Shkodra Live

Guest
Re: Shkodra Live

Bashkohem plotsisht me Sokol shkodranin e me masardhsin e tij.

Guest

Shkodra dashnorja qiellit te kalter e liqenit enderrimtar ne te cilin ne mengjese te kullueta lan hijen e saj.Shkodra parajsa e ferri em /pf/images/graemlins/smash.gif <font color="blue"> </font>

Guest

Shkodera eshte nje vend qe mund te gjeshe shume gjera dhe mund te gjeshe shume njerez te ndryshem.
Shkodera eshte nje vend i lene pas dore dhe e kuptoj qe shteti ka gisht ket jam shume dakort.
Por dhe ne si banore te ati qyteti sa % te forcave tona dhe te edukates tone japim eshte shume e lehte per tja drejtuar gishtin te tjerva por ne harrojme qe Shkodera nuk eshte e pushtetarve ne shtet por e qytetarve Shkoderane dhe eshte shume e lehte sikur te gjithe banuesit e Shkoderes te jepnin 50% te kontributit te tyre Shkodera do te ishte shume ndryshe dhe do te shikoje shume ndryshim.
Dhe kjo gje vlen per c'do qytet jo vetem per Shkoderen ne fakt kjo vlene per te gjithe Shqipetaret

Guest

Sigurisht nuk eshte per tu marrur parasysh mendimi juaj deri sa gjeja me elementare nuk dini te shkruani mire shqip (nuk shkruhet ndoll por ndodh ) Meqe po me jepet rasti shtoj edhe se ne çdo vend te botes pa asnje perjashtim do kishte ndodhur njelloj po te jetohej ne te njejtat kushte qe jetohet ne Shqiperi (nje mungese totale ligji e nje papunesi marramendese).Perkundrazi po te them se ne jemi nje popull fisnik me shume risorsa e kemi nevoje per shume pune . Kusht kryesor ne ekzistencen e njeriut eshte respekti per vetveten qe me sa shoh ju nuk e keni ,ju ftoj te gjeni ne vetevete te mangtat qe i atriboni ambjenti qe ju rrethon.

genci

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />

/pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/confused.gif /pf/images/graemlins/cry.gif /pf/images/graemlins/frown.gif( /pf/images/graemlins/shrug.gif

Shkodra Live 1 --&gt; Lexo

Shkodra Live 2

[/ QUOTE ]

Shkodra Live 3

[/ QUOTE ]

Shkodra Live 4

Shkodra jone...... /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif

[/ QUOTE ]

Shkodra LIVE #5

HEKURAT paskan HY PRAP NE MODE... /pf/images/graemlins/shrug.gif

[/ QUOTE ]

Shkodra Live # 6

Shkoder_Shpirt

Primus registratum

Shirti e gjthe qenia po na dhemb per shkodren e malli po na mbyt per te.
Duke u krenuar per vendin tim me nje shoqen time te huaj me tha te lutem dua qe kur te udhetosh te vij dhe une me ju per ca pushime,me keq nuk isha ndjere me pare ku ta qoje ne shkoder mor shkodranet e mij ,si pergjigje i thash kemi shume vende magjepse me alpe e e malsi etj etj etj por jane akoma te pa shfrytezume dhe nuk do ndjehesh rehat jemi akoma ne tranzicion e siper por jemi duke ecur mire shume kto te fundit i thashe me la gojen e me ja ba qejfin vesit ,hajt shendet e pare e gjithmone ja ndishim zanin e mire shkodres sone prej se ciles vetem lajme te cija po marrim ,edhe kur naj e mire ketu aty si psh u arrestu filani neser e sheh tan tangaedhek tu u hap neper lagje edhe pse poliacia ma ban shtatrrethim e tv jep lajm buje ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Guest
shkoderlocja

shkoder t'hanksha zemren une ty he sa shume me mungon..
mezi po pres me kalu keto muaj e me ardh te ti se me myti
malli per ty..nje perqafim per tane shkodranet..ju du shume

Guest
Re: shkoderlocja

eh po ke nuk ka marr malli per shkodren ma mire balten e shkodres se mjalten e nje vendit tieter.....

