SHQIPTARET E AMERIKES

109UV

Primus registratum
Re: SHQIPTARET E AMERIKES

baby wipes do shkermoqen neper shkurret e "apparences" time /pf/images/graemlins/laugh.gif

susana

Primus registratum

une per 5 dite do iki ne shqiperi.me ne fund se me ka marre mall shume per vellain :cry: :cry:

Tironsi_NY

Primus registratum

heren e fundit qe shkova n shqipri ika me white sneakers, kisha 2 muj qe i kisha ble dhe ishin akoma akull te reja. diten e par n shqipri u ben per tu hedh ne plera.
:mad:

bebivogel

Forumium maestatis

109UV me gjoks perpara neper shkurre ... auuu auuuu :lol:

PS : sick i just ate ...

109UV

Primus registratum

here tjeter ik me atlete ngjyre balte /pf/images/graemlins/laugh.gif

Vals

Primus registratum

Une per vete do shkoj ne Williamsburg, Virginia kete weekend. Thone qe eshte bukur, keshtu si tip fshati/kolonie.

susana

Primus registratum

popopo dhe une qe kisha vendosur te ikja me shapkat e bardha . :cry: :cry:

BISOU

Primus registratum

black flip-flops /pf/images/graemlins/laugh.gif the best for Tirana town /pf/images/graemlins/laugh.gif

BISOU

Primus registratum

ja po ti boj peshqesh une nje pale nga me te rehatshmet Reef /pf/images/graemlins/laugh.gif
flip-flops-inc_1782_1025336

ka hik koha e tongerllikut /pf/images/graemlins/laugh.gif

Vals

Primus registratum

Po pra, shkova une ne Tirane me flip-flops. Mesi i dites, mesi i vapes dhe pluhurit te gjitha femrat me taka nje pellembe dhe une me flip-flops. Me shifnin sikur kisha ardhur nga Marsi. Me tha njera (pa e njoft fare): ti goce duket qe ke ardh prej amerike! Dhe me pa nga kembet :rolleyes:

Tironsi_NY

Primus registratum

po leni se ato i ka len truni, shkonin dhe me ble buk me taka e minifun, jo se ankohemi po kot po them /pf/images/graemlins/laugh.gif

susana

Primus registratum

hahah rrofsh Bisou.tironsi_ny ato cizmet e llastikut do i marr rezerve me vete. se ku i dihet mos bie shi diten qe shkoj une dhe do na duhet te kapercejme ndonje pellg me uje. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Vals

Primus registratum

Po kur shef ca e ca, me fustan tip cocktail, zakonisht te zi e me rripa, takat nje pellembe, buzekuqi dy gisht, floket e rregulluar, me nje shalqi apo pazar ne canta, ne oren 10-11 te mengjesit. I kisha harruar keto varjante :lol:

BISOU

Primus registratum

PO UNE QE VDES PER ICIK TAKA SI DO JA BEJ SE NUK RRIHET DHE GJITH DITEN ME FLIP-FLOPS... PO SHYQYR QE DO SHKOJ NE TETOR DHE MESIGURI DO VESH CIZME NGA SHIU /pf/images/graemlins/laugh.gif
NEJSE.... PO TE PAKTEN FIONA BLIJI CA NGJYRA NGJYRA QE TE DUKET SIKUR KE VARIACION ME FLIPET /pf/images/graemlins/laugh.gif

109UV

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Vals:
[qb] Me tha njera (pa e njoft fare): ti goce duket qe ke ardh prej amerike! Dhe me pa nga kembet :rolleyes: [/qb]
Po pra, ti je katunare dhe ato jane mbartesit e high society fashion /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

BISOU

Primus registratum

:lol: :lol: :lol: LERE LERE SIDOMOS AI TUALETI I TRASHE DHE AI PLUHURI QE NGJITEJ NE FAQE E TE FUSIN NGA NJE TE PUTHUR E TI ME VETE THUA AMAN MOS MU AFRO TE LUTEM... E ZGJAT DOREN SA TE JETE E MUNDUR E LARGON KOKEN MBRAPSHT... PO AHA ATY ZGERLAQ PLLAQ PLLUQ....
E PASTAJ TE THONE WAHHH SI JANE BO KETO TE HUJAT... IDIFERENTE FARE.....

HE CA TI THUASH E SI TIA BESH.... NDOSHTA KETE HERE MARR MASKA ME VETE /pf/images/graemlins/laugh.gif

Vals

Primus registratum

Ka dhe me: te shofin marken e bluzes. Wahh, se paske firmato, mi? Po pse mi s'ke ble nje cante Fendi apo Fossil :shrug:
U habita kur nje shoqja ime me rroge shume me te vogel se standarti i ketushem, shkoi i derdhi 190,000 leke te vjetra (equivalenti i $180) per nje pale shapka ne Tirane. Me tha se gjithe paret qe merrte ne rroge i bente rroba. Nderkohe ankohej se akoma rronte me prinderit dhe nuk i dilte te rronte me vete.