SHQIPTARET E AMERIKES

Tironsi_NY

Primus registratum
Re: SHQIPTARET E AMERIKES

haha uni, sthu shyqyr qe po me ven perfun, persmari fare skam nevoj te bej asgje, e bejn femrat punen. :thumbsup:

Dhe per gjuhen shyqyr s'jemi as ne english class e as ne Gjuh Lexim /pf/images/graemlins/laugh.gif

Bizhu kur flasin me ne jane shume te sjellshem e...biles edhe te zgjuar me raste te sjellin ndonje lingerie dhurate :cool: , por s'ka burre nene qe te ma mbush mendjen qe ajo qe jane duke menduar po qe nuk e thone eshte: ah te kisha njehere une ty ca t'punoja :lol: :lol:

Tironsi_NY

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Nelk@:<br />[qb] Bizhu kur flasin me ne jane shume te sjellshem e...biles edhe te zgjuar me raste te sjellin ndonje lingerie dhurate :cool: , por s'ka burre nene qe te ma mbush mendjen qe ajo qe jane duke menduar po qe nuk e thone eshte: ah te kisha njehere une ty ca t'punoja :lol: :lol: [/qb]
:wave: guilty

lir

Primus registratum

nelka :lol: :lol: :lol: almost right :angel:
uno, po e vure ketu ne forum eshte per te cilindo qe do te lexoje e te perkthej; une per vete zgjedh tjeter autor.. :w
shnet uni, tironsi, dhe sigurisht; nelka & bisou :wave:
nje speciale per helenen qe o tu luftu me bosin :wave:
Ps; uno, te me njihje ne formen time te vertete /pf/images/graemlins/laugh.gif , do ta kuptoje rendesine time..hec mo po ta falim ket rradhe /pf/images/graemlins/laugh.gif
shnet njerez

BISOU

Primus registratum

NELKE, JO JO UNE NUK DI TIA LEXOJ MENDJEN HIC FARE KETYRE.... ME DUHET NJE PERKTHYES ME VETE /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol: :lol:
SIDOMOS KUR TE COJNE NE MBREMJE ROMANTIKE /pf/images/graemlins/tongue.gif ....
APO KUR TE BEJNE DHURATA SI THUA TI... CUDITEM SHUME SE NGASE U NIS PER KETE DHURATE, THEM ME VETE PO CFARE BERA UNE.... QE TE MERITOJ DHURATA :lol: :tipsy:
PO DHE KUR TE FTOJME PER PUSHIME... AHA ATY ARRIN KULMI... SA GOCE E MIRE QE JAM /pf/images/graemlins/laugh.gif
E KU QENDRON SELFISHNESSSSXSXS TEK KETA CUNAT MI :idea: .....

109UV

Primus registratum

ja ashtufte motren derrkuci ktyre lazy azz skool officialz..duhet me ja dhone privatit ene kto shkollat private...f*,f*,f*,f*,f*,f*,f*

ca me i bo ktyne? no alumni donations? fok it..i never was gonna give to 'em anyway.

se po pertoj me e shkrujt, ja dhe 100 f*k, f*k per to.

109UV

Primus registratum

sa per good night /pf/images/graemlins/tongue.gif ja nje little nice gadget. produkti vete eshte sa cereku i kesaj fotos

B000299EH4.01.LZZZZZZZ.jpg

disku

UNI

Lop a lil more info per kete gadget plzzz...
Almost i get myself a bday gift. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Lir pse sthu ti paskam humbur shume qe ste njifkam ne formen materiale /pf/images/graemlins/frown.gif Vari kanarin un knaqem me pak :lol: :lol: :lol:

lir

Primus registratum

ok nga fjalori universal i shprehjeve te femrave,perkthimi: bisou aty me lart kerkoi dhurata te tjera dhe ndonje cruz ne karaibe /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Uno me fal qe te bera te ndihesh ashtu /pf/images/graemlins/laugh.gif (all blue and shitze) :lol:
Lopo creative labs, nuk ofron shume memorje...the Ipod on the other hand, ka me shume space sesa Hdrives te shumices se antareve te albforumit :lol: :lol:

ardit33

Primus registratum

Mire mengjes o njerez

Kam Lame te mira

Gomari mori visen amerikone sot /pf/images/graemlins/laugh.gif . Si gomar rrace te mire qe jam, ma dhane pa shume naze. :goofy: /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

109UV

Primus registratum

Fillimisht postuar nga lir:
[qb] Lopo creative labs, nuk ofron shume memorje...the Ipod on the other hand, ka me shume space sesa Hdrives te shumices se antareve te albforumit :lol: :lol: [/qb]
mm..ky ka kapacitet te mjaftueshem 4Gb, por punon dhe si USB drive....qe ishte arsyeja pse e bleva. Se te ishte per MP-3 player, kisha blere nje 256MB MP3 / USB pen drive per $90...tellin' ya..4gb usb drive..nice to have...take a few iso-s home...

lir

Primus registratum

ca i bo lopo spiunazhit industrial tani /pf/images/graemlins/laugh.gif ...ketu te ne sna lene te sjellim asgje me memorje me shume se 5 megs.

109UV

Primus registratum

ca je ti, end user? /pf/images/graemlins/laugh.gif perdor kete atehere, 2.8g:
B00024XOAM.01-A1YH2QYM2DNJX6.LZZZZZZZ.jpg

lir

Primus registratum

lopo sikur te me dergonin me zor te punoja ne IT dep, do vrisja veten /pf/images/graemlins/laugh.gif
anyways kam gjet menyra me anashkalu firmen administrative dhe me instalu sa here me teket nje external 150 GB HD..thuj shyqyr qe jemi te ndershem se do ta kisha qit ne merkat te zeze kete teknologjine e para 30 vjetve qe perdorin keta /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

109UV

Primus registratum

Fillimisht postuar nga lir:
[qb] lopo sikur te me dergonin me zor te punoja ne IT dep, do vrisja veten /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
so it's like that? /pf/images/graemlins/laugh.gif so ca drejtimi ke mor ti daje?