SHQIPTARET E AMERIKES

vitela

Primus registratum
Re: SHQIPTARET E AMERIKES

per te gjithe ata qe duan mund te degjojne top albania radio direct online. une kam gjithe diten dhe gjithe naten qe e degjoj sot. site eshte www.24-ore.com. ndoshta dhe mund ta dini por une mendova per ata qe nuk e dine. tani eshte ora 6.15 ne shqiperi dhe akoma s'ka filluar ndonje program. po jep vetem muzike dhe lajme flash.

Prodigychild01

Primus registratum

Fillimisht postuar nga vjeshta:
[qb] per te gjithe ata qe duan mund te degjojne top albania radio direct online. une kam gjithe diten dhe gjithe naten qe e degjoj sot. site eshte www.24-ore.com. ndoshta dhe mund ta dini por une mendova per ata qe nuk e dine. tani eshte ora 6.15 ne shqiperi dhe akoma s'ka filluar ndonje program. po jep vetem muzike dhe lajme flash. [/qb]
Top Albania eeee? Une prandaj mora vrapin e ika nga Shqiperia qe te degjoj Top Albanian ne mes te Manhatenit! (theksin ke e-ja e fundit) /pf/images/graemlins/laugh.gif

teab

Primus registratum

Picture_060.sized.jpg

Well, I guess we all know what she does for a living /pf/images/graemlins/laugh.gif

109UV

Primus registratum

Fillimisht postuar nga T-ToNic:
[qb] Sapo fola me avokatin tim dhe me tha te njejten gje, qe per mua do te thote te me rrojne ato dokumentat qe do nisja sot. :mad: :mad: :cry: [/qb]
...me vjen keq qe ndodhi keshtu, megjithate mendoj se kjo do u jape nje shtyse senatoreve qe te miratojne ate ligjin e mesiperm.

nderkohe ti vazhdo me OPT, ose nqs je undergraduate, futu ne shkolle per master dhe puno me CPT (do te te duhet te jesh full-time ne shkolle dhe te regjistrosh nje extra credit per CPT)

CPT - Curricular Practical Training. Shume here ata qe merren me sistemin SEVIS nuk e kane idene e CPT prandaj shpjegojua dhe kerkoje se eshte e drejta jote.

teab

Primus registratum

Kam ndermend te filloj masterin se shpejti, por nuk e kam idene per kete CPT ! Mund te me japesh pak me shume info? Thanks.

Dolores

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Nelk@:<br />[qb]
Picture_060.sized.jpg

Well, I guess we all know what she does for a living /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Hmm perky /pf/images/graemlins/wink.gif Teenagers love taking so called “provocative” that make u look retarded pictures of themselves …..It’s a process /pf/images/graemlins/laugh.gif

109UV

Primus registratum

CPT - Curricular Practical Training

Eshte nje mundesi per te punuar jashte kampusit, Part-Time (me pak se 20 ore) ose Full-Time (me shume se 20 ore). Nqs punon Full-Time per me shume se 11 muaj, nderkohe qe je ne shkolle, humbet te drejten e OPT-se (qe tashti jepet per cdo cikel shkollor - jo si mer pare kur merrje OPT vetem nje here, sado degrees te besh ketu) mbasi mbaron shkollen. Por, mund te besh CPT full-time per sa kohe qe je full-time ne shkolle (dhe gjithashtu mund te jesh part-time nje simester, zakonisht simestrin e fundit).

Cdo simester duhet te shkosh tek zyra e studenteve te huaj dhe duhet te kesh nje oferte pune ose nje leter qe zgjat punesimin. Duhet te regjistrosh nje kredit..me departamentin.

disku

UNI

42 street is like a flea market... you fing any kind of stuff with the lower prices....well not really lol

Miredita rroqa poqa. /pf/images/graemlins/laugh.gif

109UV

Primus registratum

megjithese kam rezervat e mia, kjo teme duket si oaz sensi ne mes te albforumit..

mengjesi

Primus registratum

Teush zemer, me vjen kaq keq............po ti gjithmone e ke gjetur nje zgjidhje. Mendo thjeshte sa rruge ke bere vetem fare, sa larg ke shkuar. Nuk mund te te marr ne telefon sot po neser patjeter. Te kam shume xhan.

teab

Primus registratum

Fillimisht postuar nga mengjesi:
[qb] Teush zemer, me vjen kaq keq............po ti gjithmone e ke gjetur nje zgjidhje. Mendo thjeshte sa rruge ke bere vetem fare, sa larg ke shkuar. Nuk mund te te marr ne telefon sot po neser patjeter. Te kam shume xhan. [/qb]
Zemer u ktheve me ne fund?
Sot ka qene nje dite m**i, po hajt mo. Gjithmone ka nje zgjidhje. Flasim neser ateher, ene una te puc fort. :kiss: