SHQIPTARET E AMERIKES

I love new york

Primus registratum
Re: SHQIPTARET E AMERIKES

with you guysm i cant keep up, carcafet shtohen si kerpudhat pas shiut icik mos punoj una /pf/images/graemlins/laugh.gif
Mbase e kam ngaqe jam semure, se kur jam mireeeeeeee :devil: :devil:

Llogje te fresketa nga memedheu...Shekulli

Trend në verë 2004
MUZIKA
Po: “CHILL-OUT”
Jo: “LATINO-AMERIKANE masive”

USHQIMI
Po: “Aperitivë peshku me degustim vere”
Jo: “Ushqimi etnik”

VESHJET
PO: Pareo, veshje të moderuara dhe në masën e duhur”
JO: Seksi të ekzagjeruara

BIKINIT
Po: Nate
Jo: Shumë të reduktuara

SANDALET
Po: Klasike, edhe në version luksi
Jo: Me taka tepër të larta për plazh

KOKTEJLET DHE APERITIVET

Po: Koktejle me bazë frutash të freskëta, tekila, shampanjë, kozmopolitan, Mojito Jap
Jo:Gin Tonic, Cuba Libre dhe Pop Drink.

ORARET E NDRYSHUARA
PLAZHI NON STOP
Ora 9.00- Mëngjes në Beach Bar

10.00- Leksion aerobie

11 00- Turne beach-Voley

12 00- Relaks në jakuzi

13.00- Drekë në restorant

14.00-Masazh

15.00- Ndeshje tenisi në plazh

16.00- Seancë fitnessi në palestër

17.00- Manikyr

18.00- Aperitiv me muzikë

19.00- Bufe në Beach Bar

20.00-Darkë në plazh

21.00- Muzikë live

22.00- Disko me DJ

23.00- Relaks me chill-out

24.00- Banjo e mesnatës

Kete manualin e kane nxjere per emigrantet qe kthehen ne atdhe qe te mos bejne ndonje gafe.... :lol:

BISOU

Primus registratum

NELKE, MA GJEJ PAK RREGULLOREN E VJESHTES SE MOS LEJ NOM UNE KUR TE SHKOJ NE TETOR :eek: /pf/images/graemlins/laugh.gif
TI LOPI JE SHUME INOTCI KUSHEDI SE CA KA ME TE NDODH TY :confused: ME VJE GJYNOF TA MENDOJ....

VALS SHKO PRAPE NESER TEK AI FOOD-STOP DHE SHKO TEK KAMERA MAN AND ASK HIM FOR YESTERDAYS TAPE THEY HAVE IT ALL REGISTERED /pf/images/graemlins/laugh.gif
MAKE A COPY FOR ME /pf/images/graemlins/wink.gif
SE E DI UNE KU I GJEJ PASTAJ :kiss:

TE GJITHA KETO I BEJ PER INOT TE LOPIT :smash: :smash:

drea

Primus registratum

Sa merzitem ketu ne forum ndonjehere, sepse ia fusin kot ca. Kam filluar i rralloj vizitat, edhe pse isha shume e gezuar dhe entuziaste qe ju gjeta. Megjithate, di te dalloj kujt t'ia lexoj shkrimet, e dini vete ....... :wave:

ladouce2005

Primus registratum

prandaj ke vene ate avatar Fiona? /pf/images/graemlins/laugh.gif nga habia e ke, me siguri /pf/images/graemlins/laugh.gif

109UV

Primus registratum

[qb]
ORARET E NDRYSHUARA
PLAZHI NON STOP
Ora 9.00- Mëngjes në Beach Bar

10.00- Leksion aerobie

11 00- Turne beach-Voley

12 00- Relaks në jakuzi

13.00- Drekë në restorant

14.00-Masazh

15.00- Ndeshje tenisi në plazh

16.00- Seancë fitnessi në palestër

17.00- Manikyr

18.00- Aperitiv me muzikë

19.00- Bufe në Beach Bar

20.00-Darkë në plazh

21.00- Muzikë live

22.00- Disko me DJ

23.00- Relaks me chill-out

24.00- Banjo e mesnatës
[/qb]
ahahaaha une bos, ti bos, po lopen kush do e kullos?

109UV

Primus registratum

Fillimisht postuar nga DreaBoba:
[qb] Sa merzitem ketu ne forum ndonjehere, sepse ia fusin kot ca. Kam filluar i rralloj vizitat, edhe pse isha shume e gezuar dhe entuziaste qe ju gjeta. Megjithate, di te dalloj kujt t'ia lexoj shkrimet, e dini vete ....... :wave: [/qb]
si ne tren, nuk i flet cdo njeriu qe te del para ..... :wave:

109UV

Primus registratum

Fillimisht postuar nga BISOU:
[qb] TE GJITHA KETO I BEJ PER INOT TE LOPIT :smash: :smash: [/qb]
lopi gives you a reason to live :tipsy: wanna take me out to dinner? /pf/images/graemlins/laugh.gif

disku

UNI

Fillimisht postuar nga DreaBoba:
[qb] Sa merzitem ketu ne forum ndonjehere, sepse ia fusin kot ca. Kam filluar i rralloj vizitat, edhe pse isha shume e gezuar dhe entuziaste qe ju gjeta. Megjithate, di te dalloj kujt t'ia lexoj shkrimet, e dini vete ....... :wave: [/qb]
Ky postimi ketu me kujton Salen ne 1990 qe thoshte un sdo kandidoj per president...mas 2 mujesh morri pushtetin.... Edhe puna dreasomething thot qe nuk poston ketu me nje postim..te pakten na co ndonje MP se ishim ne merak te madh por te madh ama... :lol:
nejse se sot i feel all joy and less paranoy.... Kush ka honger na iher gradon shaped sushi....nje shoqja ime sa e pa tha...si haet ky nga koka apo nga bishti ne fillim????? :lol: :lol: Kot sthone kineze e japoneze...hane cdogje....edhe dragoin... :devil:

BISOU

Primus registratum

MIRMENGJESI BEBUSHA RRAPATUSHA :kiss:

HAPPY FRIDAY :rockband: HAPPY FRIDAY :rockband:

MEZI KAM ARDHUR EDHE SOT NE PUNE KJO KOHA ME ZAGUSHI PO ME MERZIT..... DUA DIELLIN DHE QIELLINE KALTER SE PO ME MUNGOJNE..........

ANYWAY...
UNI, UNE DHE TI DO IKIM PER SUSHI SE UNE VDES PER SUSHI NUK ME MERZITET ASNJEHERE /pf/images/graemlins/laugh.gif

LOPI TI NGA INOTI DO RRISH VETEM.... SE NJE GENTLEMAN NUK I THOTE NJE VAJZE SI UNE: HAJDE ME NXIRR PER DINNER,
POR I THOTE: WOULD YOU LIKE TO GO OUT TO DINNER WITH ME TONIGHT???
AND IF SHE IS INTERESTED WILL SAY: IT WILL BE MY PLEASURE /pf/images/graemlins/laugh.gif
IF NOT: I AM SORRY BUT I MADE PLANS FOR TONIGHT MAYBE SOME OTHER TIME.
BUT WHO AM I TALKIN TO.... THE WALL MAYBE :rolleyes: ?????? SOME PEOPLE JUST DON'T UNDERSTAND THAT WOMEN ARE SO DELICATE SO FRAGILE /pf/images/graemlins/blush.gif ......

HAPPY FRIDAY /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif si jeni o njerez?
hajde happy friday :rockband:
une e kam filluar diten duke lozur e qeshur me baby O :wub:
pastaj mora nje kafe te mire dhe u ula para kompjuterit duke degjuar "Frida" (movie's soundtrack) e duke shkruajtur e-mails and contributing ne af /pf/images/graemlins/laugh.gif
hajde t'ju puc pak :kiss: , se te mire te keqinj, sido qe te jeni, prape ju kam xhan, dhe ziliqaret :devil:

disku

UNI

Lere lere se ai dragoi(sushi) na mori ne qafe...U beme vizitore te perhershem te Toilette... :mad:
Nwayz..un sa u zgjova tuj pa icik lajmet sportive ne tv. Po me vje gjum prap.. :angel:
Ama po me pihet edhe nje caramel frapuchine ne starbucks :goofy: ..... Gjum apo starback??? this is the dilema. /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

starbucks UNI, eshte me mire te zgjohesh e te dalesh verdalle sa s'ka nisur shiu, e pastaj te kthehesh ne gjume kur t'ja kete krisur shiu /pf/images/graemlins/laugh.gif