Shen Valentini...........perse na hyn ne pune kjo feste????

Dolores

Primus registratum
Shen Valentini...........perse na hyn ne pune kjo feste????

Nuk mendoni se kjo dite po ekzagjerohet cik si shume??? A nuk mjaftojne 364 dite te tjera te vitit per te lindur, zhvilluar apo mbajtur te shendetshme dashurine tuaj, por duhet te kemi nji dite te vetme per te simbolizuar aktin me spontan, me te lirshem me te pacesuruarin:dashurine??? Reklamohet dhe behet aq shume lek ne kete dite mbi kurrizin e ketij akti kaq natyral...........aq shume sa shumices i duket krim te bejne gjerrat e thjeshta te perditshme qe i japin kuptim dashurise se tyre, por duhet te kalojne permasa dhe shuma te medhaja lekesh qe te tregojne qe dashuria e tyre eshte e rendesishme ne kete jete.
E gjitha kjo uniforma e re e Albforumit.........zemra e lule..........apo kudo qe hedh syte ne Toronto, me duket qesharake, me ben per te vjell..........dhe i them vetes dashuria ime eshte aq e paster e s ka nevoje per kto zemra gjigande te varura ne qytet, per reklamim apo per shtime biznesesh.........ajo ngelet e ashtu e thjeshte si diten e pare dhe cdo dite tjeter te jetes sime /pf/images/graemlins/smile.gif

gurax

Pan ignoramus
Re: Shen Valentini...........perse na hyn ne pune kjo feste????

Dolores, ne fakt eshte koncepti i dickaje "te dedikuar". Te gjitheve na pelqen qe ti atribuojme vecori unike cdo gjeje qe ka te beje me veten tone, ne rastin konkret per ndjenjen e dashurise. Jam dakort kur thua qe cdo dite e dy personave qe duhen eshte nje "Shen Valentin", nese na pelqen te bejme nje dhurate e bejme sepse ekziston deshira per te, nese duam te demonstrojme nje ndjenje nuk ka pse te duhet shtytja e nje dite te vecante.
Megjithate nje dite e tille shton sinkronizimin masiv per te njejten gje. Shikon dike ne rruge dhe thua "une e di se ku po shkon ai/ajo", plus qe nga 1000 arsye per te shprehur ate qe ndjen brenda, te behen 1001. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Cheers! /pf/images/graemlins/smile.gif

--------------
"When God created sunrise, He was trying to copy your smile."

Kordelja

Valoris scriptorum

/pf/images/graemlins/tongue.gif

P.s.Ky tipi nje me lart lart ka ardh pa la ne AF dhe ka prish temen, ju lutem edtojeni edhe mua dhe ate. /pf/images/graemlins/blush.gif

gurax

Pan ignoramus

I poshter! /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

------------------
"When God created sunrise, He was trying to copy your smile."

alinos

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] Ne fakt Dolores tingellon si pevjetor i dickaje te vdekur tashme....

Ku humbi Dashuria????
Se di!!! une tani po thyj ca arra per shmebull dhe nuk me intereson tjeter. Megjithse nordh per dhuratat /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

ciu ciu ceerrrrrrrrr [/qb]
Edhe una!
/pf/images/graemlins/laugh.gif
Dmth jo arra, por sidoqofte kete vit s'me beri pershtypje fare. Disa cifte verdall me lule kaucuku e valanga njerezish ne rruge. Rrofte sebepi te bejme feste.
Rrofte po ky sebep te sherbejne nje ore me vonese ne restorant dhe pizza te nec ne fyt. Rroft ky sebep e njerezit nxjerrin hipoteza: ka s'ka kjo, e si e ka, etj etj.
Kam degjuar nje shprehje nje here: Per te fituar zemren e dikujt bej nje dhurate te papritur ne nje moment te papritur.
Ku ka surprize ne ShV?
Sa inat e kam moden
wacko.gif

cokus

Primus registratum

festa e shen valentinit sherben vetem per te harxhuar para.

arion hysi

Primus registratum

ti plako ke te drejt po duhet nje dit per tu bler dhurata te dashures/it

tedushi

Primus registratum

nje rast me se i mire per te hyre ne kontakt me njeriun qe ke qef( kur nuk je i lidhur them) pèastaj per te tjerat mendoj se eshte feste kot kot fare. njeriut qe do i thua te dua dhe i blen dhurta a ku e di une dhe pa qene nevoja e shen valentinit. e dini qe per shen-valentin ne evrope jane shpenzuar qindra miliona euro. ja pse duhet shen valentini. nuk jam dakort edhe per faktin se ata qe nuk kane te dashur ndihen me verte keq ate dite. keshtu qe mund te shmanget kjo gjendje njeditore e gjysmes se botes... :wub:

blendri

Primus registratum

Cfare po ben?
Sa vjec je ?
Une po kerkoj nje dashnor.
A mund te jesh ti ideali?
Mu pergjigjsa me shpejt :wub:

Seriozi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Dolores:
[qb] Nuk mendoni se kjo dite po ekzagjerohet cik si shume??? A nuk mjaftojne 364 dite te tjera te vitit per te lindur, zhvilluar apo mbajtur te shendetshme dashurine tuaj, por duhet te kemi nji dite te vetme per te simbolizuar aktin me spontan, me te lirshem me te pacesuruarin:dashurine??? [/qb]
Epo su be qameti se ka dhe nji dite qe e kujton dashurine.Per disa mund te jete e perditeshme dashuria ndersa per disa te tjere mund te jete venitur si te thuash nuk eshte me ajo e para.Atyre qe jane te dashuruar dhe jetojne perdite me kete ndjenje mbase ju duket e çuditeshme se si ekziston nji dite e tille ndersa per ata te tjeret qe kane rene ne rutinen e perditeshme te jetes mund tu sherbeje per ti kujtuar si te thuash si nji shpulle mbrapa koke:"ej o njerez ekziston dhe dashuria prandaj kushtojini dhe asaj pak kohe". /pf/images/graemlins/smile.gif
Me duket eshte njilloj si dita kundra pirjes se duhanit(31 maji)atyre qe nuk e pine nuk ju ben pershtypje ndersa per ata qe e pine se ju kujton edhe njihere qe duhani demton shendetin nuk ka ndonji gje te keqe.Ka dhe dite te tjera plot si,kundra ndotjes se ambjentit nga makinat(dita pa makina),dita e gazetareve,mamave,baballareve etj.
Me duket se e kam bere nji çik si (shume)rremuje, po hajde mo se edhe dashuria e tille eshte: rremuje ndjenjash. /pf/images/graemlins/laugh.gif