Re: Shkolla Qemal Stafa paraqitu ketu
hahahahhaha FAdili i vizatimit teknik. Sa kohe kam qe s'e kam degjuar kete emer. I nolte fare ishte dreqi, por nganjehere i hypte nervi keq fare, (e kam honger njehere nga nervat e Fadilit). Me e keqja ishte ne vitin e dyte, qe nuk shtyheshin 3 ore vizatim teknik. Ndersa zysha e diturise se makinave, mos e ke fjalen per SHpresen? Nje pemthyme qe e spjegonte gjitheqejf lenden e vet, e mgja bente ndere kur vendoste nje cope 5 sa me te kalu. Po Sabajeti a ju kujtohet? Tmerri i QEmalit per maturen kur kam qene une (matura98). MAdje si mature ishim te paret qe provuam ngeljen ne vjeshte prej drejtorit. (kam kalu me fat ne provime une). Hasani bon si shef tani ne shkolle e i ka hy vetja ne qejf, pasi gruja e vet prezanton lajmet te TOP-CHANNEL. Sa per zyshat e tjera ca kane ike ca kane ardhe te reja, e rremuje e plote eshte bo qemali, po ata te fameshmit jane e do te jene gjithmone.Fillimisht postuar nga la douce:
[qb] po Fadilin e vizatimit teknik se ka arrit njeri?
kur shpjegonte thoshte gjithmone: kete duhet t'a mbani vath ne.....(pauz) dhe gjithe klasa njezeri "ne vesh presor ne vesh"
po ajo e diturise se makinave, ja kam harru emrin dreqit, ka pas shume tangerllik. kur futej ne klase thoshte: pffff kush eshte lyer me parfum shqiptar se na qelbet???
eh s'kane te mbaruar kujtimet e gjimnazit [/qb]