Shkodra Live

Guest
Re: Shkodra Live

po e bukur boll besa, po tane ikme se nuk mujtme me jetu atje, e metaman asht gjynah i madh me ja lane ne dore disave qe po e bajne pshesh

Guest

është hera e parë që po shkruaj, se është e para herë që giro tek shqipëria.com. mirëmbrëma nga një shkodrane si gjithë të tjerat. për mendimin tim , problemet e shkodrës janë të shumta, dhe mendoj që në radhë të parë duhet të funksjonojë përherë e më mirë rendi publik, dhe që njerëzit të kenë guximin të bëjnë edhe jetë nate.gjithshtu kush qeveris shkodrën ka nevojë për shumë këshilla e këshilltarë me vlerë, në të gjithë fushat e jetës, për organizimin me intelligjencë dhe pa interesa dytësore. mendoj që shkodranët duhen të zgjohen pak nga gjumi, e të marrin inicjativa pune personale, individuale, sepse mendoj që komunizmi ka shndërruar më shumë në komunista (që presin gjithçka nga shteti), antikomunistat shkodran, se sa vetë komunistat e dikurshëm që na kanë hangër jetën ,(boll me mendue sekretarët e partive nëpër punë e ndërmarrje të ndryshme, që sot e kanë kuptuar më mirë se shkodranët se çfarë është kapitalizmi.) mjafton të shohësh rezultatet dhe sukseset e arritura nga ato vetë, dhe se sa prapa kanë mbetur shkodranët e shkretë. për sonte ju përshëndes. natënemirë.

Guest

e maj shkoder une kam shume gjana me tè than por sa ja nisi me ja than kuj mè ngel fjala nè fyt se ti ke vujt shum moj nan tu pa fèmit e tu tè vrar e prp e fort mbete tè dua shum o shkodèr ke qèn e do mbetesh diepi i kultures do vi njè dit e tè shof se mè ka mar malli shum x ty e ju tè tjerèt mos hapni tema kote se x mu ba shkodra e mir duhet me pas qeveri e kyt se kena pas kurr

Guest

ke t'drejt por shkodrant (pjesa ma e madhe)s'jan per pun mentaliteti anadollak me marr nji tezg e me shit n'rrug tuj lujt domino e tavell nuk kane si bahen njerz

Guest

ishalla bana me ardh me e pa at shkoder se u thame pasha zoten.

Guest

desha te njihja i shkodranesepse me pelqejne shume gocat nga shkodra