Shqiperia etnike

mirdita

Papirus rex
Un them se do te ishte shum e mir qe te gjitha trojet shqiptare te bashkoheshin dhe te behet shteti me i fort ne bot aty ku sundojn vetem Shqiptaret

joetisti_

Locus omnem
SHQIPERI KOMBETARE i thone ne SHQIP,or bashkatdhetar
Mua me pelqen kur e quajne Shqiperi Natyrore. Sa per fjalen "etnike", eshte fjale greke qe do te thote "popull apo komb", por perdoret ne shume gjuhe te tjera ashtu si edhe ne shqip, duke marre nje ngjyrim pak me te ndryshem nga fjala vendase. Per mendimin tim mund te perdoret.

INIT

Forumium maestatis
Ne shqiptaret per fat te keq jemi si "zogjt e qyqes" kemi bere kaq shume per kombet e tjera dhe kure erdhi puna per kombin tone sbem asgje, te coptuar e te shtypur mes sllavesh e grekrish ... !!! Dhe ne keto copa shtetesh shqiptare qe jan ne ballkan kreret tallin menderet me popullin dhe me fatet e kombit, per te ardhur keq keshtu ka ndodhur ne cdo etape te historise, mendojn te fryne xhepat dhe te shesin ndonje cope tok a dete nese ju del rasti ....

NA VAFTE MBARE O VELLEZER!!!

Iliro Dardan

Valoris scriptorum
erdhi baba ne katund.iken gjyshi ne dukagjin.vjen serbi ne fushe-kosove.e pret kosovari me arm ne dore.iken serbi duke qare e vjen bullgari duke qeshur.vjen shqiptari ne ndihme kosovari e iken bullgari duke share.
Vjen malazezi ne shkoder.vjen ne gjyshi nga dukagjini me baben nga katundi.iken malazezi duke mallkuar e vjen veneciani ne durres.vjen kosovari prej fushe kosoves dhe vret e shkaterron venecjanin.vjen gregu ne sarande.vjen shqiptari me vrap.vjen kosovari me opinga dhe iken gregu si gomari.
Ja pra o njerez kjo eshte shqiperia sot dhe kosova sot.

joetisti_

Locus omnem
"E mos braktisni jo feja e xhamija..." Kush ia jep te drejten ta ndryshoje origjinalin?, eshte: "Braktisni feja e xhamija, feja e shqiptarit eshte Shqiparia" Shume e bukur pjesa. Bravo INIT!!

mirdita

Papirus rex
Po sot ku mund te behet shqiperia etnike ku ju mas pari atje ne Shqiperia keni shum njerz qe vjedhin,jan mashtrues,jan njerz qe kam qejf problemet dhe sun rrin pa i ber ket,por ketyre njerzve ai mungon edukata familjare thjesht perinderit i kan analfabet kjo esht,sot kam verejtur nje antar qe eshe kesisoj ketu ai thjesht do t'ia prish njerzve rehatin ka qejf te fut shum hundet ne punet qe nuk i perkasnin ama ai qe qesh i fundit qesh me mir :)

joetisti_

Locus omnem
Po sot ku mund te behet shqiperia etnike ku ju mas pari atje ne Shqiperia keni shum njerz qe vjedhin,jan mashtrues,jan njerz qe kam qejf problemet dhe sun rrin pa i ber ket,por ketyre njerzve ai mungon edukata familjare thjesht perinderit i kan analfabet kjo esht,sot kam verejtur nje antar qe eshe kesisoj ketu ai thjesht do t'ia prish njerzve rehatin ka qejf te fut shum hundet ne punet qe nuk i perkasnin ama ai qe qesh i fundit qesh me mir :)
Edhe sikur ashtu te jete mirdita(por qe s'eshte ashtu) mund t'i thuash nje shoku/shoqeje qe s'te kam me shok/shoqe, por motres vellait sido qe te jete s'i thua dot s'te kam moter apo vella. TE KAM XHAN se mbase je duke vuajtur nga ndonje padrejtesi por shiko edhe faktin qe te tjere ta duan te miren dhe duan te te kene shoqe sepse e meriton.

mirdita

Papirus rex
Edhe sikur ashtu te jete mirdita(por qe s'eshte ashtu) mund t'i thuash nje shoku/shoqeje qe s'te kam me shok/shoqe, por motres vellait sido qe te jete s'i thua dot s'te kam moter apo vella. TE KAM XHAN se mbase je duke vuajtur nga ndonje padrejtesi por shiko edhe faktin qe te tjere ta duan te miren dhe duan te te kene shoqe sepse e meriton.
Degjo un i cmoj dhe i rrespektoj shum shoqet e shoket e mi tani kam dhe ne albforum miqesi,un ju falenderoj te gjithve qe me rrespektoni ama ti nuk e di kete ceshtjen qe e kam ai qe e di e ka kuptuar besoj

INIT

Forumium maestatis

Ska gje me te mundimshme kure sheh nje fetyre te sinqerte, te pafajshme qe e mbulon merzija!
Por ska asgje me te bukur kure e shikon ate fetyre te qeshur e te gezuar, saqe zogjt fillojne te kendoj e pemet te vallzojne ne ne ritmin e asaje kenge!
Keshtu qe qesh Mirdita, qesh ! Se ka askush te drejten te ta vjedh buzqeshjen! Qesh se jeta eshte e bukur ! Qesh per te gjitha trojet shqiptare !!!
:);):)

mirdita

Papirus rex
Ska gje me te mundimshme kure sheh nje fetyre te sinqerte, te pafajshme qe e mbulon merzija!
Por ska asgje me te bukur kure e shikon ate fetyre te qeshur e te gezuar, saqe zogjt fillojne te kendoj e pemet te vallzojne ne ne ritmin e asaje kenge!
Keshtu qe qesh Mirdita, qesh ! Se ka askush te drejten te ta vjedh buzqeshjen! Qesh se jeta eshte e bukur ! Qesh per te gjitha trojet shqiptare !!!
:);):)
Qesh qesh un o INIT jam gjithmon e gezuar ama nganjher dikush me prish qejfin ama prap se pra jam nje njeri i sinqert dhe vazhdimisht buzeqesh Flm shum :)

Iliro Dardan

Valoris scriptorum
Qesh qesh un o INIT jam gjithmon e gezuar ama nganjher dikush me prish qejfin ama prap se pra jam nje njeri i sinqert dhe vazhdimisht buzeqesh Flm shum :)
Dikush te prish qefin.KUsh eshte ky person?
Hahahahahahahahahahahaha.Me bere te qesh aq shume saqe nuk po ndaloj dot te qeshuri.:)