shkodranet e italise...

naqja

Primus registratum
shkodranet e italise...

po mire vetem shkodranet e amerikes paska ketu po ne te italise nuk flasim hic he pra banu te gjalle... :rockband:

dorado brushtulli

Primus registratum
Re: shkodranet e italise...

naqe,mos e çaj kryt ti se jam edhe une ktu',se ka ma shume shkodrane ne itali se ne amerike...hajt grup,sa te jesh me mu,si me kene vetem je po mos e çaj kryt ti hiç...hahaha

naqja

Primus registratum

po nuk po vjen njeri tjeter vetem ne te dy :cry: :cry: :cry: :cry:

romeo

Forumium maestatis

kam edhe une ca shoke shkodrane, do isjell ketu me dhune /pf/images/graemlins/laugh.gif

sirius

Primus registratum

Hey naqe mas u shqeteso hic,ti vetem jep kushtrimin dhe njitu i ke te bashkum tane bijte e Shkoderloces! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

naqja

Primus registratum

a nuk thu shyqyr a....po prep me duken si ma pak ma vlla jan me shum ata te amerikes :cry: :cry: yyyyyyyyyyyyyppppppppppp xhixhi

Diavolessa

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga naqja:
[qb] a nuk thu shyqyr a....po prep me duken si ma pak ma vlla jan me shum ata te amerikes :cry: :cry: yyyyyyyyyyyyyppppppppppp xhixhi [/qb]
Pse qa ti :mad: :smash: Jam pak une ketu a /pf/images/graemlins/laugh.gif
Po ja u ndricoj shpine..se me tha njoni sot sa e shemtute qe je /pf/images/graemlins/smile.gif

Ma knoqi shpirtin /pf/images/graemlins/laugh.gif

eduart

Primus registratum

bah tesh ja futet kot e keni pa ju temen e shkodraneve ne angli kurr sdo te baheni si te anglise /pf/images/graemlins/smile.gif

Diddy19

Su@mi

Tani do diskutojme per ndonje gje ne ketu apo thjesht do grindena se kush perben nr.me te madh??Se nqs eshte kjo e dyta,se kuptoj qellimin e temes! :smash:

naqja

Primus registratum

o papi je si yll kush te shan ty nuk ti din vlerat,o vdeksha un per ty...ciao un bacio grande :thumbsup: :thumbsup:

Diavolessa

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Shkodrani_Uk:
[qb] bah tesh ja futet kot e keni pa ju temen e shkodraneve ne angli kurr sdo te baheni si te anglise /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Pse erdhe ketu ti atehere /pf/images/graemlins/tongue.gif

pS: Naqe :kiss: :kiss:

sirius

Primus registratum

Un mendoj se kan rrujt Hic deputetat tane te nderum.Sa here qe shkojme e ju kerkojme ndonje nder sidomos ne rast zgjedhjesh aq xhentil behen qe cdo njerit qe vjen i thot:Cfare kerkon ti,po te jap nje vile a je ne rregull.Dhe keshtu me rralle por kur nje dite njerit na i erdhi nje tullac dhe i kerkoj qe t'ja rriste floket iu pergjigj:Cfare don ti te te rris floket,po te jap dhe ty nje Vile.Jo-ju pergjigj tullaci une dua lesht e kokes.Po dhe keta te tjeret Lesht do marrin po ca kujtove ti-iu pergjigj deputeti.
Prandaj duhet me pas kujdes mas lajme lesht ndokund! :devil:

Toni_ji

Primus registratum

buonxhorno. /pf/images/graemlins/smile.gif . (nuk di si ta shkruaj ne italisht keshtu qe e shkruajta siç nigjohet ne shqip).
vetem ate fjale dija. mos na kritikoni. une nuk jam shqiptar nga Italia por hura ktu thjesht te bisedoj. une jam shqiptar nga anglia.
ciau...........

eduart

Primus registratum

tjeta juj si jeni o albanezet e italise,ju pershendes te gjithve. diavolesa ishte nje shaka maj naqe a spranoni shaka ju te italis ne qoftese jo svi ma ketej ne kete teme ciao

naqja

Primus registratum

aja nuk asht shkodrane po ban sikur ajo e anderron pashaportizimin ne shkoder

morfeus

Primus registratum

Kjo ashte toka jone te paret ne na e kane lane ,kush mos te na e prekun se vdesim te tane.

hajte naqe nepe kushtrimin se ne na ke gadi.