Re: Shkodra Live
është hera e parë që po shkruaj, se është e para herë që giro tek shqipëria.com. mirëmbrëma nga një shkodrane si gjithë të tjerat. për mendimin tim , problemet e shkodrës janë të shumta, dhe mendoj që në radhë të parë duhet të funksjonojë përherë e më mirë rendi publik, dhe që njerëzit të kenë guximin të bëjnë edhe jetë nate.gjithshtu kush qeveris shkodrën ka nevojë për shumë këshilla e këshilltarë me vlerë, në të gjithë fushat e jetës, për organizimin me intelligjencë dhe pa interesa dytësore. mendoj që shkodranët duhen të zgjohen pak nga gjumi, e të marrin inicjativa pune personale, individuale, sepse mendoj që komunizmi ka shndërruar më shumë në komunista (që presin gjithçka nga shteti), antikomunistat shkodran, se sa vetë komunistat e dikurshëm që na kanë hangër jetën ,(boll me mendue sekretarët e partive nëpër punë e ndërmarrje të ndryshme, që sot e kanë kuptuar më mirë se shkodranët se çfarë është kapitalizmi.) mjafton të shohësh rezultatet dhe sukseset e arritura nga ato vetë, dhe se sa prapa kanë mbetur shkodranët e shkretë. për sonte ju përshëndes. natënemirë.