Shen Valentini...

ere

Primus registratum
Shen Valentini...

Si po e prisni kete dite?
Te dashuruar apo?

Keni menduar per dhuraten qe do i beni partnerit?
/pf/images/graemlins/wub.gif
Cfare do te deshironit ne ate dite te vecante nga partneri?
Si do ju pelqente ta kalonit ate dite?

/pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/wub.gif

Florus

Forumium maestatis
Re: Shen Valentini...

shen vali duhet ta ket 1 teme andej nga faqet e fundit te ktij nenforumi, megjithate..
sme ka qellu nojher ta festoj kte feste.. e cuditshme tani qe e mendoj!

LUANESHA

Primus registratum

un per vete e kam per dit Shen valentin /pf/images/graemlins/grin.gif
shpresoj ta kaloj me /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif
ska dhurat me te mire dhe me me vlere se mka mu /pf/images/graemlins/wink.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

dhurat e di qe do marr...ça nuk e di, per te bere nuk do bej /pf/images/graemlins/laugh.gif sepse nuk dua te bej.
per ta kaluar do ta kaloj vetem se ashtu ma ka qefi /pf/images/graemlins/cry.gif

diten do ta kaloj, pune -shpi- gjum /pf/images/graemlins/laugh.gif
shum plan i bukur apo jo /pf/images/graemlins/laugh.gif
ka ndonjeri qe do te me mbaj shoqeri kete dite /pf/images/graemlins/laugh.gif

(ua luanesha per mu e ke fjalen mi /pf/images/graemlins/laugh.gif, eshte dashuri e nje aneshme me vjen keq, preferoj meshkujt /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif )

ere

Primus registratum

flobo cne gjithmon vetem ate dite ti? /pf/images/graemlins/frown.gif
pink mos u deshpero se do vi une te bej shoqeri..te dehemi te behemi tap /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ali_DemsI

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
dhurat e di qe do marr...ça nuk e di, per te bere nuk do bej /pf/images/graemlins/laugh.gif sepse nuk dua te bej.
per ta kaluar do ta kaloj vetem se ashtu ma ka qefi /pf/images/graemlins/cry.gif

diten do ta kaloj, pune -shpi- gjum /pf/images/graemlins/laugh.gif
shum plan i bukur apo jo /pf/images/graemlins/laugh.gif

(ua luanesha per mu e ke fjalen mi /pf/images/graemlins/laugh.gif, eshte dashuri e nje aneshme me vjen keq, preferoj meshkujt /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif )

[/ QUOTE ]

Vetem ti? Hahahahahahhahahahhaa po un ne msn ne anen tjeter ca do bej?? Apo harrove qe ke burrin larg dhe do flasesh ne msn /pf/images/graemlins/smile.gif Muaqqqqqqqqqqqqqq zemra ime Love You /pf/images/graemlins/smile.gif
ka ndonjeri qe do te me mbaj shoqeri kete dite /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ali_DemsI

Primus registratum

pinkparadise I Love You /pf/images/graemlins/smile.gif She Ta Fem Me Verte /pf/images/graemlins/smile.gif Muaqqqqqqqqqqqqqq Zemra Ime /pf/images/graemlins/smile.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

boll se me skuqeeeeeeeeeeeeeeeeeee.......... /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/blush.gif
/pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

Ali_DemsI

Primus registratum

Ok zemra po i jap stop jo shkruaj me ne forum te tilla gjera /pf/images/graemlins/smile.gif Muaqqqqqqqqqqqqqq te zemra Love You Shuuuuuuuuuuuume

@d@

Primus registratum

epo ju te beni pesimiste me zor 2 jave para /pf/images/graemlins/laugh.gif

@d@

Primus registratum

Sigurisht!!se realisht you know /pf/images/graemlins/wink.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> Kusho /pf/images/graemlins/laugh.gif, cne vritualisht pesimiste ti? /pf/images/graemlins/laugh.gif </font>

ana karenina

Primus registratum

Sa here te kam thene me lexo syte /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ku pesimizmi ku une ehuhaaaa /pf/images/graemlins/goofy.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> Po une sa here te kam thene me shiko veshet /pf/images/graemlins/laugh.gif . E kush ta pati me verte ty? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif </font>

^^MIA^^

Forumium maestatis

Festa qe urrej me teper eshte Shen Valentini,ku zbresin gjithe fshataret ne qytet dhe ikin nga liqeni dhe neper lokale sgjen nje vend qe te pish kafe se jane plot sikur ca ka ndodhur.Preferoj te rri ne shtepi dhe te dal cdo dite tjeter te vitit me te dashurin tim.Per dhurate sbehet llaf se jemi student akoma,si kemi buxhetet e duhura /pf/images/graemlins/tonguee.gif

S

Scorpion

Guest

Po tani dhe fshataret do festojne mi Lips. /pf/images/graemlins/laugh.gif Qytetaret festojne Halloween ose festa te tjera, te pakten te gezojne fshataret e te themi qe po ndryshon mentaliteti ne Shqiperi e po emancipohen njerezit e shtresave me te ulta. Festa e S.Valentinit eshte nje feste qe personalisht se kam festu asnjehere per arsye se me ka qellu te jem gjithmone vetem ate muaj viti, por dhe nqs do isha i lidhur nuk do beja kaq shume, per mua S.Valentin eshte cdo dite, dhe per Bajram e Pashke e 28 Nentor. /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

/me shkon ne shkoder per shen valentin /pf/images/graemlins/tonguee.gif