SHQIPTARET E AMERIKES

disku

UNI
Re: SHQIPTARET E AMERIKES

Now i don't know you guys..but im starting to feel a lil sick from this bullcrap nerve raping conversations...so ...... /pf/images/graemlins/laugh.gif
If ya guys hav nothing better than vommit out BS id recomend ...some tantric massage. /pf/images/graemlins/laugh.gif

disku

UNI

hajt pra po e filloj un i pari me love spreading ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

icon_redface.gif

disku

UNI

Ti qeke ajo qe me paska zon venin e punes me demek? un thash pse lu dera. /pf/images/graemlins/tongue.gif
isoj ene knej ka fillu ftofti. :sleep:

Meqe skena gjo me bo hajde i bojm shoqni Doles se mu po mu pika nji kafe e nxehte.. :cool:

disku

UNI

kot nuk thone qe ta kuptosh humorin kinez duhet ti dish gjuhen. Tashi ti me verte po lu deren ama me msu kinezce ma mire mshoja deres fort Lare. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Si e do kafen iher ? Me shum sheqer? apo te mesme? ...thuji Doles pra /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

M'falni qe hyna kshu si pyke ee /pf/images/graemlins/laugh.gif po desha me thirr Laren /pf/images/graemlins/laugh.gif

O Laraaaaaaaaaaaaaaa liro mi ate telefon se ma hongre pankreasin /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

coffee.gif
coffee.gif
coffee.gif
coffee.gif

Per te gjithe :goofy:
Lara paske blere kohe te reja mi? Me sa i kape ne treg :idea: /pf/images/graemlins/laugh.gif

disku

UNI

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] M'falni qe hyna kshu si pyke ee /pf/images/graemlins/laugh.gif po desha me thirr Laren /pf/images/graemlins/laugh.gif

O Laraaaaaaaaaaaaaaa liro mi ate telefon se ma hongre pankreasin /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Edhe une mire jam me shnet....Rrofsh qe interesohesh :mad: :mad:

NYC_GUY

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] ahhhhhh dmth ti je shoku asaj shoqes time qe punoni bashke eee :idea: [/qb]
Jam shoku i shoqes apo shoqja e shokut pak rendesi ka se ne jemi si nje , te pandare .......... te mirra mollet apo jo.

Kordelja

Valoris scriptorum

O Dole po 4 filxhone kafeje per Unin + Laren + Veten + ...? per ke I nxorre /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shtriga :smash:

Uni kurban Kordja ty te me falesh por do kthehesha me te puth :kiss: nga inoti Doles dhe per xhelozi te Lares :kiss: do te te shtrydh :kiss:

disku

UNI

Un sdi me lexu ama ty lare ta lexoj...filxhoninflas... ja ta nis

Ke me gjet dicka qe sa hete ta ferkosh do ti dali dicka jashte... sa here qe del ajo gjeja jashte ti do ndihesh e kenaqur...Do te plotsohet deshira e castit.... nejse qe mos mendoni keq ju..ajo dickaja eshte llambe me nje gjeni qe del sa here e ferkon :lol:

korde ... ajde aajde se filxhonin per ty e pat Dolja... Mos ja kthe mi se i kthehet nus...burri dmth . /pf/images/graemlins/laugh.gif

DOle mos i nigjo kto ti se jane te liga... :smash:

Dolores

Primus registratum

Nc nc nc ...s ma kuptuat nji here qellimin :rolleyes:

Une leshova nji tymse qe ajo te rrinte me shume se hyri me siklet...se po e grrice cik Kordin nuk te shqitet mo ne gryke e ke...nji te ulur ben edhe ne krye te qoshes te merr dhe kafen nga dora /pf/images/graemlins/laugh.gif
Cik motivim per te kunderten e cfare duket objektive /pf/images/graemlins/wink.gif
Ec po te hedh ca gishta...e shef lara nji kryq te bie mu ke gishti im :thumbsup:

disku

UNI

Sa te dush ti mi. /pf/images/graemlins/tongue.gif
Sikur se di un qe e njifni ju.....Pastaj me thuj nji qe se njifni ju te dyja aman.. nga keta qe jan Worth knowing flas. /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Hahhhhhhh /pf/images/graemlins/laugh.gif

E keni nigju nje reklame te KESH-it ne radio /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ajoja si e kishte s'ja maj men emrin:

-Ded' o Ded' ku je?
Deda-N'moj t'shtylles jom, kom njel nolt e nuk zbres dot qe...beppp
Ajoja-Pse nuk zbret o Dedddddd (me ze te bute e te zgjat me ojna)
Deda-Me ca t'zbres mi, m'kan vjedh shkallet ata katnaret e mu'''qe kon ardhe dje ketu ke kjo lagjja :lol:

disku

UNI

Gioco sporco?
:eek: :eek: :eek:
Leji pistoletat ne shpi te pakten se mos na ....bosh na i te pabome....

E nolte ajo me deden...Thujini mi trapit te hudhet sa ska ardh tufani /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga NYC_GUY:
[qb]
Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] ahhhhhh dmth ti je shoku asaj shoqes time qe punoni bashke eee :idea: [/qb]
Jam shoku i shoqes apo shoqja e shokut pak rendesi ka se ne jemi si nje , te pandare .......... te mirra mollet apo jo. [/qb]
Juve jeni nje e te pandare :eek: :lol:
well beji te fala asaj shoqes time dhe thuaj po te pret Helena per ate qe e di vete ajo /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

Lenka urdhero nji kafe me cik muvi brenda...special blend /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

Kordeleeeeeeeeeeee :kiss:
I always get your e-mails, sometimes they make me laugh sometimes they make me think /pf/images/graemlins/wink.gif

00000732.gif

Zippyyyyyyyy
teu42.gif