Shkodran jam shkodran do mbetem

Zemer-Thyeri

Primus registratum
Shkodran jam shkodran do mbetem

Un ne shkoder aty kam lindur edhe aty kam deshir te vdes ,kudo te shkoj ne çdo vend te botes djal nga Shkodra gjithmon do te mbes.

BruNe_ShkoDranE

Primus registratum
Re: Shkodran jam shkodran do mbetem

no matter what we always going to be shkodran and im really proud of that im shkodrane.

djal

Primus registratum

Fillimisht postuar nga BruNe_ShkoDranE:
[qb] no matter what we always going to be shkodran and im really proud of that im shkodrane. [/qb]
per pak se gati paske ken tu dal Magjype /pf/images/graemlins/smile.gif

NeDa

Primus registratum

Fillimisht postuar nga BruNe_ShkoDranE:
[qb] no matter what we always going to be shkodran and im really proud of that im shkodrane. [/qb]
Me 2 :thumbsup:

the_white_panther

Forumium praecox

Edhe une i mbrapangjitem mendimit te parafolses me gjithe ate si ka marre si kuote, i mbrapangjitem also ja mbeshtes sepse e para jam edhe une shkodran, po mbi te gjitha shkodra me ben te ndihem shume herash nje njeri ma me kulture se te tjeret, qe shof rrotull, neper kembe dmth.
Gjithashtu kur mendoj se jam shkodran, ndihem si superman, spiderman, edhe mic sokoli, qe ja ka qite gjoksin topit.
Kaq kisha per te than, sa skam fillu me qa, prej mallengjimit te tepert kuptohet.

ana-b

Primus registratum

Une nga mami nuk jam shkodrane pra i bjen qe te mos jem 100% e atille po esht nje gje qe e perseris shum shpesh:"une mund t mos jem shkodrane
por e ndjej veten t atille dhe e atille do t mbetem deri sa t jem gjalle".

Gjino

Primus registratum

ti brune sma merr mendja te jesh shkodrane, se po te jesh ti asht turp per ne te tjeret. Shkodranet nuk flasin ate gjuhe qe ke shkru ti. :smash:

the_white_panther

Forumium praecox

ti Erinita, ban mire me na u zhduk krejt, e me na ike prej kesaj teme, dhe me ken operator ta kisha shi pergjigjen tane, sidocofte mas te shof ma ketu, lol, j/k, ej ke ra ne dashni me naj shkodran pranaj pa e thu ket ti a?

BruNe_ShkoDranE

Primus registratum

hej rozafa 11111111 ne qoftse nuk jam shkodrane nuk shkruaj hic ne keta tema...... apo nuk din me lexu anglisht....... hajt tung lol
:wink:

BruNe_ShkoDranE

Primus registratum

hej rozafa 11111111 ne qoftse nuk jam shkodrane nuk shkruaj hic ne keta tema...... apo nuk din me lexu anglisht....... hajt tung lol
:wink:

Gjino

Primus registratum

Po moj zemer di mire po ky forum asht Shqiptar e marr mendja duhet shqip me shkru.Por per mu nuk ka problem mund te shkrush edhe serbisht,italisht,hollandisht,anglisht e frengjisht se te marr vesht.Por me kujton ata katundart kur dolen ne fillim me eksodin ne itali. :smash:

Gjino

Primus registratum

Ba me pas kohen tuj nuk kisha hup ,kam shume ngarkese shkolle edhe pune.Me ju pergjigje dokujdo asht humje kohe, kur te kem ndonjeherekohe te tepert do tju kthej pergjigje po pa mezike :smash:

Cleopatra

Forumium praecox

Ne radhe te pare jam SHQIPTARE,dhe sigurisht SHKODRANE and proud of it. /pf/images/graemlins/smile.gif

Princesha

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Por me kujton ata katundart kur dolen ne fillim me eksodin ne itali. /pf/images/graemlins/smash.gif

[/ QUOTE ]

kjo ishte e fort /pf/images/graemlins/lol.gif