SHIKO, FIRMOS E PERHAPE SA ME SHUME.

SHIKO, FIRMOS E PERHAPE SA ME SHUME.

<u>JU FTOJ TE GJITHEVE TE FIRMOSNI KETE PETICION ONLINE </u> KETU

I CILI DO TI DERGOHET EDHE KRYEMINISTRIT TONE PASI TE KETE ARRITUR NJE NUMER TE CAKTUAR FIRMASH.

PSE DUHET TA BEJME KETE???
PER TI TREGUAR EDHE NJE HERE QEVERISE SHQIPTARE CILI ESHTE VULLNETI I POPULLIT,
LARG NGA RRYSHFETET POLITIKE.
ARSYE TE TJERA MUND TE GJEJA ME MIJRA, PO KUSH E KA PER ZEMER KETE GJE S'KA NEVOJE PER SHUME ARGUMENTE OSE ME MIRE SHIKONI NE GOOGLE NE SITET E HUAJ, DHE DO TE SHIHNI CILAT JANE INTERESAT QE FSHIHEN PAS NDERTIMIT TE KETIJ TECI APO PARKU ENERGJITIK.

Ergler

Primus registratum
Re: SHIKO, FIRMOS E PERHAPE SA ME SHUME.

Reli te kam njohur nepermjet Kafazit te arte.Gezon respektin tim te vecante timin dhe te familjes sime.Kemi votuar per ty papushim,por dihet se cfare ndodhte me ata njerez te korruptuar e degjeneruar.E meritoje fitoren,por te degjeneruarit ja dhane nje katundari gdhe ose me mire ja dhane Haxhi Qamilit.Vajza e cila punon gazetare tek Njuz 24 jua dha pergjigjen,por edhe vitin e kaluar ua dha pergjigjen Mimoza Ahmeti poetja jone e talentuar sepse ndodhi e njejta histori.Nje gamor tjeter fitoi.Dihet ajo pune paret ndahen,ndersa po te fitoje ti nuk kishin shans.
Persa i perket Tecit une votova kunder ndertimit te tij se jam vlonjat.
Te pershendes dhe te uroj gjithe te mirat ne jete!

nejse

Primus registratum

Aman , ne shyqyr qe e kemi ate det te shkrete dhe mund te shkojme ne vore per plazh . Spo na lene gje ne popullit.

S

Scorpion

Guest

Ca po duhet Teci ne Vlore, ne po serish ne krize energjitike e xhepat e pushtetarve do mbushim. JO e madhe...

nejse

Primus registratum

Ta shikosh ne nje bordure rruge para se te hysh ne vlore eshte e shkruajtur :

/pf/images/graemlins/thumbsup.gif AMBO OUT , JO TECE <font color="blue"> </font> /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

policia

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
<u>JU FTOJ TE GJITHEVE TE FIRMOSNI KETE PETICION ONLINE </u> KETU

I CILI DO TI DERGOHET EDHE KRYEMINISTRIT TONE PASI TE KETE ARRITUR NJE NUMER TE CAKTUAR FIRMASH.

PSE DUHET TA BEJME KETE???
PER TI TREGUAR EDHE NJE HERE QEVERISE SHQIPTARE CILI ESHTE VULLNETI I POPULLIT,
LARG NGA RRYSHFETET POLITIKE.
ARSYE TE TJERA MUND TE GJEJA ME MIJRA, PO KUSH E KA PER ZEMER KETE GJE S'KA NEVOJE PER SHUME ARGUMENTE OSE ME MIRE SHIKONI NE GOOGLE NE SITET E HUAJ, DHE DO TE SHIHNI CILAT JANE INTERESAT QE FSHIHEN PAS NDERTIMIT TE KETIJ TECI APO PARKU ENERGJITIK.

[/ QUOTE ]
hej aurel ti qenke ai i kafazit?! ne fakt te kam ndjekur, me erdhi keq qe nuk e fitove ti kafazin por ai tjetri qe nuk e duroja dot. ne fakt nuk te kam votuar asnjehere se gjithmone kam dyshuar ne transparencen e atij reality show.
gjeja qe me ka mbetur ne mendje dhe qesh sa here e kujtoj ishte ai debati ku ti i the qe del nga banjo e nuk lan duart...
sa per temen une abstenoj pasi nuk kam informacionin e duhur per kete kete projekt te qeverise. /pf/images/graemlins/wave.gif

Asklipio

Primus registratum

Kush rel qenge moj anxhela ,qenke e famshme dhe se dikemi /pf/images/graemlins/laugh.gif

Jo tecit

Ca do bejme andej nga bebat ne /pf/images/graemlins/laugh.gif