SHQIPTARET E AMERIKES

bebivogel

Forumium maestatis
Re: SHQIPTARET E AMERIKES

Tema nuk eshte hapur per problemet me duket?...
vendoseni tek Anetaret e Forumit ... /pf/images/graemlins/tongue.gif

blendiys

Primus registratum

Fillimisht postuar nga fiona:
[qb] PERSHENDETJE!!!!1
JA U HAP EDHE NJE FAQE PER JU SHQIPTARE QE JETONI NE USA.TE GJITHE JU SHQIPTARE QE JETONI NE USA ME GREEN CARD,PA GREEN CARD SI DO QE TE JENI JU FTOJ TE SHKRUANI KETU.
JA UNE SOT PO BEJ KETE PYETJE:
CA MENDONI PER USA???
SHUME SHQIPTAR NE SHQIPERI KUR JU THUA QE JETON NE AMERIKE JU DUKET GJE E MADHE(SIC ME DUKEJ DHE MUA KUR ISHA ATJE) DHE SHUME PREJ TYRE E DINE FUSHE ME LULE KETU.
JUVA CA MENDIMI KENI???
SI JU DUKET USA??????A JENI TE KENAQUR????
NA SHKRUANI :wave: [/qb]

bebivogel

Forumium maestatis

ke lexuar cdo faqe? /pf/images/graemlins/smile.gif ....
pak a shume te tera jane pergjigjur ... nejse beni cte doni ... :shrug:

Guest

Nje mendim shuem te paanshmen....Kjo eshte nje nga temat me te bukura te forumit.
Tregohet jeta e amerikes me anet pozitive e negative me ane te perjetimit ditor.
Kjo eshte menyra me e bukur dhe reale per te nxjerr ne pah se cfare mendojne shqiptaret qe jetojne ne amerike.
Tregojne kohen dhe me ckativitete do merren...tregojne masat e sigurise qe merren, se si eshte e padurueshme bossi ama ti je i detyruar ta degjosh se mire o keq ai o bossi.
Per mendimin time kjo teme duhet te rrije ketu ku eshte /pf/images/graemlins/smile.gif

Uroj te kaloni weekend sa me te bukur sot...se une weekendin do e mbaroj ne tr :rockband:

Dolores

Primus registratum

Qenkemi bere problem /pf/images/graemlins/laugh.gif ...si te gjitha temat popullore qe dalin nga dora e moderatoreve /pf/images/graemlins/laugh.gif

Vals

Primus registratum

Na falni, po a hapet teme per shqiptaret e Amerikes? He pra, ne po shkrujme e po diskutojme jo terrorin, jo hallet e punes, te kohes etj. Tashti, cfare ti bejme qe ca gjera me terrorin jane per tu shkule gazit e ca te tjera per punen jane thashetheme. S'do rrime vetem te zijemi e te grihemi si ne fillim kur po e diskutonim temen seriozisht. Oj kjo! O rri ne teme e zihu o s'ka.

109UV

Primus registratum

right, mos u zini o popull...tregojuni qe ne amerikanet, me fal ne qe jemi ne amerike, jemi tolerante dhe kemi qejf vetem qejfin.

BISOU

Primus registratum

BLENDI MORE KING... PO TI KE TE DREJTE SHUME TE DREJTE /pf/images/graemlins/laugh.gif

SI TEK TE GJITHA TEMAT E TJERA DHE KETU U FUT CHIT E CHAT SI PER SHTATE PALE QEJFE /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif
POR EDHE KETA QE SHKRUAJNE KETU SHQIPTARE JANE DHE SIDO QE TE VIJE PUNA DO BEJME PAK THASHETHEME :goofy:

ANYWAY.....

VEREJ QE JANE BERE TE GJITHE PESIMISTA NUK PO SHKRUAJNE ME TEK KJO TEME SE KANE FRIKE SE MOS E PRISHIN /pf/images/graemlins/laugh.gif .....

