SHQIPTARET E AMERIKES

Dolores

Primus registratum
Re: SHQIPTARET E AMERIKES

Po buzet mire i ke mi...edhe floket gjithashtu /pf/images/graemlins/wink.gif ...work on ur boobies tani...ik ke doktori i Pamela Anderson nine thousand one piece :lol:

teab

Primus registratum

Go KB, GO KB...!!!
Optimizmi eshte nje cilesi qe ja vlen ta kesh!!
/pf/images/graemlins/wink.gif

109UV

Primus registratum

Fillimisht postuar nga KILL BILL:
[qb] duhet me u bo icik si Angelina Jolie [/qb]
kur ti te behesh si angelina jolie, une do behem si billy bob dhe masnej..fishekzjarre ahahaha

Prodigychild01

Primus registratum

femijamepushke.jpg

qe ku e ke dhe nje tjeter /pf/images/graemlins/tongue.gif

Dolores

Primus registratum

Jo sitemi im nervor do kafe....biles me kujton qe s kam pire kafe...tamam sikur me mungon ushqimi ne stomak

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga CrAzE:
[qb] Po buzet mire i ke mi...edhe floket gjithashtu /pf/images/graemlins/wink.gif ...work on ur boobies tani...ik ke doktori i Pamela Anderson nine thousand one piece :lol: [/qb]
Nahhhhhhh cosmetic surgery no work for me /pf/images/graemlins/laugh.gif
I am all for NATUREL :thumbsup:
e kisha llafin si tip una me shume jo si look :thumbsup:
po pse mi boobsat te bera i ka Angelina eee :eek: /pf/images/graemlins/tongue.gif

Dolores

Primus registratum

Jo mi ajo i ka natyrale...e kisha fjalen ke ty :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

Ypppp xhan xhan billi :lol: ....po duke e pare individualisht eshte shume mire ...them duke e pare si Angelina mi :idea:

I love new york

Primus registratum

Najsi me ka pare ne REAL muve dhe i qekam duk yyp xhixhi :lol: :lol: :lol: - Najso me lot kam qesh, te rafte e mira ishalla /pf/images/graemlins/laugh.gif

Craze babe- AU Naturel - jemi still on for the beach no :devil: :goofy: /pf/images/graemlins/tongue.gif

sweet eda

Primus registratum

:lol: :lol: :lol: e mi ashtu je, goxhaaaaa goxha mire, ndersa mua me ka bere ashtu yp xhixhi tani kjo situata e tanishme, se une jam skinny you know
nejse ika se do haj dreke, hajt lunch te mbare edhe juve /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

si shpirt je dhe ti, po leni minat ate bej /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss:
have a nice lunch /pf/images/graemlins/wink.gif

109UV

Primus registratum

o mi goca, s'po ju punohet as sot? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

Jemi qe jemi Craze, po shkojme andej nga Florida po i bejme edhe i vizite Najsit mqs e hengri edhe na ftoi vete /pf/images/graemlins/laugh.gif

Najsooooooo, neve mezi mahemi ne AF kur bohena dy edhe me shume imaghino te na kesh for real
ura.gif

vetem per party e kemi menjen
04.gif

109 :wave: