Pune Shqiperi,kerkojme Agjent+agjente Shitjesh

A

admin

Guest
Kompania e re ne Shqiperi -TianDe-,Kozmetike,Estetike etj,me produkte natyrale,efikase dhe kuruese,nga Tibeti,Altai,Kina,per zhvillimin dhe zgjerimin e saj ne Shqiperi,kerkon Agjent+Agjente shitjesh,me katalog(Me perqindje)qe eshte 35% fitimi ne cdo shitje,dmth.nuk ka rroge baze.Te ardhurat varen nga shitjet 35%,plus dhe bonuse nga … Me shume

Continue reading...
 

-Zana-

e...Thjeshte
Zakonisht paguhet 1 fare page stabel, pastaj perfitimet/bonus varet nga puna qe ben/kerkohet ... Por si ne Shqiperi hesapi :D
 

scadarsko

Locus omnem
-suisse? post: 1005531 said:
Zakonisht paguhet 1 fare page stabel, pastaj perfitimet/bonus varet nga puna qe ben/kerkohet ... Por si ne Shqiperi hesapi :D
E nuk ke sukses?do lyesh buken me krem kozmetike kineze?
 
Top