Shpresoj te ju pelqejne

Sallaku

Primus registratum
Shpresoj te ju pelqejne

Vjen kryeministri italian ne shqiperi e duke mbajtur fjalim thote:Cari mie amici albanesi:perkthyesi qe ishte aty afer i thote ne vesh qe fjala(cari)ne shqiperi eshte ka.i,korrigjohet:Mie amici albanesi,sensa cari etj etj I vdes nena nje ushtari po oficerat nuk dinin si tja thonin.Plas debati njeri shko ti tjetri,jo shko ti etj etj.Kapterri i degjo e thote ça ka mo se i the un.Ve ne rrjesht gjithe rrepartin e i pyet te gjithe ushtaret me rradhe. Pyet te parin:e ke nenen ti?po e kam thote ia Pyet te dytin:E ke nenen ti?po e kam. E keshtu deri te ky qe i kishte vdekur nena E pyet:E ke nenen ti?Po i thote.Ik re ne shtepi se te vdekur nena

Sallaku

Primus registratum
Re: Shpresoj te ju pelqejne

Do martoheshin kafshet e pyllit.I bien lepuri me dhelpren,lopa me gomarin,etj.Miut i bien xhirafa.Kalojne jave e te gjithe ne rregull veten miu ishte bere kocke e lekure.Behen merak dhe e pyesin:he mor mi ça ke?Po ja i thote miu,kur bejme sex me del shpirti duke ecur se i ka larg buzet:Kalojne muaj e shikojne miun ne forme.Po he mor mi si dukesh?Top fare e pudh e ja fus ne nje vend

Sallaku

Primus registratum

Nje ushtar i pa ngopur me ushqimin e menses shkon e hy ne nje kopesht te haj fiq.Del plaka e shtepise e fillon i bertet:Ik hajdut,do ti them komandantit,etj,etj,spushon plaka:Ik o plake se kam per te q....me zor,po ik.S'luan plaka e fillon prape.Ushtari:Ik o plake se do te q...Han ushtari fiq e nis te iki.Po mire i thote plaka po mire qenke hajdut po je dhe rrenacak :lol:

Sallaku

Primus registratum

Dy çuna po rrinin e nje dite vendosin te vene bast.Thote njeri:I pari qe do kaloje ne rruge tani do i hyp,te jete mashkull,femer,plak,plake une do i hyp:Ne rregull.Kallon nje plake pa asnje dhemb ne goje nga ato te rranumet fare.I del para plakes e i thote:plake me vjen keq po skam ça te bej,kam vene bast:po jo,i thite plaka me gjithe ato femra te reja do ta besh me mua:Me vjen keq i thote.Mbarojne pune:Me fal o nene po nuk kisha ça te beja basti ashte bast.Po jo lom nena,nenen e kishte çu mendja :lol: :lol: :tipsy:

Sallaku

Primus registratum

Ne kohen e komunizmit nje djale i sapofejuar sshko ne dyqan e blen 2 metra basem e me gjysem metri ben nje pale breke.Del me te fejuaren giro ndihet keq e shkon ne banjo,qe mos te bej breket pis i heq e i var,kur del harron ti veshi edhe len zingirin hapur qe ti shihte breket e reja.E shikon e fejuara e i thote:po mbylle zingirin se e di qe e ke:ja pret ky:Kjo nuk gje hyç po kam dhe 1 meter e gjysem ne shtepi :lol: :lol:

Sallaku

Primus registratum

Ne kohen kur martoheshin me ane te familjes e çifti nuk e njihte njeri tjetrin.Djalit i rrinte penisi njitur me barkun e nuk arrrinte te bente sex.Nusja e shkrete pret e provo te gjithe menyrat po nuk arrit te beje gje.Mbas nje muaji nuk duro me e shkon e i thote te emes:Do e le se nuk duroj dot e ke aty e nuk arrin te besh gje.Mos u merzit se e rregulloj une.Mer e be nje diçka qe e mban larg nga barku.Kalojne vite e gruaja merr ate sendin e ja çon te emes.Faleminderit po tani nuk me duhet me se i rin drejt fare tani.Po jo lum nena se te duhet prap,nqf se deri tani i rrinte ngjitur e tani i rrin drejt pas disa vitesh ate sendin veja nga poshte per mbajtese :tipsy:

Sallaku

Primus registratum

Ne kohen e Enverit prezervativat i jepeshin vetem me recet.Dy çuna ishin lidhur me nje mjek,merrshin prezervativat e i shisnin per te fituar.Nje farmaciste e kupton e nuk i jep me.ça bejne,marrin nje xhaje i japin receten aman o xhaje se kam llafe me farmacisten e nuk me jep ilaçet,aman shko meri.Shko xhaja:Me jep pak kto ilaçet.Farmacistja e kupton:Nuk ti jap o xhaje se nuk je i pari me kete recet.Xhaja per te qene pak me bindes:Aman se eshte duke me vdek nena

Sallaku

Primus registratum

PRIFTI I RI.Grate e fshatit kur tradhtonin burrat shkonin ke prifti per te la mekatet e fjala kyç ishte"Im ate RRESHQITA"Ne fshat shkon nje prift i ri qe nuk i dinte keto gjona.Kur filluan grate"Im ate rreshqita"Prifti i shkrete mledh fshatin:Aman rregulloni rruget se njelen tu rreshqit grate:Burrat e dinin e fillun te qeshin me te madhe:He mo pse qesh;i thote kryeplakut;se gruja jote ka rreshqit 4 here ket jave :eek:

Sallaku

Primus registratum

Nje djale donte ti propozonte nje vajze po nuk dinte si tia thonte.i kerkon nihme nje gruaje qe kishte muhabet:Aman si ti them se nuk di
Mos ju ndaj;i thote ajo;aman ma jep,aman,aman,aman do merzitet e do ta japi.
Ky e sheh qe me ate nuk po i dilte i kthehet e i thote asaj qe e mesoi.Aman ma jep aman aman
Aman thote ajo ta jap vetem mu hiq qafe :goofy: sh

Seriozi

Primus registratum

:thumbsup: Robo ti shkrun une lexoj,une shkruj ti lexon,se njeri tjeter nuk hyka ketu.Hajt i bojme qefin njoni tjetit ne u pa puna.
"Te forta k'to barsaletat, :thumbsup:

Sallaku

Primus registratum

Lleshi e Gjini shkojne per koncert ne Itali e ne mes se kenges Lleshi harron nje rrjesht.Gjini per mos te lene bosh kendon.
O Llesh ke harru nje rrjesht.
Ja pret Lleshi.
Vari leshn se s'morin vesh

Sallaku

Primus registratum

Shko labi e shante çamin ne krahun tjeter te lumit.
Te q*ifsha robt etj,etj.Labi i thote:Vetem po nuk mesova not se kam per te dale ke ana tjeter e kam per ta q* nonen. :mad:
kalon nje jave e labi sheh çamin :wave: :He a ke mesuar not?
Jo:i thote ky.A te q*ifsha robt pra :lol: :lol:

Sallaku

Primus registratum

Nje djale qe punonte te varkat dmth varkar kishte rene ne dashuri me nje vajze.Vinte perhere kur kishte turnin ky djali e benin giro me varka.
Nje dite ndryshuar turnet e ne turnin e djalit ishte nje xhaje.Shko kjo vajza e pyet xhajen:Me fal po ku eshte varkari:
Me vjen keq mi goce varkari s'eshte jam vetem une karvari

genti

Primus registratum

Ne zenie e siper cami shan jevgun nga nena.
Mos-i thote jevgu se ne te dy nje mbiemer kemi.
C'ne une me ty nje mbiemer?!-i thote cami
Po ja -ja kthen jevgu-mua me kane thirrur"jevgu mutit" ndersa ty "cami mutit"...

Sallaku

Primus registratum

Nje qefli femrash shkon ne parajse po nuk sheh asnje femer,pyet:po femrat ku jane.
Nuk ka femra ketu or vlla se shkojne te gjitha ne 'inferno'Epo edhe une do shkoj atje.
Ne rregull e çojne atje e sheh qe gjith femrat nuk e kishin fare(ate)Habitet fare ky e pyet shen Pjetrin:po pse nuk e kane femrat:po per ate quhet inferno mor bir :lol:

Sallaku

Primus registratum

E vertete,ka ndodhur ne nje fshat afer timit.
Shkon burri ne shtepi e shikon gruan me nje tjeter,ky nuk i thote asgje po iken i merzitur.Kur kthehet i thote gruas:ça beje ti me filanin ne dhome:
Jo:ja pret kjo:Isha vetem ku ke pa gje ti.
Po me te kam pa me syte e mi.
Ja pret kjo**Syu te genjen**Behet s'behet i thote kjo;ikim e pyesim ata qe e dine me mire.E shkojne e pyesin nje murator.
I thote kjo:po ju kur beni murin pse vini spagon nuk e beni me sy:
Jo syu te genjen.
E sheh te thashe une**SYU TE GENJEN**

Sallaku

Primus registratum

Ne maternitet lind gruaja e del ne dritare e i thote burrit.
Burre eshte vajze e eshte 5 kile.
Burri:Hiqi nje kile e veje nje pale bile

Sallaku

Primus registratum

Shefi me policin ndalojne nje prostitute dhe thone jemi si jemi hajt ti hypim.
Ne fillim shefi mbaron pune e i thote policit:s'ishte gje me mire gruaja ime:
I hyp edhe polici e ne fund fare i thote shefit:Ke te drejte me mire gruaja jote

Mbreteresha per te pare se kush duronten me shume me femrat mbledh te gjitha femrat dhe i len ne nje pallat 10 katesh.thote qe kush hyn brenda duhet ti beje qefin femrave dhe ti presi koken kush nuk arrin te shkoje deri ne fund do i pritet koka
Shkon i pari deri ne kate te dyte dhe i pritet kokae keshtu te gjithe me rradhe deri sa shkon qerosi
Hyn qerosi brenda dhe kalojne disa dite po qerosi nuk dilte nga pallati e shkojne ta kerkojne ne çdo kat vetem femra te vrara nga qerosi,kur shkojne ne katin e dhjete shohin qerosin qe i binte me dore akoma

Bamir Topi

Primus registratum

robo me shet te drejten e publikimit te ketyre ose po te dush publikojme nje liber me anekdota ti i thu une i redaktoj. Degjo mua do bejme ca lek