SHQIPTARET E AMERIKES

ladouce2005

Primus registratum
Re: SHQIPTARET E AMERIKES

tironsi un e kam sekret punen :devil: , po behet gallate dhe pune bashke /pf/images/graemlins/wink.gif

ladouce2005

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif ke ndonje mendje te vish ti? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

U shkri lopi me 2 fjale..ben imitime /pf/images/graemlins/laugh.gif

:wave:

109UV

Primus registratum

dushi, ku jep msim ti motra? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

BISOU

Primus registratum

LADOUCHE PO PRAPE U CVESHE MI /pf/images/graemlins/laugh.gif ....
PO PO PO PO PO CPASKE QEN....
PO PSE PRAPE S'PUNO CONDICIONERI KE ZYRA :devil:

PO BEJ NJE TELEFON URGJENTISHT :lol: :lol:

Vals

Primus registratum

Bisou, kshu eshte kur e ke shoqnine karagjoze, te le n'balte.....po edhe te nxjerr nga balta pastaj se pese veta nga $125 gjoba per koke (mbas skontos per grupin qe na bene policat :lol: ) i thone gjithe ato pare.

Dolores

Primus registratum

Mos eshte gje budalla drejtori ?! /pf/images/graemlins/laugh.gif

O B falja mi se s ben kunata per nji flirt /pf/images/graemlins/laugh.gif

109UV

Primus registratum

ce pyt mo..kto policat jane bo biznesmena fare. para ca kohesh me dhane dy gjoba, nje per mos-venie te rripit sigurues dhe nje per perdorim celulari kur isha tu i dhon makines. Shkova ne gjykate per ti kundershtuar gjobat, ma boni ai prokurori: "I'll make you a deal, I'll drop the cell-phone ticket - you plead guilty to the seat-belt charge and pay 100 dollars"

rrace m*ti, ma boni gjoben per rripin 100 dollare... ene kushuri ta kisha nuk do me donte aq shume /pf/images/graemlins/laugh.gif

BISOU

Primus registratum

WAHHH.... RAZZLE-D. PO KU DUME ME DITE NE FAMILJE LIBERALE HESAPI /pf/images/graemlins/laugh.gif

SA MAJTAS - DJATHTAS :devil:
LARTE E POSHTE :devil:

UUUU PO DREJTORIN NE TELE URGJENTISHT TE ME QETESOJE LADOUCEN SE KA VAPA E MODHE I NGRIHEN QIMET PERPJETE ASAJA /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol: :lol:

BISOU

Primus registratum

OOO PER GJOBA E... LADOUCES DHE ARAGORNIT JA KA FALE GJOBEN POLICI NJE HERE SE LADOUCE ISHTE ME BIKINI NE MAKINE /pf/images/graemlins/laugh.gif :eek:
YOU KNOW....
DHE POLICI QELLOI AMERIKAN ME ORIGJINE SHQIPTARE....
SA PA LADOUCEN /pf/images/graemlins/laugh.gif THA JA KESHTU PO KA LEZET ... NUK JU VEJ GJOBE /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

:smash: turp te keni, merreni me nena me femije e i pergojoni :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif
amerikan gjoja juve :smash: si shqiptaret e stolit te pallatit tim perballe keni mbetur /pf/images/graemlins/laugh.gif
une e kam drejtoreshe dhe jo drejtor kete ketu, dhe kesaj i pelqejne femrat, keshtu qe une desha nje ngritje rroge dhe ja arrita me rrobebanjo te bukura :devil:
po te vini dhe ju goca, mund te hapen vende pune ketu /pf/images/graemlins/laugh.gif
te poshter :lol:

BISOU

Primus registratum

SHI SI BO KJO QE E KA KOKEN GJITH DITEN NE PENXHERE /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol: /pf/images/graemlins/laugh.gif
LADOUCE CA BO MI SE LE NOM TU BO CUNI PER TU MARTU E TI PRAPE NUK ZE MEN /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol: :smash: /pf/images/graemlins/tongue.gif

Vals

Primus registratum

:eek: Qyqja c'u boka ke puna e LD'se! Ketu ke une me ardh me rroba banje ne pune i vdes te gjithe drejtorat se jone icik si pleq, me probleme shendeti. Jo per gjo, po na hudhin grate ne gjyq pastaj. Une bera gabim e vesha i fustan pak si seksi per partin e krishtlindjes e i hapen syte keta meshkujt qe kisha rrotull se ishin mesu tu me pa vetem me kostum si Nexhmija n'vaktit e pa tualet gjithe diten.

109UV

Primus registratum

striper--180x230.jpg

can you break my 20 in singles? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

109UV

Primus registratum

lol...punokemi te dy tek e njejta kompani /pf/images/graemlins/laugh.gif