SHQIPTARET E AMERIKES

BISOU

Primus registratum
Re: SHQIPTARET E AMERIKES

DMTH CUNAT PASKAN FJETE MIRE /pf/images/graemlins/laugh.gif PO GOCAT /pf/images/graemlins/tongue.gif ????

ladouce2005

Primus registratum

une s'kam fjetur mire :shrug: O eshte zgjuar ne 2 dhe ne 6. i hane dhembet e siperm :wub:
plus ca endrra idiote pa kuptim :smash:
etj etj /pf/images/graemlins/laugh.gif
po jam goooood. i feel great dmth /pf/images/graemlins/laugh.gif
tani me duhet t'ja fus dhe me nje kafe qe te behem me hipper :lol:
see ya :wave:

disku

UNI

Foton time e hengri ariu..lol
kjo e reja eshte me e omel..Fotoja flas /pf/images/graemlins/laugh.gif
LD..Mami im pa pas thone: Gjumin ma keni borxj ju kalamajte ..Kshuqe mos u anko. /pf/images/graemlins/tongue.gif

Tironsi_NY

Primus registratum

ju bo me verte efekt ajo kafja? :confused:

un edhe sikur 5 kafe me pi para se t fle gjum prap me ze gjumi top. Edhe ne mengjes edhe 100 kafe sikur me pi, prap po jam pergjumesh pergjumesh kam me ngel. :confused: mos duhet me shku ke doktorri un larg qoft /pf/images/graemlins/frown.gif

BISOU

Primus registratum

UNIC OHHH MY GOD /pf/images/graemlins/laugh.gif
A TE TE PUC PAK /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol: /pf/images/graemlins/laugh.gif
CI KE ATO BUZE MO I MORE GOCAT ME QAFE /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss:

disku

UNI

Bjeri vitheve me shpulle se mos me marresh buzet me sysh.. /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

BISOU

Primus registratum

MIRE BUZET PO SYTE BLUE I KE
UUUU DO TA VJEDH KETE BEBIN UNE DO TA MARR PER VETE /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol: /pf/images/graemlins/laugh.gif

disku

UNI

:eek: I bie qe mua te me ngeli ajo bjondja qe ke ti me perdor per avatar.. Athere na mori lumi.. :lol: :lol:

Dolores

Primus registratum

:wave: all

Fiona te shkuara mamit tend sa me shpejt /pf/images/graemlins/smile.gif

BISOU

Primus registratum

UNIC TE GARANTOJ SUKSES TE PLOTE DERI TANI 100% AQ SA KAM FRIKE TA NDERROJ SI FOTON DHE EMRIN :lol: /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol:
DO MA JAPESH BEBIN APO JO /pf/images/graemlins/tongue.gif ????

D, SI JE E DASHUR :kiss:

disku

UNI

Si ti kerkojn bebet kto mer si me qen na i cop buke thate... /pf/images/graemlins/laugh.gif

ja ku e ke.
babykissy.gif

Boji copy paste edhe kerkoje tek avataret se e heq un. /pf/images/graemlins/tongue.gif

http://www.originalicons.com/guesticons/Guest.Icons.110/babykissy.gif

Dolores

Primus registratum

Vallaj po me shkelqen fytyra sot si lekure molle !! /pf/images/graemlins/laugh.gif Ty si te kam zonjushe :kiss:

ladouce2005

Primus registratum

ai avatari jot qeka shume cute Uni /pf/images/graemlins/smile.gif , po prit sa te rritet pak O-ja ime dhe do e shikoni kush e ka avatarin me te bukur ne alborum :wub: /pf/images/graemlins/tongue.gif

disku

UNI

Meqe atij i doli pronari (thanx D. :mad: /pf/images/graemlins/laugh.gif )
po nxjerrim tjetrin (Avatarin e ri)...
This avatars rights are protected by the copyright laws. Who uses it abuses with federal laws and will be fined or jailed. /pf/images/graemlins/laugh.gif

LD sna ke tregu foto fare si osht bo O. /pf/images/graemlins/smile.gif

BISOU

Primus registratum

UNI, PSE E NDERROVE /pf/images/graemlins/frown.gif .....
ME PELQEN ME SUME AI BEBI ME BUZKAT E BUKURA :angel:

VERE PRAPE :kiss:

ladouce2005

Primus registratum

sooo cute Uni. kur t'a shikosh nuk do e njohesh se ka ndryshuar komplet nga hera e fundit qe jemi takuar /pf/images/graemlins/smile.gif

tani mu kujtua qe e ka pas nelka ket avatarin, para asaj plakes pa dhembe /pf/images/graemlins/laugh.gif ... doja t'a thoja nje here, por s'isha e sigurte :confused: /pf/images/graemlins/laugh.gif