Shindler's List!

regele

Forumium maestatis
Shindler's List!

Ju lutem kush mund te me ndihmoje ta gjej kete film? Nuk ka rendesi ne eshte videokasete, CD apo DVD! E kam kerkuar gjithandej, por s'po e gjej gjekundi!
Thanks!

mi corazon

Forumium praecox
Re: Shindler's List!

Fillimisht postuar nga regele:
[qb] Ju lutem kush mund te me ndihmoje ta gjej kete film? Nuk ka rendesi ne eshte videokasete, CD apo DVD! E kam kerkuar gjithandej, por s'po e gjej gjekundi!
Thanks! [/qb]
E kam unë, në 2 videokaseta. Por s'mbaj mënd ku e kam blerë, se ka nja dy-tre vjet...
Po deshe , rent-i prej meje. I bjen më lire se në blockbuster... /pf/images/graemlins/smile.gif

bebivogel

Forumium maestatis

Regele ... une e kam blere ketu ne USA ne Walmart kishin nje special keto para disa muajsh ... nuk e di ne keni atje te tille store ... po shiko neper videoteka ... ose fundja fundit EBAY /pf/images/graemlins/smile.gif

regele

Forumium maestatis

Falemnderit! Kishte dale dhe ketu ne Wal-Mart, por sikur kishte avulluar! /pf/images/graemlins/smile.gif
Si tu duk filmi?

mi corazon

Forumium praecox

Filmi është i bukur dhe i rëndë njëkohësisht për shkak të vuajtjeve që kanë përjetuar çifutët gjatë WWII.
Loja e aktorëve Liam Neeson, Ben Kingsley dhe Ralph Fiennes është e shkëlqyer.
Lëre pastaj muzikën, e cila është mrekulli .
John Williams do mbetet i pavdekshëm vetëm prej atij kompozimi.

Kështu pra, Regele. Shikoje filmin dhe me bindje të them, që do "follësh in llav" me muzikën dhe me aktorët, sidomos me Ralphin.... /pf/images/graemlins/smile.gif

RecurrentDream

Forumium praecox

Une kam lexuar edhe librin... Ne fakt zymtesia duket edhe me shtypese midis shkronjave.

Me eshte dukur se pertypet me mire si film, shtoji mjeshterine e Spielberg si dhe zgjedhjen e zgjuar per ta xhiruar krejt retrospektiven e filmit ne bardh e zi.

Njoh plot njerez qe nuk e kane pare deri ne fund megjithate... :wub: :wave:

mi corazon

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga Mirror:
[qb]

Njoh plot njerez qe nuk e kane pare deri ne fund megjithate... :wub: :wave: [/qb]
Ah, sa gabim. Aty e ka bukurinë filmi , tek finale-ja. Nejse...

Por ti mirror, njeh tani edhe plot të tjerë që e kanë parë e riparë deri në fund këtë film. /pf/images/graemlins/smile.gif

Ka më pyetje nga salla, se dita e re po më thërret mua....

olti

Neo

Ky hyn ne liste e filmave me te bukur.

Si cdo film i Spilbergut ne fund te fundit.

Prodigychild01

Primus registratum

Ku jane antisemitstet qe nuk e paskan gjetur akoma kete teme? C'dite ka ardhur ne Albforum? Ku jane ata qe do te thoshin se Holokausti nuk ka ekzsituar, por ka qene nje sajese e Hebrenjve?

regele

Forumium maestatis

Une filmin e kam pare njehere, aty nga 1996 dhe me ka pelqyer shume...prandaj po e kerkoja!

Prodigy falemderit per linkun, po shiko se me duket te ka ngelur ora...3:16 gjithe kohen? /pf/images/graemlins/smile.gif

Mi corazon, une kam foll in llav /pf/images/graemlins/smile.gif , por me asnje nga keta aktoret, anyway thanks for your feelings!

Ti too too nice, me duket se tallesh...filmi eshte realist, nuk eshte fantastik /pf/images/graemlins/smile.gif

sweet eda

Primus registratum

une thashe fantastik, jo fantastiko-shkencor.....megjithate me te vertet qe te uroj t'a gjesh, eshte me nje fjale te thjeshte i bukur /pf/images/graemlins/smile.gif .

Le_Routard

Forumium maestatis

Kur e shef ketu ne Gjermani sikur duket ma i bukur.

Jo per gjo po na jep mundsin ti shesim pordh gjermoneve qe jena shqiptar /pf/images/graemlins/laugh.gif

Prodigychild01

Primus registratum

Fillimisht postuar nga regele:
[qb] Une filmin e kam pare njehere, aty nga 1996 dhe me ka pelqyer shume...prandaj po e kerkoja!

Prodigy falemderit per linkun, po shiko se me duket te ka ngelur ora...3:16 gjithe kohen? /pf/images/graemlins/smile.gif

Mi corazon, une kam foll in llav /pf/images/graemlins/smile.gif , por me asnje nga keta aktoret, anyway thanks for your feelings!

Ti too too nice, me duket se tallesh...filmi eshte realist, nuk eshte fantastik /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Ne qofte se me te vertete nuk e di, ne Montrealin katolik keto numra jane themelete e fese kristiane.

Gospel of John 3:16 For God so loved the world that he gave his only begotten Son, that whoever believes in him shall not perish but have eternal life.

-- e di e di, jashte teme...

regele

Forumium maestatis

Thank you man!
E zgjidha ceshtjen duke i bere nej download me winmix, se suprnova se ka futur akoma! ME bearshare ecen shume ngadale!

Falemnderit te gjitheve!

antares

Primus registratum

Swindler's List........ Kur keni leke te teperta! Po ky Prodigy i bekuar po me ngjan si Shaban Hunderri qe edhe po nuk e gnacmoi njeri kruhej vete dhe thoshte "Kuj i thu hunderr ti?"
Per ate mikun ne Ghermani qe i pelqeka tu beje karshillek gjermaneve do uroja ta sillnin me poste rekomande ne Tirane apo Tel Aviv!
Tregojne nje perralle cifutet dhe rane barkas te gjithe "semplicioni"......
Shikim te mbare!

bebivogel

Forumium maestatis

po c'pate ketu o anetares?... ste mjaftojne tere ato tema atje qe i keni bere si tja u doje qejfi ... erdhet futet hundet e ketu?... pfff :shrug: