Shqiperia pergatitet per nje sifde te re shkaterrimi

Albinos

Primus registratum
Shqiperia pergatitet per nje sifde te re shkaterrimi

Nje nga problemet me sensitive ne Shqiperi eshte politika shqiptare.
Sic duket nga politika 13 vjecare ne Shqiperi, ceshtja shqiptare rrezikon perseri te humbe identitetin e saj.
Kaosi qe ka mbizoteruar keto 13 vjet ka treguar qe asnje ne Shqiperi nuk punon per Shqiperine.
Edhe historia shqiptare te njejten gje tregon.
Duke filluar me Sali Berishen e duke mbaruar me Fatos Nanon, ku i pari lidhi mardheniet me Turqine, perandorine e se ciles shqiptaret e Ilirise e bene nga me te fuqishmet ne Ballkan, njekohesisht vendi yne u be vend intrigash per probleme nderkombetare.
Fatos Nano tregoi edhe ai si tere shqiptaret qe kane punuar per te huajt se edhe ky do ndiqte te njejtin kurs por me ndryshimin e rradhes Greqine.
Influencimi grek pas atij turk ka qene jo i vogek dhe ketu kam arritur te nxjerr konkluzion qe shqiptaret punojne per te huajt dhe aspak per Shqiperine.
Tashme Shqiperia eshte ne krize si pasoje e injorancesh dhe zhvillimit te dobet te politikes shqiptare dhe ne vecanti te kultures se saj qe le shume per te deshiruar

kastriot

Primus registratum
Re: Shqiperia pergatitet per nje sifde te re shkaterrimi

<span style="font-style: italic">Jashte teme. shkrimi i historikut te postimeve te njeri tjetrit vetem acaron situaten.

Mirekuptimi dhe bashkpunimi nga ana juaj eshte i mirepritur.</span>

Albinos

Primus registratum

Hapni tema personale andej nga Thashethemi, nuk dini tjeter!

kastriot

Primus registratum

E kupton dhe vete se je komplet jashte teme!
Dergoi MP, o burre i dheut, nqs te intereson!
P.S. Mos lij shenime per moderatoren, vlen e njejta keshille. Nuk argetohem aspak kur editoj. Perkundrazi.

Albinos

Primus registratum

Per ata shqitare qe ishin te pakenaqur ne lidhje me Fatos Nanon dhe pikpamjet e mija per kete njeri.

Duhet ta dini shume mire se te jetosh ne Shqiperi dhe te jesh nje drejtor nderrmarrjeje, eshte shume e veshtire mirekuptimi me punonjesit.
Ja ta veme Ximin apo Kastriotin ne detyren kryeministrit.
Cfare do ndodhe?
Jam i sigurte qe nje lufte fetare dhe krahinore nuk do te kete te ndaluar.
Fatos Nano eshte i vetmi politikan, pamvaresisht mardhenieve me Greqine (ku kjo e fundit ka lidhje historike me Shqiperine qe ne kohet e lashta, kur Greqia e quante Dyrrahun, Tavernen e Adriatikut dhe Apolonine, Qyteti Hijerende) qe po mundohet te kontriboje per Shqiperine dhe Kosoven.
Ky Hero kombetar, nuk mund te dale si teveqeli Berisha per te deklaruar rrumpallizma primitive.
Shkalla e inteligjences se Jugut te Shqiperise eshte per tu admiruar dhe se eshte merite e atyre me te mireve te drejtojen kombin shqiptar.

Te gjithe shajme por si perfundim shajme vetveten.
Nje fjale e urte popullore thote:
<span style="font-weight: bold">Ai qe te shan ,te do</span>, por nuk duhet keqkuptuar kjo domethenie se dikush mund te thote qe Ai qe nuk te shan nuk te do.
Le te veme mend e te respetojme ata njerez qe populli u ka dhene voten.
Duhet bindur populli per te mos i votuar atehere kur keta nuk punojne sic duhet.
Fatos Nano as nuk mund te shese Shqiperine e as nuk mund te beje veprime primitive, sepse inteligjenca e ketij njeriu eshte kaq e madhe sa pa frike duhet ti besojme.

<span style="font-weight: bold">RROFTE HEROI YNE KOMBETAR FATOS NANO KASTRIOTI</span>

kastriot

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Albinos:
[qb] Per ata shqitare qe ishin te pakenaqur ne lidhje me Fatos Nanon dhe pikpamjet e mija per kete njeri.

Duhet ta dini shume mire se te jetosh ne Shqiperi dhe te jesh nje drejtor nderrmarrjeje, eshte shume e veshtire mirekuptimi me punonjesit.
Ja ta veme Ximin apo Kastriotin ne detyren kryeministrit.
Cfare do ndodhe?
Jam i sigurte qe nje lufte fetare dhe krahinore nuk do te kete te ndaluar.
Fatos Nano eshte i vetmi politikan, pamvaresisht mardhenieve me Greqine (ku kjo e fundit ka lidhje historike me Shqiperine qe ne kohet e lashta, kur Greqia e quante Dyrrahun, Tavernen e Adriatikut dhe Apolonine, Qyteti Hijerende) qe po mundohet te kontriboje per Shqiperine dhe Kosoven.
Ky Hero kombetar, nuk mund te dale si teveqeli Berisha per te deklaruar rrumpallizma primitive.
Shkalla e inteligjences se Jugut te Shqiperise eshte per tu admiruar dhe se eshte merite e atyre me te mireve te drejtojen kombin shqiptar.

Te gjithe shajme por si perfundim shajme vetveten.
Nje fjale e urte popullore thote:
<span style="font-weight: bold">Ai qe te shan ,te do</span>, por nuk duhet keqkuptuar kjo domethenie se dikush mund te thote qe Ai qe nuk te shan nuk te do.
Le te veme mend e te respetojme ata njerez qe populli u ka dhene voten.
Duhet bindur populli per te mos i votuar atehere kur keta nuk punojne sic duhet.
Fatos Nano as nuk mund te shese Shqiperine e as nuk mund te beje veprime primitive, sepse inteligjenca e ketij njeriu eshte kaq e madhe sa pa frike duhet ti besojme.

<span style="font-weight: bold">RROFTE HEROI YNE KOMBETAR FATOS NANO KASTRIOTI</span> [/qb]
<span style="font-weight: bold">Po pse nuk i dergon keto shkrime tek ajo faqja jote www.edsh.org ??????????
Apo se atje hiqesh si Anti Nanoist????????</span>

Kastriot

gezim lame

Primus registratum

keshille per julen
do beje mire te mbyllje temen por jo te fshish shkrimet qe tregojne se dikush ka gabim ne arsyetim
ketu ky tipi shan Nanon dhe tek tema tjeter e quan shpetimi i Shqiperise
jula ka dicka qe shkon edhe tek arsyetimi yt me duket shpresoj ti bies se keqes perpara
te fala X

Albinos

Primus registratum

Pstuar nga Ximi

<ul style="list-style-type: disc">[*]keshille per julen
do beje mire te mbyllje temen por jo te fshish shkrimet qe tregojne se dikush ka gabim ne arsyetim
jula ka dicka qe shkon edhe tek arsyetimi yt me duket shpresoj ti bies se keqes perpara
te fala X[/list]

Cfare ka more Xim qe nuk shkon?
Une nderkohe megjithese nuk jam njohur me historine time si pasoje e rregjimit totalitar enverist, po lezoj shume libra mbi historine dhe faktet qe po marr gjithnje nga historia me bejne te ndryshoj mendje, nderkohe qe <span style="font-weight: bold"> edhe une kthjellesoj mendjen se cfare duhet besuar me te vertete dhe kush luan rol te vertete per ceshtjen kombetare</span>
Thjesht kjo ka te beje leximet qe bej nga historia duke kthjellesuar veteveten.
Ti si spiun sigurimi apo spiun i Turqise, vjen ketu per te pickuar dhe tallur kete duash apo vetem ata qe nuk bashkohen ne mendimet dhe vijen tende politike anadollake

Sqarim per Xim e Kastriot dhe Seisel etj.
Merrni e lexoni shkrimet e miaj te gjitha dhe mundesisht do teju jap edhe nick namet e tjera qe kisha dhe nxirrni perfundimin.