DJE NE SECOND AVE & 66TH STREET ISHIM ULUR NE NJE KAFE ME DISA ALBFORUMISTA DHE 1-AMERICANOS /pf/images/graemlins/laugh.gif
KAFENEJA EVROPIANE KAMARIERJA ITALIANE NJE TUFE ME BRAZILIANE TE CMENDUR ME FLAMURE NE DUAR FESTONIN FITOREN E BRAZILIT PER COPA-AMERICA ISHTE QEJF DHE PO I THOSHA LADOUCES SA METROPOLITAN QE ESHTE NEW YORKU KENAQESH /pf/images/graemlins/laugh.gif

Stacioni i trenit tim sot kishte nje mbremje mengjezore. Kafe, embelsira, gazeta, pa leke, njerez me kitare e me saks. Deshen te na merrnin me te mire para se te na nisnin ne frontin e luftes /pf/images/graemlins/laugh.gif , po prape se prape na e bene me hile, nje shoqja ime tha se 5 stacione me tutje ishin duke dhene edhe masazhe pa leke. Gjithmone pa fat kam qene /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Dmth bashkefshatare amerikane si mendoni a eshte e drjete qe qyteti te mbaje me hater ata te pese stacioneve me tutje. Une do bej peticion!!!!

109UV

Primus registratum

po pra..metropolitan eshte po e shtuna ishte hip-hop night ne cdo lounge qe vajtem... mid-town, down-town...

shyqyr qe kapem nje lounge, karma, qe na pelqeu i cik se ndryshe ishte berrnut...i cik shisha per ne qe kemi lene cigaren /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Vals

Primus registratum

Kemi frike te shkruajme se na mbyll Blendi temen. E meqe s'kam ndermend te debatoj me njeri, thashe po e lej fare :goofy:

109UV

Primus registratum

na trego per weekendin tend, dhe ne fund ver nje pyetje. Si mendoni, ja kalova mire?

Debat direkt!

Dolores

Primus registratum

So Lopi did u meet up me B? :goofy:

Nelka c ne qe paskan plas gjerrat free sheshit andej mi ??!!....apo s ka me para njeri te blej /pf/images/graemlins/laugh.gif

Vals

Primus registratum

Mengjes...gjume per shtate pale qefe. Pastaj pune ne shtepi se lash nam, thashe ta pastroj nje her me themeli /pf/images/graemlins/smile.gif Pastaj ca shoqeri per darke, nje party te vockel me vone por shume kendshem.
Te djelen e kalova me :wub: tim gjithe diten. Jo keq, he?

BISOU

Primus registratum

UNE TE SHTUNEN SHKOVA NE NJE JAZ-CLUB EAST VILLAGE MIRE ISHTE GATI NJE ORE DHE SHKUAM TEK PRAVDA I KTHYEM NJA 2-3 VODKA-MARTINI SPECIALE I KANE ATY /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif KAMARIERJA SERBE.. GJATE GJITH KOHES E QESHUR E MIRE... I THASHE QE UNE JAM SHQIPTARE TAK IU NGUSHTUA BUZA DHEMBET FILLUAN TI FSHIHESHIN... HHMMMMMMMMM
SKA TIP PER TY DHI E EGER /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol: /pf/images/graemlins/laugh.gif
EEEE HAJD MO U BENE XHYMERTE CUNAT E SI THASHE GJO /pf/images/graemlins/tongue.gif

Si eshte e mundur qe ne cdo qytet amerikan qe ka nje Bar Pravda eshte e sigurt qe do gjenden shqiptaret? :lol: . Ketu tek une p.sh e kane privatizuar, kane mare edhe pase VIP :devil:

euro-trash music, tight clothes, good drinks, red velvet dhe SHQIPTARE, kam vene re qe ne na pelqen te rrime ne kope :lol:

I vetmi vend i pakolonizuar ne Boston ka ngelur Symphony Hall, se qekur muzeu i arteve hapi nje kafene u kolonizua edhe ai /pf/images/graemlins/laugh.gif