une s'kam fjetur mire :shrug: O eshte zgjuar ne 2 dhe ne 6. i hane dhembet e siperm
plus ca endrra idiote pa kuptim :smash:
etj etj /pf/images/graemlins/laugh.gif
po jam goooood. i feel great dmth /pf/images/graemlins/laugh.gif
tani me duhet t'ja fus dhe me nje kafe qe te behem me hipper :lol:
see ya :wave:
Foton time e hengri ariu..lol
kjo e reja eshte me e omel..Fotoja flas /pf/images/graemlins/laugh.gif
LD..Mami im pa pas thone: Gjumin ma keni borxj ju kalamajte ..Kshuqe mos u anko. /pf/images/graemlins/tongue.gif
un edhe sikur 5 kafe me pi para se t fle gjum prap me ze gjumi top. Edhe ne mengjes edhe 100 kafe sikur me pi, prap po jam pergjumesh pergjumesh kam me ngel. mos duhet me shku ke doktorri un larg qoft /pf/images/graemlins/frown.gif
UNIC OHHH MY GOD /pf/images/graemlins/laugh.gif
A TE TE PUC PAK /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol: /pf/images/graemlins/laugh.gif
CI KE ATO BUZE MO I MORE GOCAT ME QAFE /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss:
UNIC TE GARANTOJ SUKSES TE PLOTE DERI TANI 100% AQ SA KAM FRIKE TA NDERROJ SI FOTON DHE EMRIN :lol: /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol:
DO MA JAPESH BEBIN APO JO /pf/images/graemlins/tongue.gif ????
ai avatari jot qeka shume cute Uni /pf/images/graemlins/smile.gif , po prit sa te rritet pak O-ja ime dhe do e shikoni kush e ka avatarin me te bukur ne alborum /pf/images/graemlins/tongue.gif
Meqe atij i doli pronari (thanx D. /pf/images/graemlins/laugh.gif )
po nxjerrim tjetrin (Avatarin e ri)...
This avatars rights are protected by the copyright laws. Who uses it abuses with federal laws and will be fined or jailed. /pf/images/graemlins/laugh.gif
LD sna ke tregu foto fare si osht bo O. /pf/images/graemlins/smile.gif
sooo cute Uni. kur t'a shikosh nuk do e njohesh se ka ndryshuar komplet nga hera e fundit qe jemi takuar /pf/images/graemlins/smile.gif
tani mu kujtua qe e ka pas nelka ket avatarin, para asaj plakes pa dhembe /pf/images/graemlins/laugh.gif ... doja t'a thoja nje here, por s'isha e sigurte /pf/images/graemlins/laugh.gif
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.