Shqiperia shihet ne Europe apo jo ??

Shqiperia shihet ne Europe apo jo ??

Shqiperia Eshte vendi me pak kerkues per te ber pjese ne Europen e bashkuar
PSE ???

Mos valle do te futemi dhe ne ???

Kushe e ka fain ne kete mes ??
Neve apo Europa ???

spartan00

Forumium praecox
Re: Shqiperia shihet ne Europe apo jo ??

Mos i ke pyetur ti emigrantet qe po rropaten e po shajne veten e Shqiperine per nje cope leter te felliqur qe nuk ta japin tashme evropianet.
Po popullsine a ke bere sondazhe qe te dish se sa e madhe qenka kjo deshire?
Apo e ke fjalen per politikane me kalamoj neper shkollat evropiane e vete me pasaporte diplomatike qe hyrja ne evrope do t'i detyronte te mos vidhnin me dhe me shume te drejte do te rraseshin burgjeve?
:rolleyes:

spartan00

Forumium praecox

Megjithese me duket me tendenca politike kjo teme dhe aspak filozofike.Moderatoret mbase do tja gjejne vendin qe i perket nese nuk eshte e perseritur.

S6T6N6

Forumium maestatis

nuk do filozofi qe te hyjme ne europe... do vetem zgjedhje te lira /pf/images/graemlins/laugh.gif

trama

Primus registratum

nuk eshte problemi zgjedhjet te lira...eshte problemi politikanet qe jan ne skenen politike e shqiperise! se ata nuk jane te pastra!dhe per deri sa Shqiperija do te jete udheheqiur per njerzit qe jane mesuar politiken perpara vitin 90, Shqiperija nuk do hyn kurr ne BE! Duhet gjaku i fresket ne skenen politike!

Drini_paris

Primus registratum

Mund te te thuani si te doni dhe mund te ta fusni ne cdo lloj teme qe te doni po nje gje eshte e sigurte ne ne gjografi ne jemi ne europe dhe do te ngelemi i vetmi ven jashte BE !!

Dhe persa i perket gjakut te ri jam shume dakort dhe per mua eshte e vetmja rrugezgjidhje per shpetimin e shqiperis !!!

me vjen keq po qe po eshte politika ajo qe e drejton fatin e shqiperis po une nuk po mendoj per sot po mendoj per neser gje qe nuk e ben politika kurre

Me keqardhje po permomentin nuk ka drite ne shqiperi ( jo drita eee /pf/images/graemlins/smile.gif )

Drini_paris

Primus registratum

Danieloo

Me te then te drejten kjo eshte e verteta dhe kjo esht ajo qe na ben neve qe te mos nihemi !!

Se po te nihemi do te kishim edhe letra edhe shume te drejta te tjera qe sot nuk i kemi !!

Mua me shqeteson me shume se cdo gje tjetr diçka shume e rendesishme qe do te vazhdojme te jemi ne vend ku europa do te ta ket si vend per te hedhur plehrat !!! /pf/images/graemlins/frown.gif

Nje kopesht me lule po te hedhesh plehra ne te do te kthehet ne vend plehrash dhe jo kopesht me lule

Mos vall cfar i mungon shqiperis ????
une jam prap ne gjografi !!!