SHQIPTARET E AMERIKES

usta_Qima

Primus registratum
Re: SHQIPTARET E AMERIKES

Fillimisht postuar nga BeBa:
[qb] :lol:

parkon rehat ne nyc /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ca parkingu thu ti mi BeBa...
del nga makina, e fut ne cante ose e merr nen sqetull dhe iken ne pun tate /pf/images/graemlins/laugh.gif
nuk e di sa nga ju e kan pa dhe majn men ate reklamen " menthos , the fresh maker" kur vijn ato 4 hamejt dhe e ngrejn peshe nga veni /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

o beba ishe shume e mire ti mi :angel: shume e embel ene pse djepi te kisht vu ne i trup tjeter /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ene nyc guyishte i lezecmen nese eshte i njejti

Guest

po foton e verte kur do na e tregosh mi ??? :angel:

bebivogel

Forumium maestatis

well ... foton e vertete e tregoj vetem nese vjerra /pf/images/graemlins/laugh.gif ( LD ) me jep lejen ... e kur them lejen duhet te jete qe ajo te ta tregoje ty ... se nuk ze bese une njeri tjeter /pf/images/graemlins/tongue.gif

:wave:

Guest

qyqja...po me ld e kam mire une mi ti apo jo ld :angel: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le pastaj mi ti sta mbush syrin une ty :rolleyes: :tipsy:

Guest

e me NYC GUY cke se mire kishe dale...edhe kushurika ishte e mire, E lezecme /pf/images/graemlins/smile.gif

BISOU

Primus registratum

PO KY NYC-G. KA NDRYSHUAR ... NE NJE FOTO TE KOHEVE TE FUNDIT QE KAM PARE /pf/images/graemlins/laugh.gif

...... ME I MIRE MU DUK /pf/images/graemlins/laugh.gif PO NGANJEHRE GENJEJNE PHOTOT :eek: /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebivogel

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga 1697:
[qb] qyqja...po me ld e kam mire une mi ti apo jo ld :angel: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le pastaj mi ti sta mbush syrin une ty :rolleyes: :tipsy: [/qb]
duro te aprovohet /pf/images/graemlins/tongue.gif

NYC_GUY

Primus registratum

Aman se do me merrni ne sysh , patjeter qe fotot genjejne sidomos ne rastin tim ...............still single dmth fotot genjejne.

BISOU

Primus registratum

KUR E HOQE HUDHREN NGA XHEPI TI /pf/images/graemlins/laugh.gif ???!!???

EPO E SHEFF PRA MESIGURI TANI QE KE HEQ HUDHREN DO TE TE AFROHEN FECKAT /pf/images/graemlins/laugh.gif

BISOU

Primus registratum

OK, PO MIRE ASNJENJERI NUK KA BERE ASNJEGJE INTERESANTE TE NA TREGOJE :confused: .... APO NDONJE PLAN... HE PRA SE ESHTE VERE /pf/images/graemlins/laugh.gif

109UV

Primus registratum

une do vete per nje cike kamping /pf/images/graemlins/tongue.gif me ka marre malli te "jashteqis" perjashta... duke numeruar yjet.. one twooooo :mad: threee four /pf/images/graemlins/blush.gif five six :mad: ........... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

BISOU

Primus registratum

SA QEJF EDHE MUA ME PELQEN.... MOS HARO TE MARRESH PARASYSH QE DO NDOTESH PER CA DITE /pf/images/graemlins/laugh.gif
BRING SOME BABY WIPES WITH YOU /pf/images/graemlins/laugh.gif