SHPALLJE: Sot u shkeput nje here e mire nga jeta...

qershia

Primus registratum
Re: SHPALLJE: Sot u shkeput nje here e mire nga jeta...

Fillimisht postuar nga qershia:
[qb] lol

p.s truni jot duhet te jete shume i rrudhos ( te kam zili) [/qb]
lol, se harrova me te pyet, procesi i rrudhosjes ka njetrajtshmri ne t`gjith trupin apo vene - vene thuj...sidomos pjeset larta dhe te dala te trupit...(prape zili te kam, ndoshta akoma me shume se qepare...)

marko

Primus registratum

Ej, po rrulin e ziftit kush e ma men?
Po ato makinat qe lagshin rruget, ca ere te mire vite bulevardi mes vapes, kalote makina e ujtit dhe te kenoqte ajo aroma.
Po aromen e dyqoneve te vajgurit?
po akllin me tricikla kush e ma men?
Po vapik-un?

marko

Primus registratum

[qb]
[qb] lol

p.s truni jot duhet te jete shume i rrudhos ( te kam zili) [/qb]
lol, se harrova me te pyet, procesi i rrudhosjes ka njetrajtshmri ne t`gjith trupin apo vene - vene thuj...sidomos pjeset larta dhe te dala te trupit...(prape zili te kam, ndoshta akoma me shume se qepare...) [/qb]
hahahahaahahah
jo, jo ballin si cekic e kom(lol)

Kordelja

Valoris scriptorum

Vapikuuuuuuuuuuuu--->qe e laghim me icik uje dhe rrishim tu e thith gjithe diten hahahaaaa

Rruli---->Lol e luftes dyte botrore hahhaa

Makinat qe lagshin bulevardin edhe neva nganjehere ose qe i shkoshim vete afer me u fresku icik.....ca ere e mire vite me gjithmen.....

Hej po aranxhatat kush i man men ato me ferrnet dhe ato me ananas...ato te dytat me pelqeshin me shume muuuuuuuuuuu /pf/images/graemlins/laugh.gif

qershia

Primus registratum

ja 2 retrospektivistet me te shqym /pf/images/graemlins/laugh.gif ...

ca me bo thuj mosha bon t`veten, kur je plak ket bon , numero tespijet ne kujto pelivanlluqe e kohes se baba qemos...rrezik me i martanitet do keni le ju te dy...mos ze n`goj masnej une doktorin qe ju ka pa te dyve ashu sic ju boni nona...( se po na skuqni tani c`jane keto lloqe ...)

Guest

[qb] lale je bo maskara fare

s`thote populli " fukaralluk maskaralluk"

p.s te grine leket airlinat ene ty, ta futen sa krahu... :smash: [/qb]
kush i shkruan keto qrshija ?....apo ...
ndonej cun i saj /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Lol, po kete si e gjete, ti me len pa men' mu, pak se jina thartu tashi qe kena gjitheeeeketoooooooooo ditelindje (mu thafte goja) qe festojme, mos na hidhero tashi qershie pash nerin.............

O mArko e ma men ate qe shiste aranxhata ke bulevardi mer aty ke funi rruges qe t'cote ke kendi lojrave, po xhirot ke bulevardi ene ekspozene e rraqeve qe bojshim, amonnnnnnnnn /pf/images/graemlins/laugh.gif

marko

Primus registratum

Po si ti harroj mi Kordele.
Po ne e kena pas bo Dajtin dhe uren leck i kena pas bo.
Po ate qe shiste fara ke cepi i Lanes me parkun Rinia?
Ku e ke bo te mesmen ti Kordele?
Po ti i ma men bicikletat qe kan qen si limuzina athere.
Sa i perket ekspozes, amon se rrishim ke rrobaqepsi per me na qep pantallona e xhupa.
Ama te gjithe, sado mire te ishin te vesh, prap se prap kpucet gjith balt i kishin ose te frrujtme(lol)
Amon se i njofshim robt me ftyra dhe gjithmone ishte i shok ose shoqe qe te jepte gjith historin e jetes se tyre, kjo ka pas qen me filonin, e ka bo te msmen ketu, e ka shpin ktu, ka shoqe kte, ajo shoqja vet u ka pas pallu me filonin qe ka pas dal me gocen e xhajes se fistekut etj, etj.
ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

marko

Primus registratum

Qershie un kom le ke materniteti i vjeter atje ke treni, jo ke i riu atje mrapa stadiumit Dinamo.
Kordhele, te pershnes lala fort.
Ku e ke pas shpin ne Tiron ti?

Kordelja

Valoris scriptorum

marko, une hala kam limuzine lol, ua ky, edhe kpucet e frrujtme se n'Tirane s'ka rruge tjera, po ato jane, edhe shkallet e pallatit me ashu materiali te Bregut t'lumit kena, ua ky.......
Ai qe shiste fara, pse mer ke pas nejt ke Parku Rinia ti eeeeeeeeeee, une blesha bajame lol, farat ta boshin llapen gazep, po ato kjoskat e kuqe te NTSHUS-it i ma men mer, po petllat, pitet, uaaaaaaaaa ca na kujto mer pash nerin, se do me shajn' tashi???!!!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

marko ju ar shum kull lol :thumbsup:

ui qe po bie nje bore ketu :sleep: :sleep:

po shkoj te fle pak :sleep:

natn e mire ju dua shume :rockband:

Kordelja

Valoris scriptorum

Ku e ke pas shpin ne Tiron ti? ---.Aty ku e kam hala lol /pf/images/graemlins/laugh.gif ..........500 metra ka Kali Skenderbegut....... /pf/images/graemlins/laugh.gif

marko

Primus registratum

Pitet ke polici me dore dhe ke pazari i ri.
Un kam qen ke Fano Noli dhe i kisha afer te dyja, dhe kur nuk kishte pite me mish ke pazari ri, ikshim ke polici me dore.
Petllat, varej po ti kapshe sa ishin te fresketa, se masnej u nrite ai sheqeri e u boshin petllat si me qen leter zmeril(lol)
Amon ku na kujtove ato bajomet me kaush, se kon qen fantastike fare.
Po geshtenjat i ma men ato te pjekmet?
Po ato sanduicet 5 lekshe a i ma men?
Ishin kshu rrumullake, sa i gurabije, ene kishin djathe mrena.
Po ato strudelat 10 leksh?
Qe thu ti i koske NTSHUSi kishim ke oborri i shkolles ne ke Partizoni, aty i hajshim pastat me sy, ingranazhet(un kam pas qef ato me te kuqe ciper) strudela, cinare te hapme, biskotat qe ja kam harru emrin qe ishin si shpirt me i bo pershesh me qumesh, karamele Zana, jo nga ato te Ushqimores qe u bleshin me kile.
Amon mer amon, se hala me merr molli per ato kremvicet e berxollat me salc kosi.
Po dyqonin e valutes, posht 9katceve e ma men?

ADRIA

Primus registratum

Perse eshte kjo teme njehere s'po marr vesh une?! Pika çupes thuaj dhe na hiqet si e zgjuar po he! /pf/images/graemlins/tongue.gif Sorry ne i fus hundet atje ku nuk me perkasin, e kam nga kurioziteti prandaj... Aha! LOOOOOOOOOL

ADRIA :cool:

qershia

Primus registratum

lol Adria!

sic e shef t`gjithe kto kane ardh per urim per shpine e re t`marsit lol, ene po bojne muhabet per muhabet, si t`ju vije per mbare, marsi si zot shpije me kto miq krenohet nuk besoj se te shqeteson gje ty?

ke ndonje muhabet ti per te na bere?

Familja e marsit : shpija jone osht ne shpija mikut, buke krype ene zemer

marko

Primus registratum

A e ma men ate skecin ti qershie, ku nuk po ju kujtote atyne se si i thoshin filxhanit?
Jau dhan kafen me garuzhde ne ta.
Kur i tha ai : Ca dite osh sot?
E hene.
E, marte, e merkure, e enjte, te enjten na ze gjumi ne tashi, na syri filxhan.
Kishin pru dhurata i ma men ato staujat e vogla te asaj malsores me shtambe, qe i kishin te gjithe ne shpi, te artistikes Migjeni.

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Ku e ke pas shpin ne Tiron ti? ---.Aty ku e kam hala lol /pf/images/graemlins/laugh.gif ..........500 metra ka Kali Skenderbegut....... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Mrapa, para, majtas apo djathtas kalit? /pf/images/graemlins/laugh.gif

mars

Primus registratum

Miremengjesi te gjitheve.
LR mos e vrit mendjen se ai qe ra,ra dhe u vra, qe te shikonit ju nje dite te bardhe dhe te mendoheni mire se cfare vendimesh do merni.

Qershi-Marko ckeni per te nxjere nga thellesia e kujteses per sot,vetem mos shkoni shum larg se do na marin per antik fare keta qe nuk na njohin.

Po mbajtet mend kete do tju them se jeni me te medhenjte,vertet antike.
"o ti porta me kapak a pret sonte miq per darke,miqte lete hyjne porten le ta shtyjne" /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

A e ma men ate skecin ti qershie, ku nuk po ju kujtote atyne se si i thoshin filxhanit?
------->Ai skeci mer me aktoret e Lushnjes qe nuk i kujtoshin emrin filxhani...hahahaaaa lol, sa me ke bo me qesh...

Marko ku ke qene ti mer, ke Fan Noli dhe ke Partizani, lol ti qeke i joniiiiiiiii, bej be qe une njof nje person qe te njef ty /pf/images/graemlins/laugh.gif ....

Tashi kush me thote se kush e ma men zborin......atjje ke fusha aviacionit mer Teletai dhe pushke prej druni deri diten e qitjes....hahaha ca na kujtoni kshu mer, po aksionet e misrit kush i ma men qe na shkote djersa atje kus thuhet neper kacubet e misrit dhe kur vite ora me hik edhe rreshti s'marote kurre kerciste misri n'ajer majtas-djathtas edhe rrezikoshe me nel budall.....

Ufa ca na keni kujtu tashi /pf/images/graemlins/laugh.gif