SHQIPTARET E AMERIKES

BISOU

Primus registratum
Re: SHQIPTARET E AMERIKES

EHEHEHEH
UNE PO VIJ ME..........
PO JA U BOJ SORPREZA /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif :kiss:

BISOU

Primus registratum

KU IKU CACAMANJA E CANADASE /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss:
PU SI NA KA SHPETUAR KJO, NA E PASKA MARRE CANADA KETE NEVE :smash: :smash: :smash: .....

HMMMMMMMM........
PO MENDOHEM SI TA SJELLIM KETU :idea:

Tironsi_NY

Primus registratum

oboboo ka me fillu shiu prap me duket per nja 3 dit rresht. ishalla esht wrong Mr. G /pf/images/graemlins/laugh.gif

Te henen prinderit e mi u kthyen nga florida ku ishin me pushime (se mos na degjo bona e ben namin). Babi bashke me nje shok nje nate para se te nisej kishte dale per peshk e kishin zene nje ton qefull. Hengren darke, po ku mbaronte qefulli, keshtu qe e moren e ngrine dhe te nesermen mami im qe zakonisht eshte nje turpalaqe e madhe vendosi te beje heroinen e te mare qefullin e ngrire me vete ne avion /pf/images/graemlins/laugh.gif Doli qe kontrollori ne aeroport ishte shqiptar, dhe i la te kalonin, kur i kerkoi stjuardesa ta vinin qefullin ne kompartamentin siper kokes mami im refuzoi, e mbajti te kembet. Qefulli nga lezeti qe po rrinte ne mes kembeve te mamit tim, filloi te shkrije, e filloi te mbaje kabina era peshk. Nuhatnin pasagjeret lart e poshte, keta te mite nje sy mbullur e nje hapur gjoja flinin gjume. Ne fund kur i zbuluan, mami im perdori tekniken me te vjeter te emigranteve :" No anderstend inglish", ja morren ja vune peshkun ne koven e akullit pastaj, c'te benin dritaret si hapnin dot t'ja hidhnin qefullin jashte :lol: :lol: :lol:

Keto jane gafat e gjenerates se pare te emigranteve :tipsy:

Vals

Primus registratum

O Nelka rrofsh se na shkrive. Qenka per estrade :goofy:
Babi i nje shokut tim shkon te vizitoje djalin qe e ksihte shpine ne upstate NY. NJe dite e pyet i biri: c'bere sot? Dola per peshk. Po ku se ketu s'ka as lum as liqen? I thote i jati: si ore s'ka liqen, gjithe ai i bukur pese minuta larg me kembe. Dhe i tregon me gisht fushen e golfit. Mosss, i thote i biri, do te te kapin se nuk lejohet. Eee, i thote i jati, me kapi roja nje dite po u morem vesh se eshte italian. Me ka thene qe mundte shkoj perdite te ze peshk ose heret ne mengjes ose nga muzgu ne mbremje, per sa kohe qe gjysmat qe kap ja jap atij. Shif meeer car qefulii!!!

SHoku im ka rene ne hall se nuk di c'ti beje tani ne rast se e kapin rojet e tjera qe nuk korruptohen /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

:lol: Nelka, Vals :lol:
na duhej kjo e qeshur ne kete kohe te trishtuar /pf/images/graemlins/laugh.gif

BISOU

Primus registratum

O SHQIPE PO CFARE BEHET KETU /pf/images/graemlins/laugh.gif , CFARE NUK BEHET KETU THUAJ /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol: :lol:

ladouce2005

Primus registratum

doli dielliiii :rockband: doli dielliiii :rockband: /pf/images/graemlins/laugh.gif :wub: dmth qe do dal shetitje me O sot pas pune :wub:

Dolores

Primus registratum

Une mund te ngjaj cik mamin tend po i bera floket perm /pf/images/graemlins/laugh.gif

disku

UNI

Eh cme ka gjet mu ...Sa her qe ka ndje evenimet perversiv un gjendem ne monentin e gabuar ne vendin e gabuar... Sot me morri nji toc tirone ne tel me dal ne times square se deshte me morr nji digital camera... Me pertese u cova ja hypa subwayt..ose ja zbrite se eshte nentoke....Nejse arrij ne Bryant Park edhe po dilja nga stacioni.. sa dal shikoj nja 20 femra me breke e kanatjere ..bra and panties me nje llaf...
i slap my face thinkin im already in paradise and god is punishing me with whot i sinnet most...girls.. lol. Kalojne vajzat gati lakuriq edhe my dream transforms in a nightmare 20 males in underwear... i smirk in disgust... Im like how come paradise has so many naked bodies and im all dressed ..than i saw my friend... This meant only one thing.....Him being here means this aint no damn paradise...it couldn't be hell eather... No one sells hot-dog in hell...i guess. /pf/images/graemlins/laugh.gif ...
nwayz when the guys were stoping buy one asked me...join us body....
I felt smashing his jaw like the planes smashed the 2 towers... All angry i pronounce this words "God throw me a lighting if i end up like this...It only will mean im losing my brain."
Si perfundim we learned that it was THE UNDERWEAR day... :lol:

later on we got cought in the rain..and those fags didn't look so stupid...gayish yeah ...but foolish no... :mad:

Mami im vetem nervat ka kathurel :lol: (se mos eshte duke kontrolluar internetin nga puna :devil: )

Para se te ikte per pushime kishte vajtur ne H&M dhe kishte blere pantallona trecerekshe me zinxhira e xhingla si per 15 vjecet hehehehehheheheh

disku

UNI

Qesh ti qesh..but u'd feel the same watching those males nakes as i felt watching those puppies under the bras... :lol: .. Ai shoku me thote...kur sna pushoi zemra sot ska me na pushu na iher....
leqe se mos e ndegjoja un..mendja me fluturonte ....majave te larta. :lol: