SHQIPTARET E AMERIKES

lir

Primus registratum
Re: SHQIPTARET E AMERIKES

Uno cuditrisht, vemendjen e cove te pyetja per moshen tate, e jo per qellimin e vertet te pyejtes... /pf/images/graemlins/laugh.gif
rainbowtn.gif

shifet ai nishoni qe 2 shtete posht /pf/images/graemlins/laugh.gif

BISOU

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Angeldeviled:
[QB] Bisou,Uni eshte tradhtar! :cry: :cry:

PSE QAN MI /pf/images/graemlins/laugh.gif
SIKUR ME KE TE TRADHTOI .....
ME MUA MI :wub: UNE JAM SHUME E MIRE /pf/images/graemlins/laugh.gif ...

Dolores

Primus registratum

Ti angel vetem ke gjuajtja e ke mendjen ...sa ke zogj ke vrare deri tani? /pf/images/graemlins/laugh.gif

disku

UNI

Lir edhe ylberin e paske mjet argetues...mos i shko afer ore se po e kalon pa dashje.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ju te treja mendjen tek gjuajtja e keni...Could it be different? /pf/images/graemlins/laugh.gif

109UV

Primus registratum

Kto gocat duken se po jetojne Sex & the City..vetem se nuk ka sex /pf/images/graemlins/laugh.gif

lir

Primus registratum

Uno ty po atje te vajti menja..pastaj une kam vesh steel toe boots permanente , ti nga ana tjeter kujdes mos te co era nga ana tjeter e ylberit ne ato fluturimet e tuja /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol:
109 ta bejne dhe ate pjesen e dyte dhe realizohet endrra jote e? /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol:

ladouce2005

Primus registratum

:lol: di gje ti Lopi se cfare ka? /pf/images/graemlins/tongue.gif se dicka ka...ne mos seks, sth... :devil:

BISOU

Primus registratum

KUSH PO FLET PER LEPRA KETU :devil: :smash: :smash: :smash: :lol: :lol: :lol: :lol:

beshbossi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga LA DOUCE:
[qb] :lol: di gje ti Lopi se cfare ka? /pf/images/graemlins/tongue.gif se dicka ka...ne mos seks, sth... :devil: [/qb]
sex'i semundje e rende!!!!!!!!
pse ju vjen keq ju kur gjuj une?
apo ju vjen keq se s'kam kape gja ala?

109UV

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Angeldeviled:
apo ju vjen keq se s'kam kape [qb] gja ala? [/qb]
gjala? mos se i ra buka nga goja Bisous /pf/images/graemlins/laugh.gif

disku

UNI

Fillut me gjujt te gjitha kafshet e pyllit ktu..Shyqyr unikornat jane kafshe imagjinare se po me binte lapsi edhe mua...
Lop ca ke pa qe ste ka pelqu ne chelsea ty?? Pervec pedeve kuptohemi.. :lol: :lol:

lir

Primus registratum

sa te bredhur jeni ju cuna? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

disku

UNI

Imagjinata eshte e poshter te con larg ... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Liri sec kam pershtypjen se ti vdes per marmalate fiku. :lol: :lol:

lir

Primus registratum

allways D. /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/smile.gif