Shoqeria me e paster eshte ??

olololol

Primus registratum
Shoqeria me e paster eshte ??

Le te flasim per mardheniet tona te perditshme.
Cila shoqeri eshte me e paster per ju :

Mes dy djemve apo mes Dy vajzash ?

Pse ?

Mos mbani krahun e askujt.

VoGeLuShI

Primus registratum
Re: Shoqeria me e paster eshte ??

shoqeria me e paster per mendimin tim eshte midis nje vajze dhe nje cuni gay sepse nuk ka konflikte interesash /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

antip

Primus registratum

Hahahahahaha /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

Shoqnia me e paster osht ajo mes njeriut dhe qenit!

GJYSHI

Gjyshi

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Lubardhi</div><div class="ubbcode-body">Hahahahahaha /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

Shoqnia me e paster osht ajo mes njeriut dhe qenit! </div></div>

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

truth_hurts

Primus registratum

mashkull femer ke frik se ai te shef me syrin tjeter..femer femer ska nevoj per koment"zili e madhe"..mashkull mashkull me ndryshe me duket...me e hajrit si shoqeri

ere

Primus registratum

Ska shoqeri te paster sot jo. Eshte ber pisanjose e madhe

M

Mortal

Guest

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: pretty_girl</div><div class="ubbcode-body">Ska shoqeri te paster sot jo. Eshte ber pisanjose e madhe </div></div>

Sigurisht qe ka. Teoria ime e shoqerise eshte keshtu: Njeriu duhet te vuaje/perjetoje/gezoje vetmine dhe njohjen e vehtes se tija (kjo pjesa eshte pak me spec, sepse ai duhet te mos bjere ne depresion te erret). Pasi ka ndodhur kjo, ai eshte i pregatitur per njofje te tjera, per te kuptuar te tjeret. Nuk ka me nevoje te gjeje shpjegime tek dikush- i cili mund ta shfrytezoje naivitetin e tij, ose te ndihmoje ne zgjidhjen e dilemes. Kjo eshte nje hipoteze e hedhur ne ajer, e pa vertetuar- sigurisht, por qe thjesht ben llogjike.

Note- Vlen vetem per njohjet e reja.. qe te shumten e rasteve permblidhen ne fjaline: 'Shume e per lume'- Populli.

Shoqeria e vjeter (dmth ajo qe ke njoftur qe kolopuco) i ka bazat shume me te forta. Per kete flas nga ekperienca ime. Fati dhe natura e bene te mundur qe nje pjese derrmuese te kesaj shoqerie ti kem prane ketu ne U.S.

MLK

Primus registratum

Kush e ka thene ate, njeri mos njih vetveten se do marresh arratine lol

Nuk mendoj se njeriu mund te njohi vetveten duke ndejtur veten, veten e njef me ndihmen e te tjereve, pra ndermjet eksperiencash, pozitive apo negative.
Psh, nese dikush do shtronte nje pyetje ketu te thjeshte;
Si do te reagoni nese jeni duke rene nga kati i 50-te i nje ndertese?
Tema do te mbuhsej me hipoteza, supozime (dhe pse nje pjese e mire do te pergjigjeshin teper te sigurte) po e verteta eshte se asnje se ka provuar veten ne nje situate te tille, me nje fjale nuk e njef vetveten ne kete konteks.

Per te mos dale shume nga tema, shoqeria, miqesia jane mardhenie qe duhen ushqyer, duhet investuar e ça me teper reciproritet te ket, aq dhe me te ekulibruara behen dhe kane shance ti rezistojne kohes.
Sinqeriteti dhe pastertia jane "semundje" ngjitese, si optimizmi, pesimizmi, genjeshtra...

marina s.

Forumium maestatis

Une kam edhe shoqe te ngushte edhe shok te ngushte dhe ve doren ne zjarr se miqesia qe kam me te dy eshte e sinqerte dhe e hapur. Nuk kam frike se keqkuptohem prej tyre ne qellimet e mia dhe as i keqkuptoj ata ne qellimet e veta. Jam vetvetja ne cdo moment dhe flas me ta per cdo gje qe me takon. Kam ndare e ndaj gezimin dhe trishtimin;kam besim tek te dy dhe i kam shume shume xhan qe te dy. Jam e lumtur qe kam njohur miqesine e vertete! Eshte teper e rralle. Eshte fati me i madh qe njeriu mund te kete ne jete /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif .

Per t'i ran shkurt Lymo nuk eshte problemi te GJINIA e personave te lidhur ne nje marredhenie shoqerore...pra femer-femer, femer-mashkull apo mashkull-mashkull. Thelbi eshte te NJERIU.

tola77

Primus registratum

sa e veshtire si pyetje!!!!!
Mendoj se nqs eshte shoqeri e vertete nuk ka rendesi se cfare gjine eshte femer apo mashkull, e rendesishme eshte te jete shoqeri e vertete.

Alanis

Primus registratum

Meqe Bab Lymi ka dhene vetem dy opsione une do thoja shoqeria midis meshkujve eshte me besnike dhe e sinqerte. Sigurisht qe ka edhe perjashtime.
Nje djale prezanton te dashuren shokut te ngushte dhe ai mendon me veten: Sa e mire kjo vajza. Edhe une do mundohem te gjej nje vajze tamam si kjo.
Nje vajze prezanton te dashurin shoqes se vet te ngushte dhe kjo mendon me veten: hmmmm sa i mire ky cuni, une do mundohem t'ia shkul nga krahu ksaj putanes!! /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

gangsterja

Primus registratum
As vajze me vajze,as djale me djale pasi ne te dyja rastet mund te zihen per vajze/djale.Mire do te ishte shoqeri me vajze-djale.

Megg

Carpe Diem
Te gjitha rastet,,,Vajze-vajze ku ka me supeerrr....
Djale-djale.....Se kam provu..:p
Djale-Vajze....nje gje shummm e bukur kur eshte e sincerte..!:D