Pershendetje te gjithe Shkodranve nga Manjola
Patjeter qe Shkodra do bahet ma mire!! Besoi me sa kam pa vitin e kalum gjanat kane nise me u permirsu. A do bahet si ka kene? e pa mujtun. Ashte e pa mujtur se njerezit kane ndryshu, nuk ashte aja kultura dhe respekti qe ka kene dikure midis nesh. Ka shume faktore:ndryshimi ekonomik shkaterroi cdo princip te njeriut. Na qe jena rrite me kulture Shkodrane jena te shperndame neper bote dhe kane ardhe njerez qe mund mendojne se e kane kulturen Shkodrane po ne te vertete as qe nuk i afrohen.Mu pervedi me mungon shume qyteti jem, me mungojne ata rruget e pastra dhe te vogla me shpia turistike te mbushme me punetore dhe nxenes. Me mungon edukata, shoqeria, humori qe ashte i njoftun ne tane Shqipni per humoristat e vecante qe kemi pase gja qe skane me ardhe ma. Tju them te drejten ka 13te vjet qe jam largu dhe kure kthehem mrapa sme duket qyteti im, sepse kurrgja nuk ashte si ka kene, por jetoi me shpresen si tane ju se nje dite do ti afrohet pak a shume si veqantise te vet si qytet!! E du shume SHkodren!! Love, Manjola nga New York City!!