Shqipetaret (f) jane te shemtuara.

alpacino

Primus registratum
Re: Shqipetaret (f) jane te shemtuara.

un kam pas qon i menimit qe femrat shqiptarejane shum te shemtuara
ndersa nuk eshte keshtu ato jane shume te bukura
bashke me italianet
mi piacciono anche le bellezze albanese

aaa

Primus registratum

Tani me thon te drejten, pa rrena, shkurt, 20% e shqipetarve jane tull, te tjerat do behen por me kalimin e kohes, tani per tani asnjona nuk ma ka mushe synin simethane se ajo vajze keka e mire, juve mos tju vine keq, se ne fund te funit une minimin tem po jap, "jeni te keqija vajza", edhe aman kur veni ashtu bojnash neper sy, buz, aman zoti na rujt, zoti ju rujt ma mire me than, une spa tham mas me vu, por ma pak se dukeni ma te bukura kur jeni ma te thjeshta.

Pop Tart

Primus registratum

Aj gazetari do tja ket lyp na njenes ne shipri e zdo ja ket dhane e prej inatit ka thane jane te shumtume imart te kecen ai se jane si shpirt.

Pop Tart

Primus registratum

Adi ktu te shtrengoj doren jam me ty por jo se nuk jane te mira pershendetje te gjithve.

crazy

Primus registratum

qysh femrat shqiptare qenkan te shemtuara.kte se kisha degju ndonjehere.RROFSHI DJEMA!

samanta

Primus registratum

Shqiptaret s'jane aspak te shemtuara dhe kete e thone te huajt se shqiptaret s'i kane syte ne balle,por qe bejne tualet te shpifur per te mos thene tualet pros*** e bejne por kur te dalin e te shetisin nje cike me teper do ju kaloje edhe kjo e mete se s'do shohin njeri si veten. :shrug:

bona

Primus registratum

gocat shqiptare jane yje dhe .

gusht 2001, isha ne ajer , destination: london-NY, po masha radhen tek WC,nje cun ( burre ma mire me thane) stuardes me pyeti nga je, me tha gocat tiranse jane te gjitha kinge, i pashe syte ti nxirrshin xixa, fytyra iu blush pak kur po tregonte qe kishte kaluar pushime te jashtzakonshem ne tirane dhe shkonte vjet per vjet, kombesia e tij french/canadian,
e pyeta cfare te beri pershtypje me teper : feminiteti...., ku e shef feminitetit, tek curves tha , burri po ma bote me dore : hec mi dreq ketu, isha gati tu e bo me fol, me m'thane si ishte puna.

crazy

Primus registratum

femrat e teprojne cik me te lyer e kjo eshte e vertete por sidoqofte nuk mund te thuhet qe jane te shemtuara apo jo?

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga sere:
[qb] femrat e teprojne cik me te lyer e kjo eshte e vertete por sidoqofte nuk mund te thuhet qe jane te shemtuara apo jo? [/qb]
/pf/images/graemlins/wink.gif

albavina

Primus registratum

kush eshte ai qe ka hapet kete teme?
secili ka bukurine e tij,gjerat nuk gjeneralizohen
ashtu si ka djem te bukur dhe te shemtuar ka dhe vajza te mira dhe jo te mira