SHQIPTARET E AMERIKES

Dolores

Primus registratum
Re: SHQIPTARET E AMERIKES

Fillimisht postuar nga Nelk@:<br />[qb] Une jo vetem qe votoj po votoj 3 here. Kshu eshte kur prinderit kane frike te votojne vetem /pf/images/graemlins/laugh.gif

p.s.
Te them te drejten kam pas oferta per te votuar edhe per ca komshinj albanez, po nuk na jane perputh oraret :tipsy: [/qb]
Damn girl ti kaq popular duhet te kishe hedh kanditature /pf/images/graemlins/laugh.gif ....votove sic duhet te pakten?

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga NYC_GUY:
[qb] Nuk votoj dhe pikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk [/qb]
ky shoku qeka me naj parti qe nuk i paksa kandidatu dot i preferuari /pf/images/graemlins/laugh.gif

Une nuk e kam vendos per ke do votoj, te them te drejten Bushi eshte komiku me i mire qe kemi nxjerre keto vitet e fundit. Gjynaf t'ja presesh karjeren ne mes :devil:

Dolores

Primus registratum

:lol: tamam keeps on giving ...se K.B. vetem per te ngrene qe s hani gje ju.....ju vetem ua fusni te tjereve :lol:

NYC_GUY

Primus registratum

Fillimisht postuar nga KILL BILL:
[qb]
Fillimisht postuar nga NYC_GUY:
[qb] Nuk votoj dhe pikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk [/qb]
ky shoku qeka me naj parti qe nuk i paksa kandidatu dot i preferuari /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
jo mi jo , vetem nuk besoj ne kete sistem elektoral , at this point anything but Bush ............. na hapni ndonje mhabet tjeter me eksitues .

bebivogel

Forumium maestatis

haj pipell...

gripi me qenka qepur kemba kembes... juve si kaloni pervec etheve te bullkaka votimeve....
and vetem kuriozitet nga qenka zhdukur Prodigy? :eek:

Nelka and Dolke :kiss: and kill bill :kiss:

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga CrAzE:
[qb] :lol: tamam keeps on giving ...se K.B. vetem per te ngrene qe s hani gje ju.....ju vetem ua fusni te tjereve :lol: [/qb]
hmmmmm we are becoming political here and we are starting to take sides :cool:
Ca fusim neve mi - una flas per popllin e thjeshte goce, neve vetem na e fusin :tipsy:

Dolores

Primus registratum

BeBa :kiss:

K.B. edhe une per popullin e thjeshte mi e kisha...pse e krahason popullin amerikan ti me ato irakien apo afganistanez..apo palestinez :shrug:

I love new york

Primus registratum

kush e krahasoi mi popullin amerikan me ata te tjeret :shrug:
ti the "ju vetem te fusni dini" - dhe une thashe jo populli i shkrete, popullit vec ja fusin.

Populli - no matter where, Amerike, Irak apo SHqiperi eshte turme delesh dhe turma gjithmone e han nga qellimet e bariut /pf/images/graemlins/laugh.gif :book:

mengjesi

Primus registratum

Cfare eshte Bushi nese jo perfaqesues i denje i ketij populli? Ndoshta perfaqesues i tendences budallallepsese qe ka marre, ne jo i situates. Sidoqofte i pakundershtueshem i gjysmes se popullit. Pothuajse justifikoj zgjedhjet jo te lira. Imagjinoni psh sikur ne Shqiperi te kandidoheshin per president. E kam akoma te paqarte figuren, po me teper merr format e nje mostri jeshil me njolla lejla.

O tush ti e ke dhe afer do i ndjesh eren e qelbur edhe per ca vjet.

I'm sad.

Dolores

Primus registratum

Hajde urime.......lart e me lart fitoret ne luftra /pf/images/graemlins/laugh.gif

teab

Primus registratum

Gjesi, ec zemer se kur te vish do ja ndjesh ene ti eren per pak kohe!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shume e cuditshme ama, te fitoje Bushi kur nga te gjitha anet degjon vetem ankesa per te. Thuaj ca ti bejme ketij Kerrit qe nuk eshte ndonje kandidat persembari ....pffff :mad:

I love new york

Primus registratum

Problemi eshte qe Amerika nuk eshte NY, IL e CA e metropolet e medhaja. Amerika eshte mid-amerika ata derrat andej neper Texas a Minesota e Arizona e Dakoderat :smash:
E thashe dhe me pare, amerikanet jane treguar mendjeshkurter dhe pa vizion ne kete election :shrug: