SHQIPTARET E AMERIKES

teab

Primus registratum
Re: SHQIPTARET E AMERIKES

Fillimisht postuar nga Nelk@:<br />[qb] It's a blank proposal, you fill in the lines :lol: [/qb]
LOL :goofy: se mos lesh gje te bjere pertoke ti mi dreq...It's a picture proposal...well almost :devil: kur tja gjeje anen.. /pf/images/graemlins/tongue.gif

mengjesi

Primus registratum

T zemer mos u bej merak se une te pranoj ashtu sic je /pf/images/graemlins/laugh.gif .

GOca me te vertete lerini keto budallalliqet e fustaneve, sidomos kur nuk keni nje person per te impresionuar. Otherwise it's all just a waste. I'm so sick of this game.

teab

Primus registratum

Fillimisht postuar nga mengjesi:
[qb] T zemer mos u bej merak se une te pranoj ashtu sic je /pf/images/graemlins/laugh.gif .

GOca me te vertete lerini keto budallalliqet e fustaneve, sidomos kur nuk keni nje person per te impresionuar. Otherwise it's all just a waste. I'm so sick of this game. [/qb]
Honey, sjam fare ne merak...I'm already done with making-an-impression part of the game.. /pf/images/graemlins/laugh.gif :devil:
besides u know the other "T" won't be there...
:kiss: :kiss:

teab

Primus registratum

Fillimisht postuar nga NYC_GUY:
[qb] ohu i giv ap , sa llafe keni ber dhe ju [/qb]
Meshkujt shqiptare jane te njohur per kembenguljen e tyre...po ti, kaq shpejt hoqe dore?? /pf/images/graemlins/laugh.gif

NYC_GUY

Primus registratum

Fillimisht postuar nga T-ToNic:
[qb]
Meshkujt shqiptare jane te njohur per kembenguljen e tyre...po ti, kaq shpejt hoqe dore?? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ti e ke fjalen per ata qe rrinin ke cepi i rruges dhe nuk te shqiteshin derisa ta mbushnin mendjen se e kishin seriozisht . Une kam ardhur ketu ne nje moshe relativisht te re kshu qe kam mare te mirat nga te dy anet .

teab

Primus registratum

[qb]
Fillimisht postuar nga T-ToNic:
[qb]
Meshkujt shqiptare jane te njohur per kembenguljen e tyre...po ti, kaq shpejt hoqe dore?? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ti e ke fjalen per ata qe rrinin ke cepi i rruges dhe nuk te shqiteshin derisa ta mbushnin mendjen se e kishin seriozisht . Une kam ardhur ketu ne nje moshe relativisht te re kshu qe kam mare te mirat nga te dy anet . [/qb]
..SHAKA SHAKA ishte lal, peace bro.. /pf/images/graemlins/wink.gif
ej po fotoja nga humbi, apo u be si puna e fotos sime??? /pf/images/graemlins/laugh.gif

teab

Primus registratum

Fillimisht postuar nga fiona:
[qb] what are we talking about here,se una s'po marr vesh gje? :idea: :idea: [/qb]
Po flisnim per partin qe behet me rastin e 28 Nentorit...e u beme lemsh fare /pf/images/graemlins/laugh.gif ...meqe ra fjala, a je tu shku ti Fiona ket te premte??

I love new york

Primus registratum

Ahaaaaaaaa - epo juve jeni kryeqyteti official /pf/images/graemlins/laugh.gif
ndersa neve jemi kryeqyteti i qejfit :rockband: /pf/images/graemlins/laugh.gif