Ajo nuk e di pse me duket shume acaruese, mua kete vit ka filluar te me japi....Natasha e ka emrin.... :wave:Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] cthote vasilika a natasha e letersis se spo mkujtohet emri..ajo si e vockel me syze /pf/images/graemlins/laugh.gif
mu si qepujke ngjan :tipsy: [/qb]
jo me thjeshte isha kurjoze te dija mos kemi mbaruar ne te njejtin vit :wave:Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] mo mboj ksi pytjesh si me spond..se jam hala e fresket :tipsy: :devil: [/qb]
shif menohu se mos ke qon mo perpara llape :tipsy:Fillimisht postuar nga LLAPAQENI:
[qb] ckemi popyll? po mu me quhet stemal qafa se kom bo nja 2 vjet aty...edhe pse kom bo 2 akoma me njofin ato zdromsat qe japin mesim..qe ti biem shkurt une i bie te isha matura 98-99 dicka e till se dhe une se maj men mire mo se jom trash ca ka ment e kokes.... [/qb]
diku aty rrotullFillimisht postuar nga kiti the best:
[qb]jo me thjeshte isha kurjoze te dija mos kemi mbaruar ne te njejtin vit :wave: [/qb]Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] mo mboj ksi pytjesh si me spond..se jam hala e fresket :tipsy: :devil: [/qb]
sja ma njeriu me u ndi qy kur ngjun qe erdhe e fole ti..Fillimisht postuar nga LLAPAQENI:
[qb] o hotgirl vallai ajo i bie se e llogarita me laps e kalem...po mire mern nonji qe ka maru ne ate vit ska apo nuk e zuni diareja me fol..nejse shnosh vet e me sumcka te forta [/qb]