Re: SHQIPTARET E AMERIKES
Te henen prinderit e mi u kthyen nga florida ku ishin me pushime (se mos na degjo bona e ben namin). Babi bashke me nje shok nje nate para se te nisej kishte dale per peshk e kishin zene nje ton qefull. Hengren darke, po ku mbaronte qefulli, keshtu qe e moren e ngrine dhe te nesermen mami im qe zakonisht eshte nje turpalaqe e madhe vendosi te beje heroinen e te mare qefullin e ngrire me vete ne avion /pf/images/graemlins/laugh.gif Doli qe kontrollori ne aeroport ishte shqiptar, dhe i la te kalonin, kur i kerkoi stjuardesa ta vinin qefullin ne kompartamentin siper kokes mami im refuzoi, e mbajti te kembet. Qefulli nga lezeti qe po rrinte ne mes kembeve te mamit tim, filloi te shkrije, e filloi te mbaje kabina era peshk. Nuhatnin pasagjeret lart e poshte, keta te mite nje sy mbullur e nje hapur gjoja flinin gjume. Ne fund kur i zbuluan, mami im perdori tekniken me te vjeter te emigranteve :" No anderstend inglish", ja morren ja vune peshkun ne koven e akullit pastaj, c'te benin dritaret si hapnin dot t'ja hidhnin qefullin jashte :lol: :lol: :lol:
Keto jane gafat e gjenerates se pare te emigranteve :tipsy: