Shqiptaret e Canadase

ladouce2005

Primus registratum
Re: Shqiptaret e Canadase

Goca nuk servirni kafe ju ketu, vetem waterfalls? /pf/images/graemlins/laugh.gif
/pf/images/graemlins/wave.gif

Dolores

Primus registratum

Epo jan waterfalls of love .....mos u afro shume se bie brenda me kete steam of love /pf/images/graemlins/laugh.gif
isp_CoffeeLove.jpg

ladouce2005

Primus registratum

i'm already in a different one /pf/images/graemlins/wub.gif
Nuk afrohem jo, se sa steem aq dhe akull eshte andej nga ju /pf/images/graemlins/wink.gif

Dolores

Primus registratum

Epo jemi te balancuar ne s jemi tipa overdo everything /pf/images/graemlins/laugh.gif ...mgjthse fotua nuk po del..last try

412877009-isp_CoffeeLove.jpg

gurax

Pan ignoramus

Dol, ka kafe gje atje se une shoh vetem tym zjarrmie! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

Ika tashti! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

Guri ku humbet /pf/images/graemlins/idea.gif ...sic e ke nisur s te sjell gje nga jashte per ditelindje /pf/images/graemlins/kiss.gif

true confidental

Forumium maestatis

Me ket perpjekjen e fundit ishe e sukseshme ,
a duhet me e lodh mendjen cfare ka brenda ai filxhani, edhe mu po me duket si love elixir /pf/images/graemlins/laugh.gif...
dolke do pranoja cdo gje nga ty /pf/images/graemlins/lol.gif

Dolores

Primus registratum

nuk eshte voodoo jo /pf/images/graemlins/lol.gif

/pf/images/graemlins/kiss.gif

ladouce2005

Primus registratum

citim -> Epo jemi te balancuar ne s jemi tipa overdo everything /pf/images/graemlins/laugh.gif

jo, vetem kafen e over-beni juve /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Fol për vete ti. Oj, edhe të vje në shpi tjetra edhe fillon e të shan /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Hajde këtej nga Québec ti ta shikosh se si bëhet e pihet kafja. Kjo ndodh vetëm ke shpija ime por mjafton /pf/images/graemlins/devil.gif.

Hiya kalamoja. Si keni pas qen juve?

Big /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif për gjith gocat e ktushme dhe biger ones për njonën

/pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

ladouce2005

Primus registratum

Ti me kaq shume sa me bertite, me trembe /pf/images/graemlins/laugh.gif
Te jem une njona, apo e ke me Dolen? /pf/images/graemlins/devil.gif
/pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

/pf/images/graemlins/rolleyes.gif /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

Nuk flas se qëllimi ai ishte.

Ta them ke veshi: ato për ty ishin po kur nuk i vej emër i bohet qefi t'gjithave /pf/images/graemlins/devil.gif.

ladouce2005

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif ok /pf/images/graemlins/smile.gif dhe une per lumturine e te gjitheve jam /pf/images/graemlins/laugh.gif
/pf/images/graemlins/kiss.gif ika une e vi me vone /pf/images/graemlins/smile.gif

Dolores

Primus registratum

Ore i kapen nja 17 musliman ...qe sterviteshin ne pujet e Orelias...si terrorista....:D

true confidental

Forumium maestatis

Shpetoi CN Tower se ia kishin ven syrin per me e hedh ne ere /pf/images/graemlins/laugh.gif
E ke akoma at mendjen per plazh ti, se sot qenka me be plazh ne freskollik /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Eh myslymont e shkret s'po gjejn rehatllik as n'Kanada tashti /pf/images/graemlins/tonguee.gif.

Si keni qen bashkëkombas të dashur? Dolke, ti je gjo afër CN Tower? Po qe se po shpërngulu /pf/images/graemlins/laugh.gif. Impulso, vle ne për ty kjo. Si gocat mo t'mira e t'bukra t'Kanadas dum me ju rujt sa mo shum /pf/images/graemlins/rolleyes.gif.

/pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

Dolores

Primus registratum

Jo ore larg nga CN Tower....po hodhen TTC...brenda me zun /pf/images/graemlins/laugh.gif

Si u gdhite ju popull?

true confidental

Forumium maestatis

Gjesss sweety , une sapo erva
Asnje pucje ti per mengjes ....ec se po ju puc un te xifeve , i kfejme eve te pucurat Kondres me ket rast
Vetem per Canadezet, asnji tjeter nuk perfshihet ke kjo lista /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

Poseidon

Primus registratum

nuk na ngel hatri se nuk jemi te lista po he /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

mjesi mjesi te gjithve njeher /pf/images/graemlins/smile.gif