SHQIPTARET E AMERIKES

ardit33

Primus registratum
Re: SHQIPTARET E AMERIKES

Ketu jam.

Po por fishhem nga burri yt Fiona.

Qe ta dini, Fiona eshte e dashura ime, por shhhh... mos i thuani gje Shrek-ut.

Donkey

bebivogel

Forumium maestatis

Mirmjes kalamoja ... po sot kam ardh me ngacmu Lopin ... /pf/images/graemlins/laugh.gif ...

Dolke dashuri :kiss: :kiss:

:wave:

lir

Primus registratum

per 2 ore do gjendem para nje komiteti duke kerkuar $50,000 per rinovime...po than jo, do filloj do qaj :cry: ...kom von ene kollare sot :angel:

disku

UNI

Tju tregoj nje te forte me Zezake.

2 shqiptare shkojne ne amerike per here te pare. Te 2 ishin pertace ne kulm. nje dite qelluan poshte nje pallati qe po digjej edhe nje grua plake po bertiste "There are children inside" Njeri nga shqiptaret i thot tjetrit. Nigjo ne parazit jena hajd shpetojme kalamojt edhe morrim na i lek. Rane dakort qe njeri te shkonte lart e ti hidhte edhe tjetri ti priste. Fillon ky lart duke hedhur edhe si fillim i hedh 2 foshnje me lekure te bardhe. Pasi mbarojne te bardhet fillon te hedhe foshnjet e zezakeve. Ky poshte pret te parin edhe e shef te zi e hedh ne kosh plerash. Pret tjetrin po i zi.... Edhe i therret atij siper. O loni leji ore keta te djegurit edhe hajde poshte se maroi puna. /pf/images/graemlins/laugh.gif

lir

Primus registratum

te kisha sekretare do isha ai qe i jepte leket e jo ai qe i kerkote..po so ide e keqe /pf/images/graemlins/laugh.gif

109UV

Primus registratum

no nêgga..don't get defensive /pf/images/graemlins/tongue.gif merr ndonje femer them, paraqite si kolege, dhe thuaji te veshe nje minifund /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif thuaji te rrije ne background, te buzeqeshe sa me shume lool..

this tactic has passed the test of time...

lir

Primus registratum

ah te ishte aq e lehte do kerkoja $500,000 e jo 50 /pf/images/graemlins/laugh.gif , po ketyre ketu sikur nga nje per secilin ti sjell se lirojne rrypin /pf/images/graemlins/laugh.gif :devil: :cry:

bebivogel

Forumium maestatis

Liro je ne philly gjo .. se minifundi na shkon keto dite se jena nxi si jevge /pf/images/graemlins/laugh.gif ...

lir

Primus registratum

Beba ke fillu me bo research? hehe vullnetarizmi, atribut i pamohushem i popllit tone.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
ti beba duhet te lyheshe me puder se une vec 2 dite plazh kam bo dhe do bojme kontrast, prit... :idea: ajo o ideja ne fakt /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebivogel

Forumium maestatis

leni researchat ti po hap pm ... se e paske mbush tumllas /pf/images/graemlins/laugh.gif

PS: hajt se te lyj une me krem boje kaf /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

Mirmengjesi americans-to be /pf/images/graemlins/laugh.gif
(se mos na hudhen perpjet ca qe mund te jene me pasaporte eee /pf/images/graemlins/laugh.gif )

disku

UNI

Aha tashi qe ka ardh BeBa se mos kerko na njoni na i fjal me D. or vice versa... /pf/images/graemlins/laugh.gif