SHQIPTARET E AMERIKES

bebivogel

Forumium maestatis
Re: SHQIPTARET E AMERIKES

:lol: Nelke si je yvke?...Kur do behemi mbare per nje muhabet e te flasim per kacurera? /pf/images/graemlins/smile.gif

Dolke mamka ime ... kinky wif beberon /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

D - lere lere thuaj :devil: :lol:
imagjinoj si i sgtroj petet una :lol:

Bebaaaaaaaaa :kiss:

Nelkaaaaaaaaa :kiss:
na nxirr nje foto qe dukettttttttt :angel:

bebivogel

Forumium maestatis

shtroj ... trazoj ... /pf/images/graemlins/tongue.gif ...

Helenke si je mi?... how is the sticky weather treating u?
ne tv na bene warning per tornado ...

I love new york

Primus registratum

ja una duke shkrujt ketu, shiu per qejf ja ka shtru dhe degjohet ke zyra ime, se cerekun e tavanit e kemi me xham neve dhe degjohet goxha bukur dhe scary - si te jete vafti /pf/images/graemlins/laugh.gif
ti si ke qene? how's stewe /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebivogel

Forumium maestatis

stewie ... uhmm ... hanging in there ... smart arse as always /pf/images/graemlins/laugh.gif ...

ke marre vesh nga LD e Bisou?... jane nisur se une sdi gje si jane bere keto pune ... stregoni ju shtriga

I love new york

Primus registratum

LD eshte ne pune po eshte nja 4 dite away nga zyra me nje shoq qe she has to attend. sa per Bisoune i am not sure if she left or not yet, por i know qe it's very soon :goofy:

Nji dhe aberet e akshomit, anything else i can assit you with /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

ahhhhhhhhhhh apo nuk shkon dhe me kete kohen e qelbet ketej nga neve.
ec i fusim i telefon Dolores, La DOuce, Nelkes dhe neve te dyja dhe mlidhena per qejf sonte.
Neve duhet te takohemi o njerez qe jemi kaq afer dhe serish kaq larg /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ika ika se e bera poezin, sapo erdha ne shpi edhe menjen direkte ke AF :smash:
Ika se kam blere mish dhie dhe do e bej si tip tulie me patate, kunguj karrota dhe speca :idea:
I will let you know /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss:

Isabelle

Valoris scriptorum

Vat ar ju duin heum ju ?

:cry:

Une su cojsha dot nga krevati sot ...bite nji shi qe te thonte vetem "fliiiiiiiiiiiiiiiii fliiiiiiiiiiiiii fliiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..."

109UV

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb]Ika se kam blere mish dhie dhe do e bej si tip turlie me patate, kunguj karrota dhe speca :idea: [/qb]
ti qeke si mama dhia /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

e e jam kur e do puna qe t'ja kap kemben me dere ndonjerit qe bo numra si ujkut pastaj /pf/images/graemlins/laugh.gif

FYI - darka doli e shkelqyer :goofy:

109UV

Primus registratum

ah sa mire do ishte te na kishe thirrur dhe ne (me & friend) dje se ishim dhoge dhe na hahej shume ... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif deri ne ca ore ishe hap ti? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

109UV

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Dolores:
[qb] :eek: Lopi u got friends :eek: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
look at her, i'm disappointed.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

109UV

Primus registratum

i hook you up with one of my friends, for a night, if come down..to town.. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

Xheloze per ty mer....po te jete per shoket e tu.....une s po marr dot fryme ktu, ti me prallis BS /pf/images/graemlins/laugh.gif

NYC_GUY

Primus registratum

Mirmengjes korri plakave me dhembe si po e shtyni diten e punes , shyqyr pushoj shiu te dalim pak verdalle .

109UV

Primus registratum

Kur iken Bisou iken dhe lezeti i ktij diskutimit /pf/images/graemlins/tongue.gif

BISOU

Primus registratum

DASHURUES SI JENI :tipsy:

KAM QENE E ZENE ME PUNE PO THASHE TE NDALOJ PAK E TJU PERSHENDES(NE VECANTI ATA QE ME KANE ME MERAK /pf/images/graemlins/laugh.gif ) SA PER TE MOS JU BERE MERAK SE NUK JU KAM HARRUAR DHE SE JU DUA SHUME SHUME :kiss: :devil:

PASNESER NISEM DHE VIJ MBAS DY JAVESH KESHTU QE NDOSHTA DHE JU FLAS NGA TIRONA ME BREKAT E GJONA /pf/images/graemlins/laugh.gif SA PER GALLATE :tipsy:

CIAOOOO
JA KALOFSHI SA ME MIRE :kiss: