Shqiperia vendi njerezve te neandertalit

Shqiperia vendi njerezve te neandertalit

Kot e kemi qe aspirojme per gjera te medha kur prishim cd gje per interesa mikroskopike.
Pse po e them kete??
Kaloj perdite nga parku rinia per te shkuar ne pune dhe ve re se si rritet ne krahun verior te Taiwanit parku qe pronaret e vegje i vjedhin parkut duke u munduar ta rrethojne me shkurre te larta, ne fillim, para rreth 7 muajsh, e filluan me nje rrip te vogel toke ndersa tani pothuajse e kane zaptuar komplet trekenshin e parkut qe kufizohet nga rruga, rrugica dhe ndertesa.
Ky eshte vetem nje shembull banal i asaj qe eshte ne mendjen e ketyre njerezve prehistorike qe nuk e kuptojne ca do te thote pasuri kolektive dhe e pjeses tjeter te njerezve prehistorike qe nuk e kuptijne ca do te thote te mbrojne dicka qe u perket edhe atyre.

Shqiperia o Miq nuk eshte as me shume e as me pak se te romani FSHATARET e Balzakut.
Vendi qe ka ngelur peng i interesave te vogla qe shkaterrojne te madhen per te ngritur disa dhe per te uzurpuar te tjeret.

PS. per ata qe mendojne Korca le petit Paris, nuk e kane pare ndonjehere Parisin

Gentleman

Primus registratum
Re: Shqiperia vendi njerezve te neandertalit

PS. per ata qe mendojne Korca le petit Paris, nuk e kane pare ndonjehere Parisin

hahha ketu m'pelqeve. Boj llafe perdite me grun per at pune..po s'ka burre none me ja mush menjen se qyteti i saj s'eshte as si kufiri i afganistanit sot.....po vazhdoj me m'kundershtu...e ndava vallai /pf/images/graemlins/smile.gif

OROSHI

Primus registratum

hahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahaah-
Merre nje here e qoje ne Paris gruan!

Kondrapedali

Kondrapedali

Jo se masnej thot që o mo e bukur Korça /pf/images/graemlins/laugh.gif

soni2

Primus registratum

jo se masenj thote sa mire i paskemi kopju ne kto /pf/images/graemlins/wink.gif

shqiptari87

Primus registratum

si shqiptare qe jemi ia bejme shume qefin vetes dhe nuk ia vejme veshin punes dhe jo llafeve...korca eshte keshtu apo feja andej kendej...a zgjidhin gje keto ???? jane gjera qe dihen dhe sterdihen nuk e kuptoj ku e gjejne kohen te merren me keto gjera xhanen???? nejse...ne ashtu jemi mesuar te humbasim kohen kot...shume keq

hawk

Primus registratum

Edhe ti pa dashje po humb kohen /pf/images/graemlins/winkwink.gif

shqiptari87

Primus registratum

nqs humb kohen e humb duke dhene e marr mendime mbi dicka qe ka vlere por jo per ato qe s'ka vlere

Gigo

Primus registratum

Me bukur s'do e kisha thene dot vete. Keto budallalleqet e mendjemadhesise e kane lene Shqiperine mbrapa ose, me mire, sic eshte sot. Jane ftohur shqiptaret te tere ne b-y-t-h-e

zog

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />

[/ QUOTE ]

ata qe thone keshtu nuk rrejne, korça nuk eshte paris ne pamje por ne KULTURE e civilizim, ose menyre te jetuari.

DSC04632.jpg

shihe kete brendi dhome korçare, ku mutin tjeter e gjen kete gje ne shqiperi, he ?

HajdarMozi

Primus registratum

Kete dhome korcare nuk e gjen ne asnje vend tjeter ne shqiperi , po te siguroj qe ne asnje dhome te Parisit gjithashtu nuk e gjen.

Ideja e asj qe doja te thoja ne fillim te temes nuk ka te beje me Korcen po me faktin sa naive qe jemi me sa pak kenaqemi. Kenaqemi me nje dhome me nje peme te vitit te ri ne mes dhe themi qe kulture te tille nuk e ka asnje qytet tjeter ne shqiperi. Korcen me Parisin jane mijra vjet drite larg nga cdo aspekt i mundshem krahasimi.

zog

Primus registratum

Ideja e asj qe doja te thoja ne fillim te temes nuk ka te beje me Korcen po me faktin sa naive qe jemi me sa pak kenaqemi.

[/ QUOTE ]

hajdar e ke gabim, por kete nuk ta them si korigjim por per hir te temes te cilen e ke hap e duke menduar se te intereson nje subjekt i tille.

neve shqiptaret NUK KENAQEMI ME PAK, te gjithe duam te jemi milionere, sa me shpejt prandaj EMIGROJME si asnje popull tjeter europian, e me kryesorja prandaj nuk kemi shtet te forte.

si dhe parisin mesa shoh nuk e njeh mire. ne ç'lagje te tij jeton ?

HajdarMozi

Primus registratum

Te duash te behesh milioner sa me shpejt dhe fakti qe emigrojme "si asnje lloj populli" nuk kane lidhje fare, se te emigrosh nuk do te thote te behesh milioner ASAP, bile nuk behesh fare milioner me emigrim, kjo sherben edhe si pergjigje per pyetjen ne ca zone te Parisit jetoj, une nuk jetoj fare ne Paris po kur kam vizituar Parisin e parizieneve, jo te lagjeve te emigranteve dhe punetoreve, kam lene kater vende bosh ne reitungun tim te qyteteve qe kam vizituar, dhe me beso qe kam vizituar shume perfshi dhe Korcen.

hawk

Primus registratum

Ideja e asj qe doja te thoja ne fillim te temes nuk ka te beje me Korcen po me faktin sa naive qe jemi me sa pak kenaqemi.

[/ QUOTE ]

hajdar e ke gabim, por kete nuk ta them si korigjim por per hir te temes te cilen e ke hap e duke menduar se te intereson nje subjekt i tille.

neve shqiptaret NUK KENAQEMI ME PAK, te gjithe duam te jemi milionere, sa me shpejt prandaj EMIGROJME si asnje popull tjeter europian, e me kryesorja prandaj nuk kemi shtet te forte.

si dhe parisin mesa shoh nuk e njeh mire. ne ç'lagje te tij jeton ?

[/ QUOTE ]

Edhe nese emigrojme e behemi milionere gje e cila eshte relative,ne duhet te behemi te pasur ne dije e kulture.
Kjo na mungon. /pf/images/graemlins/smash.gif

pippo

Primus registratum

_ parisi i parizienve _ pse zotrote ke ndonje problem me lagjet popullore !!!!!!!

ps.tema si gati 80 % e forumi recycle po ne nje brime i bihet fyellit vetem se te gjithe duan ti bien e asnjeri nuk digjon

zog

Primus registratum

Te duash te behesh milioner sa me shpejt dhe fakti qe emigrojme "si asnje lloj populli" nuk kane lidhje fare, se te emigrosh nuk do te thote te behesh milioner ASAP, bile nuk behesh fare milioner me emigrim, kjo sherben edhe si pergjigje per pyetjen ne ca zone te Parisit jetoj, une nuk jetoj fare ne Paris po kur kam vizituar Parisin e parizieneve, jo te lagjeve te emigranteve dhe punetoreve, kam lene kater vende bosh ne reitungun tim te qyteteve qe kam vizituar, dhe me beso qe kam vizituar shume perfshi dhe Korcen.

[/ QUOTE ]
dmth shoku hajdar qe parisin si turist na e paske pare /pf/images/graemlins/laugh.gif , ti mendon qe milioner behesh vetem ne vendin e neandertalit, keshtu ?

po pse te ikin valle neandertalet e tjere (perveç teje) jashte tij ? ku ka me shume lek e pasuri, ne shqiperi apo ameriqi ?

ps; pastaj fjala milioner ishte hiperbole, dmth "façon de parler", siç mendoj eshte edhe shprehja aq popullore "korça nje paris i vogel".

apo ti je kundra façoneve ?

HajdarMozi

Primus registratum

O comange pse e keni ide fikse ne trurin tuaj te mjere te deformoni cdo lloj debati, jo dhoma korcare, jo lagjet popullore e ku di une se cfare, me siperfaqesore nuk ju ben nena. Une te tregoj henen ti me shikon gishtin.
Ca ka lagja popullore thot kopetenti ----- Asgje ska te vecante nga cdo lloj lagje tjeter popullore , pallate betoni, rruge dhe varferi e pse duhej te shkoja une ne Paris e te shikoja ato far lagjesh, e mos te shikoja pigalin a mulin ruzh (vetem mos u beni te kapshem e te me korrigjoni emrat ne frengjisht).

Ndersa per milionera qe u bokeni ne emigrim , prandaj kur vini ne shqiperi hapeni b**sh se anej 24 ore vetem pune ka e sju dalin as me pagu qerate e shtepive jo me te jetoni ne ZONAT TURISTIKE dhe pastaj ofendoheni kur ju shajne lagjet popullore..

Neandertalet ikin ashtu kutur se nuk kane tru ikin me epidemira, ketu te vendi i neandertaleve vetem keshtu lloj epidemirash ka: Epidemi eksodi, epidemi piramidash, epidemi armesh, epidemi amerike, epidemi universitetesh, epidemi dritash etj etj

Prandaj edhe nje here mos deformoni debatin debatoni me kembe ne toke e mendje te kthjellet he ZOG i vogel prehistorik

pippo

Primus registratum

O hajdar
.... pse e keni ide fikse ne trurin tuaj te mjere te deformoni cdo lloj debati, jo dhoma korcare, jo lagjet popullore e ku di une se cfare, me siperfaqesore nuk ju ben nena....

Se ti harrin te shohesh vetem anen siperfaqsore eshte problemi joti _ si dhe fakti qe per ty lagjet popullore jane vetem beton rruge e varferi_diçka teper siperfaqsore_ ti thjesht mos shaj kot_falsa pastaj ti shko ku te duash aty ku te rrjepin me shume nga leket ka mundesi_ turist medioker _ Tema nuk me intereson !!!!!

TEO

Primus registratum

Freskim i temes. MOD mund ta fshini me vone kete postim.