Shkodranet ne uk

eduart

Primus registratum
Re: Shkodranet ne uk

ehe i paska kape zhuga keta patriotat e mi ketu
/pf/images/graemlins/tongue.gif :wave:

djal

Primus registratum

Shqip Daj Shqip se une tash nje jave e ala se mora vesht se cfar dmth "ZHUGA"
Ta marsha shqip heren tjeter ok Boss
Karabush i pa Pjekun

horsleyben

Primus registratum

Fillimisht postuar nga nak:
[qb] aman mos na e kujtoni ate naten e famshme se lane name maloket e debilat........

me pase turp me i thane kujt se je shqiptar. gjynah, mund te ishte shfaqje shume e bukur. [/qb]

horsleyben

Primus registratum

sa per ta kujtu ty qova mesazhin lart ketij qe po shkruaj tani....Lexoje mire "NAK SE kjo pergjigje eshte per ty "MALOKET" te qifshin MOTREN mu ne **** Ore byth qire.....

djal

Primus registratum

SHKODRANI_UK
akoma ne UK ti mar hec se dhe naj dite se po na shkrun prej Tirone /pf/images/graemlins/tongue.gif

horsleyben

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Tabacco:
[qb] SHKODRANI_UK
akoma ne UK ti mar hec se dhe naj dite se po na shkrun prej Tirone /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
TE lumte goja faleminderit shume per kte urim kaq te madh :rockband:

eduart

Primus registratum

Tabacco me sa shof une tesh po ike ti i pari dhe na shkrun prej /pf/images/graemlins/tongue.gif e din vete ti prej ku /pf/images/graemlins/tongue.gif

artur

Primus registratum

Fillimisht postuar nga shkODRAni_uK:
[qb] Tabacco me sa shof une tesh po ike ti i pari dhe na shkrun prej /pf/images/graemlins/tongue.gif e din vete ti prej ku /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb][/QUOT]

ju e dini qe djal i keq jam une kshuqe mos harroni
kohen e enverit qe dikur paguheshin me padit
kshuqe dhe une tu padit tash po te vjen dhe ty dita /pf/images/graemlins/smile.gif

BOY_UK

Primus registratum

pershendetje te gjith ja edhe nje shkodran ne UK /pf/images/graemlins/smile.gif

eduart

Primus registratum

o shkodranet ne angli ku jeni pash nerin hajdeni mar thujeni nje fjale hajt pershendetje te gjithve

Shkodranii

Primus registratum

pershendetje te gjith shkodrant ne angli dhe kudo qe ndollen /pf/images/graemlins/smile.gif

djal

Primus registratum

shkodranja away gezuar dhe ti dhe per shume vjet festat vitin tjeter me bukur

eduart

Primus registratum

gezuar te gjithve pershumevjet festen e vitit te ri /pf/images/graemlins/smile.gif shkodranja away te pershendes ne vecanti gezuar dhe tu plotsofshin te gjitha deshirat ne jete dhe nje puthje muahhhhh /pf/images/graemlins/smile.gif

eduart

Primus registratum

Flm shkodranja away gjithashtu dhe ty te urojme /pf/images/graemlins/smile.gif

eduart

Primus registratum

pershendetje te gjithve dhe nje here /pf/images/graemlins/smile.gif por me sa shof une keta ne angli i paska kape rreforma dhe spo bahet i gjalle asnje bah dhe atij homofice ku ta ken se si la kta njerez rehat /pf/images/graemlins/tongue.gif hajt pershendetje te gjithve nga une shkodra the best