SHPALLJE: Sot u shkeput nje here e mire nga jeta...

disku

UNI
Re: SHPALLJE: Sot u shkeput nje here e mire nga jeta...

AMON ERE SE JOM BO SI AI xhAJA QE SHET FARA.....
kur e pysnin i shko biznesi..ja bote--as majtas as djathas...lejeni rehat xhajen se fara o tu shit.....
o qeshie u bofsh tape ishalla sot....lol
matilda...ti spi dot se ske mush moshen /pf/images/graemlins/laugh.gif
po ky i riu nga o mer?????

Guest

jo mos me jepni mua une sdua une spi asnjeher sjam ber tap una :thumbsup: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

O Qershieeeeeeee, je e modhe, ti do me ma ca nofllen mu qysh me mjes (ou qeka darke, sa jam zgju lol se kena festu mrome).......

Une ngre nje dolli per Marsin (sot per te ne vecanti, per qershien (gjithmone ne vecanti, Markon Unicorn, atilden, Lean, Absin e te gjithe miqte etjere te grupit...

Marsi, te qofte per hajer edhe ishalla ste ngec ne fyt lal... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Gezuar te gjitheve, ju qofte nje vit i mbare dhe ju ardhte sipas fijes tuaj.... /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

qershia

Primus registratum

Korde!

puc ene una tyja (pa ashujshe lol)

p.s si ja kalove mrome, se une per vete kam kalu nji nder netet me te rralla ne jete...( mos pyet se vdes, ta kthej neser n`mjes,,,)

abs

nuk e di...

Mars ku ke humb, kan fillu me u zi çorba knej per ty /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

o Kordo gezuar qofsh perhere, e ngrefshim n dasmen tane me fund sa ma shpejt...mua me bej gati nje domizhan me vene se pi shum /pf/images/graemlins/laugh.gif

qershiiiiii o qershi m je ba si ato njalat qe rreshqasin dursh sa andej knej...hajt gezuar njehere, martofsh tan albforumin ishalla :tipsy:

qershia

Primus registratum

Abs!

mu me vrafte i modhi zot po pata qit sikur i gjysem llafe te rreme n`lidhje me fejesen e Mars.. (Zoti osht n`t`vertete ne jemi ne t`rrejt apo jo?)

nejse mo kshu eshte kur je person publik, komentohesh (mu si Veli Rada me je bo lol kur komentonte neshjet e vllaznise) pa pat ene i fije shkaku...ene kush...(m`shif icik se ku nodhem pale...)

do duroj akuzen per shpifje "si mali me bore" deri ka dt 3-4 kur t`kthehet i zoti i punes...

abs

nuk e di...

--------------------
...por per cka je ti (*) gatshm(*) mori (.....) qe luan (.....) me leterkembim ,per cfar ?!!!...
---------------------------------

-keputa nje dege mimoze dhe te pragu i dashurise e leshova...
-keputa nje dege shelgu dhe tek ura e kujtimeve e lashe...
-keputa nje dege shtogu dhe udhen e kotesise shtrova...
-keputa nje dege ferre dhe pervete e mbajta...

mu me vrafte i modhi zot prite zot mos e thant zoti ptuj ptuj ptuj, mos e fol at fjale, ne naten e pare t vitit, po ti i ke ndjedh ( se di me cillin dh/ll sorry) mbarsi djalit, e ty mezi te kemi, masanej vike dhe nga e verteta e art /pf/images/graemlins/smile.gif das liebe ich, und deine gedanken auch, a e shef fjalet e mira i thona n gjuh t huj, ah :mad: por sapo lezova atje te `krenaria` mesazhin tend e m paska turbullu disi...mu kujtu dhe dicka, atje te diapazoni eshte motivi i saj...na ja, hajde ta puthi faqen niher...se tana jane pun qe rregullohen mos heret vone /pf/images/graemlins/wink.gif

smack /pf/images/graemlins/smile.gif

disku

UNI

ohuha ne po zihemi kush do i maj vellon e fustanit nuses absi ala te ura....
si ja kalove vitn e ri iher ??
qershi te pershnes...

qershia

Primus registratum

Abs!

e lexova ate ke diapazon ene menoj qe pushimet e shoqeruara me dreka/darka perfundimisht na bejne reaksion...sepse e gjithe bota tashme ka nevoje per nje lavazh me uje te zier...

Corn!

me pershenetjet e tua ( qe vete e ke thane qe i ke bo sikur me qene spiker ke ekrani) jam deri n`fyt...
viti i ri , kismet i ri
ke noi oferte te re?

abs

nuk e di...

Corn

ohuha ne po zihemi kush do i maj vellon e fustanit nuses absi ala te ura....
si ja kalove vitn e ri iher ??
qershi te pershnes...

ju cunat e keni si per zanat me u zan per fustanet e femrave lene ma te nuseve, aty nxjerrni shpatat /pf/images/graemlins/laugh.gif

vitin e ri e kam kalu mire, megjithate gzohem qe kaloi, sh.stres dhe mendime t çuditshme...
a e kalove mire ti, t pershnes /pf/images/graemlins/smile.gif

qersh...

e lexova ate ke diapazon ene menoj qe pushimet e shoqeruara me dreka/darka perfundimisht na bejne reaksion...sepse e gjithe bota tashme ka nevoje per nje lavazh me uje te zier...

.............

-----------------

...kur e verteta te jete e lire, athere dhe liria do jete e vertete...

disku

UNI

shi si me abuzo kot.......
po ho mi dreq se ste gje gjo nga te pershenetmet...
poplli thot ...vetem 2 te rrafme bojn keq.....
masanej perseritja o moma dijes thon...
edhe amon ere ca jon kto fjale me ish presidentin...(sme kujtohet se kur kom qen president po me duket kom qen)
pastaj prit iher te na dali pija se edhe kismetin e ri do e nxjerrim me force...
po punet e mira bohen javash javash..... /pf/images/graemlins/wink.gif

o abso mire e kom kalu qe ska ku me shku mo mire.....edhe sic e the vet ato streset e festave na hutun icik..po shyqyr kemi shok faqorren edhe harrohen kollaj :tipsy:

mars

Primus registratum

Shoke dhe shoqe forumista,teteshur dhe te dasura,komfirmoj te gjitha ato cfare ka shkruajtur qershia,si i thone atij muhabeti u bera per pese minuta budalla dhe do vuaje pasojat nje jete te tere :cool:
Nejse shaka beje se e kam si shpirt.

marko me te mu dhene mundesia quhe muhabetin e bere.
Qershi te faleminderit per temen,shpresoj te mos me ken me inat gocat tani /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Kordelja

Valoris scriptorum

mars----> :eek: /pf/images/graemlins/wink.gif

Qershie----> je e madhe /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

mars urime e mirseerdhe, shyqyr se nuk t nigjojm ma tuj u `anku` /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif tash na kallzo si shkune drekat e darkat e vizitat, a e more `rimorkion`me veti, qe t njekim/t marrim pjese hap pas hapit ne gzimin tan /pf/images/graemlins/wink.gif

megjithse kena qershi agenten ktu edhe po t erdhi marre ty me fol /pf/images/graemlins/laugh.gif

--------------

qershia

Primus registratum

Qershie----> je e madhe

no no no Korde, femrat po suvatohen me i kv llac per te ul moshen ti muve me thu pa piken e frikes qe jam e mave...no no no jam bebe ne kolipocka...
te eeee ( pa ashujshe)

megjithse kena qershi agenten ktu edhe po t erdhi marre ty me fol

te hongsha tastjetern ty une o abs...mukajeti thuj po me man mos me e cu ceshtjen per pergenjeshtrim ndaj figures time n`gjykat t`kasacionit...
abs po te fus i te perqafume deri sa te marr frymen...

abs

nuk e di...

abs po te fus i te perqafume deri sa te marr frymen... absi t past ty, se mi shkaklove pak kocat me kte t perqafumen, danke /pf/images/graemlins/smile.gif

per ty
--------------
birthday9.jpg

marko

Primus registratum

Qyqa un qekem felliq fare si paskam pa gjith kto postime.
Kom i justifikim fantastik fare.
Ngaqe me dun shume shqiptaret neper bote, me esht dash me instalu 100 programe anti virus dhe nuk me punojne mire cookies, keshtu qe nuuk e kisha pare qe kishte postime te reja.
Qershie, po pse mi centro paske pas qenis me gjergjef ti midreq.
Ku ma pe rakin e monit, smecef gjo dot pri teje un.
marso, me bohet qefi per ty, sinqerisht ta them, dhe te pershendes me ate kongen : Another one bites the dust(lol)
Hajt po jau hudh dhe juve te tjereve kai pershnetje megjithse se meritoni se jeni zi jeni karamu me njoni tjetrin, po un prap ju du fort.

Guest

Fillimisht postuar nga mars:
[qb] Shoke dhe shoqe forumista,teteshur dhe te dasura,komfirmoj te gjitha ato cfare ka shkruajtur qershia,si i thone atij muhabeti u bera per pese minuta budalla dhe do vuaje pasojat nje jete te tere :cool:
Nejse shaka beje se e kam si shpirt.

marko me te mu dhene mundesia quhe muhabetin e bere.
Qershi te faleminderit per temen,shpresoj te mos me ken me inat gocat tani /pf/images/graemlins/laugh.gif . [/qb]
marsi ma thyve zemren :cool: :cool: :cool:

disku

UNI

ej si rane kullat e world trade center nji nga nji....
ne fillim rha kulla e majte(marko)
pasta pas disa minutash(javesh ne ket rast)
ra kulla e djathte(marsi)....

Guest

Fillimisht postuar nga unicorn:
[qb] ej si rane kullat e world trade center nji nga nji....
ne fillim rha kulla e majte(marko)
pasta pas disa minutash(javesh ne ket rast)
ra kulla e djathte(marsi).... [/qb]
hahahaha /pf/images/graemlins/laugh.gif

rrusho ke harruar qe kulla ime e vertete esh shuuuuuuuuuuuuume e forte dhe nuk rrezohet Kurre /pf/images/graemlins/wink.gif sepse e ruaj mire una :cool: