Shqipetaret ne New York

M

Mortal

Guest
Re: Shqipetaret ne New York

Edhe nje dite tjeter me vape te madhe ne New York...

newinnyc

Primus registratum

Hey! Une do vij se shpejti ne new york. Si eshte ne roosevelt island? DO rri ne roosevelt island perkohesisht se kam nje mik po qe nuk eshte shqiptar. Ka ndonje shqiptar aty? Ju a takoheni me njeri tjetrin? Nese takoheni ku?
Mund te me ndihmoje ndonjeri per te gjetur ndonje pune dhe me vone ndonje apartament?
Falemnderit

newinnyc

Primus registratum

yes, erdha. ti shume prite te me shkruash. ndonje ide per ku te kerkoj per pune efficiently? ti vete ku punon? me shkruaj ne privat nqs s'do ketu. thnx

anabanana

Primus registratum

Shume efficient qenkeni ju te dy ne pergjigje. :p Mire qe nuk ka qene duke vdekur tjetri ti moj se do kishte vajtur te drute te ishte per ty.

Ti i riu,

S'e dija qe jetonin njerez ne Roosevelt Island. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/frown.gif Good luck me punen e punes. Te vafte mbare. Nuk na the per c'pune kerkon njehere?

M

Mortal

Guest

Faleminderit. Shquhem per efficiency. lool

Jam pushim sot. Me vjen shume mire qe je ne pune (edhe mos godit se te rrashe...).
Mos harro ombrellen sot, se sme leverdis te semuresh. Ke gjelin per te pjekur. lol

newinnyc

Primus registratum

une kerkoj ndonje pune zyre, clerical assistance, staff assistant, office assistant, dhe ndonje gje tjeter te ngjashme me keto, mundesisht ne ndonje organizate qe merret me ceshtje sociale qe lidhen me familjet, femijet, probleme familjare, po edhe po s'qe keshtu nuk ka gje.
Asnjeri nuk me ka dhene ndonje ide deri tani. tani rri diku afer jush :). kur mund ta pime nje kafe?

M

Mortal

Guest

Kush paguan?

Tani nuk behet. Te mbarojne provimet, te mbarojne festat. Viti i Ri, kesmet i ri.

Pune gjete?

M

Mortal

Guest

Ju lutem sqarohuni privatisht.
Mos prishni temen me debate pa vlere.

newinnyc

Primus registratum

TE GJITHA POSTIMET QE FSHIHEN JANE TE RUAJTURA /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif
DEBATET QE BENIT ME NJ-TJ ISHIN KOMPLET OFENDUESE DHE NQS JU PELQEN TE OFENDOHENI ATEHERE KENI 'MESAZHET PRIVATE'.

P.S. JE I PARALAJMERUAR PER OFENDIM!

M

Mortal

Guest

Uaa... na i paskan edituar postimet? Thuaji more qe ne jemi komshij te mire dhe nuk e kishim per qellim aspakt cenimin e moralit dhe virtytit te forumit. Perkundrazi e jona ishte nje bisede tejet produktive edhe pse jo e nivelit te 'marrjes se goje' apo 'pozicionit 69' tek Erosi, apo larmishmerise se haleve tek 'Fillozofi halesh'. Gjithesesi jam e sigurt FloBo-s i ka ardhur permend klisheja: 'Fali, se nuk e dine cpo bejne'.

Une u sqarova. Edhe NNY shoh qe eshte sqaruar. Forumi eshte akoma i virgjer. Vazhdojme valsin perseri nga pozicioni pingul.

NNY si ja kalove Vitin e Ri?

anabanana

Primus registratum

Sherrxhije e madhe paske qene te hengsha hallven! :p Edhe te rinjte e NY nuk i le rehat?

M

Mortal

Guest

Pale po tu kisha futur duart cdo theshnje tine.

Te hengsha hallven? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif ... Nga te ra permend moj? Si ftohte sot.

2celjan-fr3

Primus registratum

Ne metropolin e botes ju atehere pyetja qe doja ti beja nje qytetari te NYC eshte, cfare e bene ndryshe kete qytet dhe si eshte NY kaq shume i perfolur dhe a ndihesh i vecante dhe se po bene dicka ndryshe se atje ka me miliona njerez dmth ka vend per ty?

M

Mortal

Guest

Celjanke, pse na ben pyetje te tilla bre?

Sot eshte ftote me diell me dhembe. Dimer pe verteti.