Guest

Per cilin e keni muhabetin se i keni ba gjanata lambsh krejt? !

Guest

A ka kush idene se cfare ashtre ashte ba me plazhin e Shirokes ?

genci

Primus registratum

Vec ne Velipoje e Ulqin lahen njerzit

Ska ma Plazh Shiroket.. ose Zogaj..

Gjithca asht "xane" e rrethume....

Ka vec naj lokal/restorant te mire me hanger po jo me ba plazh... nuk shkon ma kush.... ( me sa di une)

/pf/images/graemlins/angel.gif:):):):)( gjyaf..

jack daniels

Primus registratum

andej ka Shiroka asht skandal krejt,kurse ne Zus asht ba mire kane ba rruge me asfalt e me tabela jane ba edhe nja 2 alamet vendesh njaty fille njite me rrugen,lokale restorante hata.

Guest

para nji muaji kam kene ne shkoder.
e me ju thane to drejten kam pa gjana qe mas me te marre malli me u kthye te paketen edhe nja dhjete vjet.

Guest

mbi te gjitha qe te demoralizon asht mentaliteti kaq i prapambetun pothuajse i cdo shtrese te popullsise.
nje mentalitet kaq anadollak sa as ivestimet mate medhaja te botes se qytetnueme nuk kane mundesi me e ndryshue.
kam me ardhe dita ndoshta ne gysmen e pare te ketij shekulli, nodoshta ne te dyten qe ekonomia dhe dukja e qytetit me u ndryshue por mentaliteti shume veshtire.
asht kaq depresionuese kur ndigjon vajzat e djemte e rinj cfare botekuptimit kane per familjen e jeten ne pergjithesi.
asht nje gjendje kaq e zymte so nuk gjeje flale me e permledhe sic duhet.

Guest

nuk jane rruget e asfaltueme e trotuaret e shtrueme e mejhanat e bukura qe bajne qytetin.
qytetin e bajne njerezit.
e sa per njerezit vec halli me pa nanen e baben me qon ne shkoder.

Guest
Pershendetje te gjithe Shkodranve nga Manjola

Patjeter qe Shkodra do bahet ma mire!! Besoi me sa kam pa vitin e kalum gjanat kane nise me u permirsu. A do bahet si ka kene? e pa mujtun. Ashte e pa mujtur se njerezit kane ndryshu, nuk ashte aja kultura dhe respekti qe ka kene dikure midis nesh. Ka shume faktore:ndryshimi ekonomik shkaterroi cdo princip te njeriut. Na qe jena rrite me kulture Shkodrane jena te shperndame neper bote dhe kane ardhe njerez qe mund mendojne se e kane kulturen Shkodrane po ne te vertete as qe nuk i afrohen.Mu pervedi me mungon shume qyteti jem, me mungojne ata rruget e pastra dhe te vogla me shpia turistike te mbushme me punetore dhe nxenes. Me mungon edukata, shoqeria, humori qe ashte i njoftun ne tane Shqipni per humoristat e vecante qe kemi pase gja qe skane me ardhe ma. Tju them te drejten ka 13te vjet qe jam largu dhe kure kthehem mrapa sme duket qyteti im, sepse kurrgja nuk ashte si ka kene, por jetoi me shpresen si tane ju se nje dite do ti afrohet pak a shume si veqantise te vet si qytet!! E du shume SHkodren!! Love, Manjola nga New York City!!

Guest
Re: Pershendetje te gjithe Shkodranve nga Manjola

po po ka thane FISHTA i madh per inat te djallit e te shqiptarit(ketu shkodranit)shqiperia(shkodra)do te bahet