Shkolla Qemal Stafa paraqitu ketu

llapaqeni

Primus registratum
Re: Shkolla Qemal Stafa paraqitu ketu

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] llape..per flutren e sociologjis e ke llafen e?
ajo mo qelpsina e shkolles..na e ka nxi jeten me ato teorite e veta :mad:
bote si e kulturume e shekullit mooo..qe ia rdht mas qafe i ardht..
perhere i bote provim rreshtit ka dera..ne perhere mu mbite rradha :mad:
a qe se ka rraf njeri at palo msuse [/qb]
hoto per ate shurrufllen e kom llafin..me mu kruhej shurra a thu se i ksha mor buken ka dora qorres se dreqit..njeher mi hipi aq shume nervat sa isha tu e myt ne dru por me tha HASON KOKESHPULLA qe leje se do ta fusin gongen prap e do te perjashtojne ka shkolla

hot

Hotgirl

:mad: sa e poshter qe ka qen ajo dallkaukja :mad:
uuuuu o zot shkojshim gjith fryk ke ora sociologjis, ne gzojshim si budallai sa her qe mungote ajo, iher m'shenllesh /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash:
kesi...hala aty esht flutra e?
mor po..ka qene nji teuta teuta ne fizike..i ka ra njeriu ajo apo vetem muve? :tipsy:

kesi

Primus registratum

Flutra lali akoma eshte, ka nja tre dite qe mungon ne shkolle, thone se i ka ardhur goca nga jashte.....
kurse teuta....mos ma kujto se neser kom provim, miku menja
cioa kesi

hot

Hotgirl

:lol: paska shpetu shkolla 3 dit ka flutra..amon se at gocen s'lite ven pa e mburr :mad:
ene hik e mso fiziken se flutra ste fal neper provime..
flutra------->shoqja ngusht e hajries :lol: :lol:
c'thot hajria? :rolleyes:

personazh

Valoris scriptorum

a egzisto akoma ajo qendra zonit te Qemali mre? se per bè s'kish gjo mo t'bukur kur vije qy me mjes me muzike ne sfond. nigjohej lesh xhanem, po thjesht menimi....

....a mu duk mu apo kishin von ca piktura gjys erotike neper mure te korridori modh?

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga hajduti hurmave:
[qb] a egzisto akoma ajo qendra zonit te Qemali mre? se per bè s'kish gjo mo t'bukur kur vije qy me mjes me muzike ne sfond. nigjohej lesh xhanem, po thjesht menimi....

....a mu duk mu apo kishin von ca piktura gjys erotike neper mure te korridori modh? [/qb]
:lol: :lol: he pra..ene mkoh timen vejshin muzik iher e m'shenllesh, vetem zhurm nigjohej :lol:
iher sec bon i shfaqje kta perjahsta ke oborri ne sec vun muzik me i kshu artopolant a cer ja thojn emrin /pf/images/graemlins/laugh.gif
pupupu..dilte gjergji gjith qef tuj majt fjalime gjith pasion /pf/images/graemlins/laugh.gif

kesi

Primus registratum

Jo mer jo ku ka me qender zoni tani.....
Kurse hajria hoto njelloj sic ka qene,...bjonde ...me te thone te drejten me sa kom pa une shoqja e ngushte e Hajries duket se eshte Teuta!!!nejse....ciao Kesi :wave:

el_che

Primus registratum

Fillimisht postuar nga kesi:
[qb] Jo mer jo ku ka me qender zoni tani.....
Kurse hajria hoto njelloj sic ka qene,...bjonde ...me te thone te drejten me sa kom pa une shoqja e ngushte e Hajries duket se eshte Teuta!!!nejse....ciao Kesi :wave: [/qb]
TEuta?????? Ala gjalle eshte ajo dreq???????
Dy vjet me ka dhene, e me ka plase shpirtin, vitin e trete me dha fizike, (spjegonte gjithmone me fletore para, ndersa vitin e 4 astronomi, qe s'kuptonim hic fare, se lomsh na bonte). E forta nje dite ne vitin e 4, kur mbaroi mesim me ne, nje cun i vuni Teutes nje lines nga mbrapa, e cila shkrunte "jam e zene", e kjo shkoi deri ne sallen e mesuesve ne katin e 2, me ate linesin pas.

personazh

Valoris scriptorum

hihihi....Teuta qe fuste çumçakizin ne xhep kur fillote msimin, se i duhej ta perdorte prap masi marote ora /pf/images/graemlins/laugh.gif . bir e bir.

ej po pite me gjiz shiten mo me?

kesi

Primus registratum

edhe tani e fut te xhepi i perpareses....po e di ti ti ate frazen" me kursime sjell fitime, qofte kursimi sa nje qime"...Me ate cemcakiz ajo kalon tere diten....
kurse pite me gjize sikur nuk ka me....... :wave:

personazh

Valoris scriptorum

keso nuk eshte se mban akoma te njejtin çumçakiz qe i kam pa une ktu e 6 vjet me pare besoj? /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga kesi:
[qb] Jo mer jo ku ka me qender zoni tani.....
Kurse hajria hoto njelloj sic ka qene,...bjonde ...me te thone te drejten me sa kom pa une shoqja e ngushte e Hajries duket se eshte Teuta!!!nejse....ciao Kesi :wave: [/qb]
po ajo esht ajo,,
le kur nisen ekskursjoneve bashke,,,hajria& teuta..
2 shoqet e ngushta :lol:
me teuten e kam pas mir...megjithse nuk rrite pa i hudh nojhere llafet me kunja.. si psh:
-sa te bukra floket..! etj etj /pf/images/graemlins/blush.gif
ama rrite rrite..ne ja bote..-sa e ckathet kjo goca..ka lezet..ja kshu duhet t'jen kajcik njerzit /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/blush.gif
kurse hajria n'fun para se te hiksha e hudhi i llaf tmir mo..se perher si gjith nerva rrite ajo /pf/images/graemlins/laugh.gif

kesi

Primus registratum

Mu hajria smjep hoto, po Teuta vdes mo per ato kunjat, akoma si ka harru dreqi.....
nejse....ciao Kesi

kesi

Primus registratum

[qb] keso nuk eshte se mban akoma te njejtin çumçakiz qe i kam pa une ktu e 6 vjet me pare besoj? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
te kete rene aq shume kartagjena valle?????

hot

Hotgirl

[qb] po hasoni ça t'thosh ty Hoto? [/qb]
ate sta them :rolleyes: smka pas dhon msim po ai njifte i milet e gjys..! :mad: :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif

blendiys

Primus registratum

Per Hasan Stafen behet fjale??
Figure ka pas qene,mbase edhe eshte /pf/images/graemlins/wink.gif

kesi

Primus registratum

nuk e di di po mu Hasani figure me duket akoma........ :wave:

hot

Hotgirl

keso ca bohet anej ka qemali?
ajo hyria qelpsina historis hala atje osht e?
po nen-drejtoresh nora ca bohet?
ajo po qe ka qen 1-sh :thumbsup: