SHPALLJE: Sot u shkeput nje here e mire nga jeta...

marko

Primus registratum
Re: SHPALLJE: Sot u shkeput nje here e mire nga jeta...

O Corno, per ato kullat qe u rrezuan do te te kendoj nje kenge shume te dashur te femijerise time.

Boten mizore ne do ta shkaterrojme
qe nga themelet dhe pastaj
per veten tone do te ndertojme
boten e re ne vend te saj(lol)

Kshu dhe puna e kullave, nji bie, mijera ngrihen.
Un hala s'jam rrezu fatkeqesisht, jam akoma si ajo e Pizes, s'po bi qe s'po bi dreqi ta haj, se jam bo si Anteu.
Kush nuk e di ca vecorie kishte Anteu, le te pysi Qershien se ajo i di te gjitha.(lol)

Guest

Hmmmmmmmmmm /pf/images/graemlins/laugh.gif ajo kenga shuem e bukur ishte po se kuptova se kush ishte ajo Bota mizore ? mos valle ne FEMRAT lol

tirana

Primus registratum

e vrane o Marsi oiiiiiiiiiiii..

hajd te trashegohet Marsua dhe me nje stan me çiliminj e paçim!

mars

Primus registratum

Ju faleminderit te gjitheve,nese kam merzitur ndonjerin ,e sigurt qe eshte pa dashje /pf/images/graemlins/smile.gif .
Hirko e verteta eshte se nuk e di akoma nese me vrane apo jo,kete do e tregoje koha,le te shpresoj se nuk e vara veten,apo jo o qershi,ti do jesh keshilltarja ime qe keteje e tutje /pf/images/graemlins/laugh.gif
Marko jo per gje je me fat se mesazhin qe dergova per tjeter kend e more ti,meqe te erdhi ai prandaj dhe nuk te dergova tjeter.

tirana

Primus registratum

... e kisha ne kuptimin e mire te llafit. Kai plum si ai i yti hongshim te gjith ishalla.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

qershia

Primus registratum

ka lezet, nuk i bi llafi poshte ktij, i zen vet ven llafi,
burre me men tjetri jo si ju qe s`keni 2 pare tru s'keni ( :tipsy: )...

p.s ruhu re qyq se ksisoj gadishmerie n`prononcim t`bojne tabele qitjeje te ligjerume, pak je i omel kshu n`muhabet tina... /pf/images/graemlins/laugh.gif

p.s marko, m` fresko icik kujtesen ti muve, maj men qe mo pare ka qene nji femer sportiste shqiptare qe ka qene yll per qitje...me duket ka fitu ene cmime nderkombetare...Mirela sesi e ka pas druqi....

gjekec

Primus registratum

Hallall mre, ene kur t'merziteni me njeri tjetrin mos rini pa u shfryre, ndryshe s'iken merzitja /pf/images/graemlins/smile.gif .. (kot mo s'e s'kam ca t'them)

Guest

Fillimisht postuar nga E:
[qb] Hallall mre, ene kur t'merziteni me njeri tjetrin mos rini pa u shfryre, ndryshe s'iken merzitja /pf/images/graemlins/smile.gif .. (kot mo s'e s'kam ca t'them) [/qb]
ja une pershembull kam qef ti shpreh nervat tek ty ok /pf/images/graemlins/wink.gif
/pf/images/graemlins/laugh.gif

marko

Primus registratum

Elisabeta Karabolli, ose Diana Mata goca e Ali Mates.

marko

Primus registratum

E vetmja Mirela qe maj men un nga sporti osh ajo Manjani, po ajo ka qen hudhje cekici ose gjyleje me duket. Ndoshta dhe shtize, nuk e maj men mire.
Po Elisabeta Karabolli ka qen me Partizonin, kurse Mata me Tironen, ndoshta dhe gaboj se u bo kaq vjet.

gjekec

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PussyCat:
[qb]
Fillimisht postuar nga E:
[qb] Hallall mre, ene kur t'merziteni me njeri tjetrin mos rini pa u shfryre, ndryshe s'iken merzitja /pf/images/graemlins/smile.gif .. (kot mo s'e s'kam ca t'them) [/qb]
ja une pershembull kam qef ti shpreh nervat tek ty ok /pf/images/graemlins/wink.gif
/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
come baby come /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

ja do me shohesh ti mua po prit dhe nja 3 a 4 dite sa te marr njeciek veten dhe ke per ta pare ; )

Kordelja

Valoris scriptorum

Matilda---->Nga se do e marresh veten ti lal??!! /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

moj po per marsin ta kisha llafin
mi lal /pf/images/graemlins/laugh.gif

lolita

Primus registratum

Te them te drejten nuk di a yju ngushelloj apo tju uroj m.gj.th merrni ate qe te doni ju.

mars

Primus registratum

Fillimisht postuar nga lokissa:
[qb] Te them te drejten nuk di a yju ngushelloj apo tju uroj m.gj.th merrni ate qe te doni ju. [/qb]
Ne te tilla raste qe te dyja jane te pranueshme,si urimi dhe ngushellimi /pf/images/graemlins/laugh.gif

Proto me thuaj se si mund te rregulloj gjendjen qe te behesh mire dhe zere te bere.

disku

UNI

marso si tekom lale...si i zbehte me dukesh..... /pf/images/graemlins/laugh.gif
po kjo lokissa kush eshte ????
kordele sa te shndrritshem e ke avatarin...lol
pussycat....ngele beqare prap ti... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

mars

Primus registratum

Po pse mos te jem o vlla i thone gati 10 dite pa gjume e lehte te duke ty kjo /pf/images/graemlins/laugh.gif ,sa per ate qe pyete nuk e njohe te them te drejten po pati miresin mund ta na prezantohet.

disku

UNI

ta qaj hallin
10 dit sjan pak.....
ej po kshu me oreks si ke qen??? ha ore lol

abs

nuk e di...

Fillimisht postuar nga unicorn:
[qb] ta qaj hallin
10 dit sjan pak.....
ej po kshu me oreks si ke qen??? ha ore lol [/qb]
t zanfshin hallet e tija dhe ty /pf/images/graemlins/laugh.gif