Re: shqipetaret e anglise
ku e nisa une dhe ku po del, por nejse le te flasim cik per ndihmat e socialit, vllai juaj ketu kam kaluar nja dy vite te mira me social, £30 pound, £30 pound ne jave bereqaves, shtepi falas po ndonje pune ashtu nga ana tjeter, ne college, ca desha me une per 7-te pale qejfe, kurse tani, tani kam per te paguar shtepine, jo bileta, jo do hash do pish, shkolla ngeli pergjysem domethene punojme per stamodumon (i themi ne), por nejse dua te dal atje qe nuk e kisha per turp fare qe merrja ndihma (ashtu jetojne te tere, edhe keta bopshat e anglis qe kan lindur ketu) fundi fundit ka qe marrin benefits po ne te njejte kohe punojne gjithashtu, pastaj pse mos jemi gje ne shqiperi ketu ne dhe eshte me ndryshe, shumica jone jan ketu per ndonje document mire-se-mire po e fituam, po nuk e fituam te bejme ndonje pound ashtu fet-fet edhe po ishte mundesia ndonje loan "borxh" te mire nga banka dhe pastaj "tek renca mos u vrafsha" po deshen te na mbajne po deshen te na kthejne ne shqiperi, who cares, we ain't giving a peace sh*t no more, dhe sot kush eshte i zgjuar merr edhe ndihma edhe ne pune shkon, kush do tja dij, ikuuuuuuuu ajo kohe qe disa fitonin documenta disa ngelen, ai qe i mori i mori hallall ja befte perendia, te shkoj ne shqiperi tre here ne vite se ja tek eshte, shoket e kane bere 2 here, 3 here dhe mos me shume ate rruge nen maune jo ne avjon qe xhaxhi ketu po te me jepej mundesia shkoja jave per jave...!!!!!!
si shpirt i kam disa ketu ne forum si shpirt...!!!!!!