SHQIPTARET E AMERIKES

Vals

Primus registratum
Re: SHQIPTARET E AMERIKES

foto_left.jpg

Qe kue e vuna per Bisuon. Quhet Oni Pustina, alamet kingu, ish-model i Versacces. Kam kercyer me te ne klase te tete (ai ishte ne gjimnaz) ishte si yll. Currently, i martuar me nje femije ne Italy, prape yll eshte. Ka dhe web site me gjithe ato fotografi te tjera.

109UV

Primus registratum

drea do foto nga ne te frumit? hmmm, kush o single nga gocat pervec BISOU-se? /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebivogel

Forumium maestatis

ua cpaskeni qene ... moj dolke keto english gentelman-at nuk mi kalon mua nje here ne privat ... po mi nxjerr ketu per boten ...

nejse i miss you ... e zogu( jo ky i forumit) te tregoi besoj se kush me ka mallkuar kompjuterin ... anyways dua te te flas asap se im going ne nje nice vacatioooooooon /pf/images/graemlins/laugh.gif ... pyet Lopin /pf/images/graemlins/tongue.gif

pufi :kiss:

and pershendetje all :wave:

drea

Primus registratum

Hiiiiiiiii. Uaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, Si moj nuk e kisha hapur nje çike me perpara gojen unë. Per femrat kjo, dhe per Valsin qe ta gjen zemren moooooo, si ilaç , ç'ar te them. I englendisa syte, e pashe ate top modelin shqiptar, i vajta ne site,e pashe fotografite, paleeee me beri edhe froze kompjuteri; me vjen burri ate kohe te me sjelle nje 'gote', me pyet me nje sekelldi te madhe, "who's that"???? eeee i thashe une kusheriri im i vogel, shih sa eshte rritur..... "rrace e bukur juve thote". E une u iluminova edhe me nje tjeter bukuri shqiptare.

Ore kollaj I can tell kush e ka kompjuterin ne shtepi tani :tipsy: .
Vone.
Doni probleme te shqipetareve ne Amerike??????

Vdiqa te di ku ka ndonje party shqiptare.........
:wave:

drea

Primus registratum

Dua more si nuk dua foto nga te forumit. Konkurrenca i thone nuk ka fund... /pf/images/graemlins/wink.gif
Pastaj dale more se mbase kemi ndermend te behemi mblese. Te garantoj nuk del per keq.

drea

Primus registratum

To tell the truth, we all want to see you guys. /pf/images/graemlins/blush.gif

Vals

Primus registratum

Drea, sa te dush e si ti dush i kemi cunat ne. Kontrollo sitin e Kleidi Kadiu (beje search me google), si shpirt eshte.
Sa per Onin (apo Oltion sic ja ka vene e ema) une futem ne Rome ne nje dyqan dhe shoh fotografine e ketij vellait sa faqja e murit me emrin e vet ne qoshe. Ua thashe, po une e njof kete. Shitesja dirakt veshet pipez dhe thote: ai eshte fytyra e Armanit tani. Ehhh thashe, dhe une qe kam kercyer me djalin. Po isha e vogel atehere dhe ai ishte shuuuume i gjate. Kur s'ke mend, sikur s'gjeja dot ndonje shkalle une te ngjitesha ca :devil:

Une ju kam treguar ketyre ne pune fotografine e Valbona Cobes (si shpirt edhe ajo), tamam rrace e bukur.

Drea, kur te shofesh sitin e Kleidit beje kur te mos jete burri rrotull :devil:

109UV

Primus registratum

plasi sheshit fare ketu...meqenese ka shume kerkesa po e ve nje foton time ku kam dale ke banjo ne shqiperi ne momentin kur kam zbuluar qe me kishin vjedhur uturakun..
gh-bathroom-think.jpeg

ladouce2005

Primus registratum

:rockband: HAPPY FRIDAY EVERYBODY :rockband:
hajde se fillon fundjava dhe per nja ca ore :rockband: /pf/images/graemlins/laugh.gif
planet shpejto ketu tek tema...tregoni shoket /pf/images/graemlins/laugh.gif

BISOU

Primus registratum

hiiiiiiiiiiiiiii
jam akoma tape nga mbreme /pf/images/graemlins/laugh.gif
BEBUSHA RRAPATUSHA UNE JAM NE QEJF SOT :kiss:
ANYWAYS...
VALS PO KU MA GJETE MI ATE YLL BOTE PO UNE E MBAJ MEND SHUME MIRE SE YJE TE TILLA TE RRALLE JANE APO JO!!!!! ME THENE TE DREJTEN /pf/images/graemlins/laugh.gif ....
SE ESHTE DHE I GJATE...
PO DHE OLSI RAMEN YLL FARE E KAM PAS SHOK PO ME KA HUMB SPO E GJEJ DOT JANE ME GJITH ENTELEN DHE GOCEN KETU POR SE DI SE KU /pf/images/graemlins/frown.gif ?????
ANYWAYS UNE SINGLE JAM VAZHDONI NXIRRNI ATA QE JANE BEQARE SE UNE JAM GOC E MIRE I RESPEKTOJ TE MARTUMIT :devil:

SA MIRE QE ESHTE FRIDAY :rockband: DO DALIM SONTE...
KAM DY FTESA QE TANI ORA 10:30 :lol: DERI NGA ORA 5 KUSHEDI S'DO DI NGA TE SHKOJ /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

Beba
smilie_liebe5.gif
smilie_liebe12.gif
and miss U

Gishtat kancer atij qe te ka mallkuar :mad: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Na Kledin ti zemer eshte edhe totally beqar /pf/images/graemlins/laugh.gif

kledi8.jpg

BISOU

Primus registratum

D, ti me kenaq mua totalisht /pf/images/graemlins/laugh.gif

KY QENKA PER TU PIRE NE KUPE /pf/images/graemlins/laugh.gif PER TU NGRENE ME GJITH XHINSE /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol:

IK SE ME LUJTE MENDJEN TANI :devil: :goofy: :kiss: