Shkuarja në punë me biçikletë a mund të jetë gjëja më e mirë për lidhjen tuaj?

BeRaTsi_MiZeRje

Aktivist i AlbForumi
2f740227bd0f7cd12b25023d544af298.jpg

Në një studim të ri, 66% e njerëzve të cilët shkojnë në punë me biçikletë ndjejnë se marrëdhënia e tyre është përmirësuar në mënyrë drastike.
U afrua fundi i verës? Apo ndoshta gjërat thjesht nuk janë duke shkuar sipas dëshirës tuaj në punë, ose në shtëpi? E pra, ju e dini se çfarë ju duhet, atëherë? Një biçikletë! Po, kjo është e drejtë! Një biçikletë! Ajo do të bëjë mrekulli për gjendjen tuaj emocionale, mendore dhe fizike.

79c97ce428108fedb25215cd2cb95722.jpg

Një studim i ri ka treguar se njerëzit që ngasin biçikletën e tyre për në dhe nga puna janë thjesht më të lumtur, dhe më të orientuar me për qëllime njerëzore se pjesa tjetër prej nesh. Fushata The Cycle to Ëork Day ka anketuar 2500 banorë të periferisë që marrin biçikletën e tyre për të punuar për të parë se sa e ndryshme mentaliteti i tyre është, në krahasim me ata që janë në qendër.

0b014f390e83f90efdd68b5634386ffc.jpg

Për 89 për qind të pjesëmarrësve, vozisin në shtëpi e në punë, në vend të makinës, është një mënyrë e mirë për ta që të "ikin" nga shpejtësia e punës dhe të jenë të gatshme për t'u çlodhur në shtëpi me miqtë dhe familjen, e cila, natyrisht, e bën marrëdhënien të shëndetshme.

3a8ec04dffd07de60efbabbeaeeb1f4c.jpg

Në fakt, 66 për qind mendonin se që çiklizmi në punë ua kishte përmirësuar marrëdhënien e tyre në mënyrë drastike, dhe jo vetëm në ditë për ditë, por edhe në dhomën e gjumit. E gjithë kjo stërvitje do të thotë energji dhe qëndrueshmëri!

5eda56984159ff951fbab71bbc6424ae.jpg

Pra, për 39 për qind të njerëzve kjo do të thonë një jetë më e mirë seksuale, dhe kush nuk e dëshiron këtë? Dua të them, ne jemi vazhdimisht në kërkim të mënyrave për të përmirësuar jetën tonë seksuale, madje edhe ato prej nesh që kanë ato fantazi, kështu që vetëm kjo mund të jetë e aftë dhe e përsosur për disa njerëz.

ec35ce948e30f5be278622de11129acf.jpg

scadarsko

Locus omnem
Ju mos ikni kaq larg....keni faktin n qytetin e shkoders,te gjithe ndihen me moral e humor te mire sepse ska shkodran qe nuk perdor cdo dite bicikleten...Vertet bicikleta te ndihmon shume ne gjendje emocionale dhe ate fizike.