SHQIPTARET E AMERIKES

NYC_GUY

Primus registratum
Re: SHQIPTARET E AMERIKES

Juve paskeni probleme qe s'ju ze gjumi .....ashtu eshte mire s'flija kurre une . Mua dhe tani ne karrige ti mbyll syte nje sekonde me mer tak-fak.

teab

Primus registratum

Ja dhe nje "ode" per jastikun meqe jena te gjithe kshu si t'vdek per gjume...po e botoj pa dijenine e autorit... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dashuri…

O jastik, jastiku vogel,
rrudha te kane ngelur shume,
dhe kur koka mbi ty te me bjere,
do flejme bashke nje dore gjume.
Do te flejme dhe te enderrojme,
une per goca te bukura,
ti per kellefe lara-lara,
dhe pasi te zgjohemi prape,
mos ki frike se e fillojme nga e para.

Nga nje shoku im, shkruajtur ne nje dite si kjo e sotmja..shkurt muhabeti kishim qene gjithe naten zgjuar ene te nesermen ne pune po e pijshim kafen si uje... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Vals

Primus registratum

Gjuuuume...fjeta mbreme gati 9 ore edhe prape me vjen gjume sot.
Ika tani se do ngreme flamurin shqiptar ne Boston City Hall, me rastin e 28 Nentorit. Te shofim sa forumista do jene aty!!!

Dolores

Primus registratum

Ajo me gjithe familjen donin ti deportonin ne Shqiperi, edhe u hodhen ne greve urie...edhe nuk dim me sec ka ndodhur /pf/images/graemlins/frown.gif

I love new york

Primus registratum

Ceshtja e saj eshte ne shyrtim ne keto momente- this is good news somehow. te shpresojme qe t'i eci mbare.
ne te njejten kohe, ljami i fundit qe se eshte akoma si e mbyllur ne nje tip karantine :eek: (si me qene kriminele, nuk e kuptoj).
oh well autoritetet suedeze e dine si jena rregullat :shrug:

NYC_GUY

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HELENa OF TROY:
[qb] cfare planesh keni per Thanksgiving you americonsa /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Mua me kane zgjedhur delegat te ngre flamurin ne Nevada.

teab

Primus registratum

Pse ore qenkan shujt Shqiptaret ne Nevada??? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ndersa una do e kaloj ke shpia me nje tuf robsh qe po vijne te me vizitojne nga larg... :rockband:

I love new york

Primus registratum

T- Tonic, gatuan ti??
une e bera shume te mire stuffing vjet, me geshtenja ndermejt te tjerave gjerave yummy /pf/images/graemlins/laugh.gif
kete vit, :wub: m'a ka prere icik muhabetin se i ka dale kolesteroli icik i larte dhe do te haje vetem healthy /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebivogel

Forumium maestatis

ndersa une punoj diten qe ketu ka party ... megjithate i didnt wanna go anyways ... boring... te pakten ketu ...

si jeni nje here?...

mua sme flihet ... sot ... por qenkam tired .. :mad:

teab

Primus registratum

Ja ashtu mundohena Helena.. :idea: po do me vijne perforcime qe kane qef me gatu keshtuqe I'm throwing a big Thanksgiving Dinner Saturday.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

..te shofim si do shkoje...

I love new york

Primus registratum

T sounds fun - we do the same thing, kemi big dining area and a big dining table so mblidhemi te gjithe nga ne, family and friends.
i love cooking special things - the only thing i hate is larja e eneve afterwards /pf/images/graemlins/laugh.gif
edhe 100 here jam bere mbare per dishwasher edhe nuk e mor qe nuk e mora :smash:

NYC_GUY

Primus registratum

Fillimisht postuar nga T-Tonic:
[qb] Pse ore qenkan shujt Shqiptaret ne Nevada??? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nuk jan shujt jo , po donin nje patriot te shquar dhe une dola vullnetar .

Ndersa una do e kaloj ke shpia me nje tuf robsh qe po vijne te me vizitojne nga larg... :rockband: [/qb]
Une pikerisht prandaj po iki se andej nga mua vijne nje tuf robsh , keshtu eshte kur jeton akoma me mamin.

teab

Primus registratum

..whereas me..I'd rather do the dishes than the cooking... :lol:

jo mi jo se nuk jam kaq keq, se po na del nomi kendej nga forumi ene pastaj ngela pa martu, ngela.. :lol:

NYC, po un s'jetoj me mamin e prape du me mbledh i tuf me rob, per gallate mo.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

NYC_GUY

Primus registratum

Po pra ashtu ka lezet ate qe ke ftu ti , ta dije kshu une kisha ardh ke ti jo deri ne fund te botes . Puna eshte kur i ka ftu mami si i behet .