SHQIPTARET E AMERIKES

109UV

Primus registratum
Re: SHQIPTARET E AMERIKES

shif kush flet, kto qe morin karta me racion nga qeveria /pf/images/graemlins/tongue.gif

Dolores

Primus registratum

Ja shkruajti ky i perveluari i amerqanit /pf/images/graemlins/laugh.gif Ku te djeg aman kur ta shajme? :lol:

BISOU

Primus registratum

:lol: :lol: :lol: :lol:
SHTTTT
NE VENDIN E MREKULLIVE NUK MUNGON ASGJE /pf/images/graemlins/laugh.gif
MATERIALE :goofy:

KAQ.... TE TJERAT I DINI VETE /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

Aha 109 postal kode me humbe neper deget e kesaj Bisit... /pf/images/graemlins/laugh.gif Uli mi uli dua te shofim te gjithe ne salle c behet /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nese javen tjeter nuk lajmerohem ketu dijeni se kam rene deshmore e terroristeve ne tren.

Ja nje dolli per konventen e demokrateve :cool:

Dole amanet te me qash me zakone /pf/images/graemlins/tongue.gif

Dolores

Primus registratum

Cdmth kjo po merresh me politike?!....po veni ne myqe te gjithe ju te amerikes, doni dhe zakone e ndere /pf/images/graemlins/laugh.gif

109UV

Primus registratum

shif kto qe presin tu vije buka ne goje nga qeveria...po merru me politike moj.. se ashtu mund te ndryshosh te ardhmen tende. per mire :tipsy: :tipsy:

sa o minuti me albanine ne kanada moj?

Dolores

Primus registratum

Po po e ardhmja jote duket super e ndritur...sa ironike eshte jeta /pf/images/graemlins/laugh.gif nejse pellumbin une e paguaj 3.50 $ per 54 min pune te deklaruar, po te jemi ekzakt 45 min /pf/images/graemlins/laugh.gif

vitela

Primus registratum

une kam lidhur linje directe me shqiperine. te henen deri te merkuren eshte 14 cent minuti ndersa te enjten deri te dielen eshte 19 cent minuti. te marresh cel ne shqiperi eshte 19 cent minuti. me thene te drejten mund te jete pakez me e shtrenjte se ato kartat po e kam ne shtepi dhe e dyta ato kartat mua me iknin lume njera pas tjetres.

DFV

Primus registratum

Vjeshta, cfare kompanie eshte ajo jotja dhe sa te shkon minuti me gjthe tax, sepse edhe une jam me nje kopmani - NECC- quhet, kur u futa me thane se do paguash 14.90 cen per minut dhe 12% tax, por kur erdhi bill i pare u tmerrova, me doli 23 cen minuti!!!!
Sa per ato kartat S5, te pakten nga ato qe perdorim ne ketu, doli se vertet karta thote per 55 minuta,por kur e kronometruam na doli se me Shqiperine mund te flisnim vetem 19 minuta, megjithese zeri thoshte ke 55 minuta!!!

Vals

Primus registratum

Nelke moj mangufe, c'jane keto terrorisma qe na thua? Le aman mos na ngri gjakun qe tani. Apo s'na dhane ca canta portokalli ne pune, gjoja per ndihem e shpejte. E hapa e kishte brenda nje shishe uje, ca zyze plastike te medha, dhe nje maske letre qe u ca sa e hapa une. Dhe na thane qe ne rast rrethmi ...ashtu...rreziku, duhet ti marrim me vete dhe te zbresim ne kat te pare, nga kati i 38 ku punoj une. Jane ne metro keta? Po njerezit do vdesin ne gjysem rruge po moren shkallet, s'kane nevoj epr terror fare.

lir

Primus registratum

Vals, provoje iher me te rrokullisme. /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

me chit chat i zgjidhni problemet e emigranteve ne diaspore juve te amerikes? :devil: :lol: /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

disku

UNI

Fillimisht postuar nga LA DOUCE:
[qb] me chit chat i zgjidhni problemet e emigranteve ne diaspore juve te amerikes? :devil: :lol: /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Me chit chat je mbret
Me chit chat je pasha
Me chit chat eshte edhe moda /pf/images/graemlins/laugh.gif

109UV

Primus registratum

ju te ny, ku eshte me mire (dmth quality of life / price) ne williamsburg apo upper east side?