Te fala Abdurrahman Balozit

gezim lame

Primus registratum

[qb] Pstuar nga Ximi

<ul style="list-style-type: disc">[*]keshille per julen
te fala X[/list]

Cfare ka more Xim qe nuk shkon?
Une nderkohe megjithese nuk jam njohur me historine time si pasoje e rregjimit totalitar enverist, po lezoj shume libra mbi historine dhe faktet qe po marr gjithnje nga historia me bejne te ndryshoj mendje, nderkohe qe <span style="font-weight: bold"> edhe une kthjellesoj mendjen se cfare duhet besuar me te vertete dhe kush luan rol te vertete per ceshtjen kombetare</span>
Thjesht kjo ka te beje leximet qe bej nga historia duke kthjellesuar veteveten.
Ti si spiun sigurimi apo spiun i Turqise, vjen ketu per te pickuar dhe tallur kete duash apo vetem ata qe nuk bashkohen ne mendimet dhe vijen tende politike anadollake

Sqarim per Xim e Kastriot dhe Seisel etj.
Merrni e lexoni shkrimet e miaj te gjitha dhe mundesisht do teju jap edhe nick namet e tjera qe kisha dhe nxirrni perfundimin.

Te fala Abdurrahman Balozit [/qb]
mir robo mir
pune te mbare

une_une

Primus registratum

[qb] Nje nga problemet me sensitive ne Shqiperi eshte politika shqiptare.
Sic duket nga politika 13 vjecare ne Shqiperi, ceshtja shqiptare rrezikon perseri te humbe identitetin e saj.
Kaosi qe ka mbizoteruar keto 13 vjet ka treguar qe asnje ne Shqiperi nuk punon per Shqiperine.
Edhe historia shqiptare te njejten gje tregon.
Duke filluar me Sali Berishen e duke mbaruar me Fatos Nanon, ku i pari lidhi mardheniet me Turqine, perandorine e se ciles shqiptaret e Ilirise e bene nga me te fuqishmet ne Ballkan, njekohesisht vendi yne u be vend intrigash per probleme nderkombetare.
Fatos Nano tregoi edhe ai si tere shqiptaret qe kane punuar per te huajt se edhe ky do ndiqte te njejtin kurs por me ndryshimin e rradhes Greqine.
Influencimi grek pas atij turk ka qene jo i vogek dhe ketu kam arritur te nxjerr konkluzion qe shqiptaret punojne per te huajt dhe aspak per Shqiperine.
Tashme Shqiperia eshte ne krize si pasoje e injorancesh dhe zhvillimit te dobet te politikes shqiptare dhe ne vecanti te kultures se saj qe le shume per te deshiruar [/qb]
Ndikim i Madh Ndikim i Vogel, Arabi, Turqi, Greqi ku eshte rendesia???????? Ndikim eshte!!!!

Konkluzionin qe nxjerr ti qe shqiptaret punojne per te huajt mos i fute te tere ne nje thes.

Shqiperia nuk drejtohet nga injorante. Injorant Jam une, Je ti, Jane te gjithe keta ne forum. jane ata atje ne Shqiperi. Po te ishim ne te zgjuar do dinim si benim qe nga Sale psikopati deri tek dhenderi i ri Tos Nano.

Njerezit jane shume te zgjuar, inteligjente dhe perparimtare. Ndryshimi eshte se jane injorante (ketu eshte kuptimi) per te e kuptuar se jane te tille. Nuk kemi nje histori shekullore (perjashto 5 shekuj te erret nen pushtim turk qe punuam me zell per Porten e Larte) mbushur me injoranci por te pasur dhe dividente.

Kjo na mungon. E ve re ketu ne forum. Nuk hiqet kollaj dhe mundesia eshte qe do zhvillohet me teper. Injorancia dmth.

mostro

Putraku

nga pervoja dhe eksperienca shume shekullore kemi mesuar qe rrufeja nuk bie kurre ne hale...ohohoho.
jo se bej shaka... &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

jula

Primus registratum

Tema mbyllet. Shpresoj ta keni marre me gjykueshem jeten reale, meqe ketu thjesht late nam.
Keshille:
Hapni nje teme tek ndonje zone private a e pacensuruar dhe zgjidhini problemet qe keni me njeri-tjetrin. E mira eshte ti zgjidhnit me MP, po ju kete nuk keni per ta bere kurre, ju pelqen te acaroni dhe te tjere ne vorbullen tuaj egzibicioniste.