Shejnaze Juka-Nder shkollat me te mira!

artan

Primus registratum
Re: Shejnaze Juka-Nder shkollat me te mira!

PERSA I PERKET MATURES, NGANJEHE EDHE NE BEJME GABIME.NE NJE KLASE ME NELIN, ELVISIN,FATMIRIN,ETJ KAM QENE , NE KLASEN TONE NUK KANE QENE SHUME DJEM ME TE VERTETE, VETEM 7 DJEM DHE 20 VAJZA ,OH HARROVA EDHE HILDEN E VASILIKES.JOU COULDN'T THINK FOR A BETTER CLASS AND FRIENDS THAN THEM.

PERSHENDETJE TE GJITHEVE NQS NDONJERI PREJ TYRE E SHFLETON KETE FAQE. MISS U ALL. :rockband:

rovena

Primus registratum

HELLO ....EEE11..
Une kam kene sadetitin po ai ka kene ma zog gomari ..se rina..sdi a e ke njofte....
Arberesh ku i ke pa fotot e mia mor???
Se po me ban kurioze.....but anyway flm per komplimentin

artan

Primus registratum

TANI QE NA MBLODHI KENGA POPULLORE NE KETE FAQE,A MUND TE U PYES SE ME CFARE MERRENI OSE BENI TANI QE KENI MBARUAR KETE SHKOLLE.(kjo eshte me deshire ne qofte se doni te tregoni)

TO BE OR NOT TO BE THA'S THE QUESTION! (shekspiri) /pf/images/graemlins/laugh.gif

edvir

Primus registratum

hi !!!
o yllka mas ja fut kot se me dushin kalohet harllekshe , na ka ba kyt vitin e funit zot ca kena qesh edhe metaman qe ishe pretty me ta man, bjonde ne mos u gabosha !!!
anyway bye n see u soon ...

rovena

Primus registratum

Me Dushin hardhkeshe...bababba nqs asht ba itash..se perzoten se di se ka kene hardhek ndonjehere..une biles kam nderru grup se smujsha me e duru ma budallenn...edhe kam dale me Rinen....by the way...ku e ke pa edhe ti mor foton teme???/ me bani kurjoze....
Guardian angel..une tani jetoj ne USA in NY edhe shkoj ne shkolle..punoj...edhe asgje te vecante..

UNE

Primus registratum

Nuk me kujtohet.Me duket e kam pa diku ne forum,
ketu or ne albasoul, im not sure.

artan

Primus registratum

KU KENI SHKUA JU PATRIOTE, KENI HUMBUR KREJT KETO DITET E FUNDIT. :eek: :tipsy: :cool:

rovena

Primus registratum

Si je more.....kalamaja...........
Sorry se kam mungu,po qe u ktheva prape..hiihhih
na diftoni ndonje te forte shkolle aman...
muahhhhhhhhhhh

artan

Primus registratum

mire jena profesoreshe. poti si je .sot nuk i kam ba detyrat a ka mundesi mos me m'vu 4 se do i baj neser :tipsy:

edvir

Primus registratum

yllka foton aty ku e ke nxerre aty e kam pa ...
edhe dushin ti vetem me e pa edhe te merr gazi lene ma ba me fol , ose kur qesh si mi dalin ata dhamt si ure ....

edvir

Primus registratum

o guardian mos te fillon emri me f ty ?

artan

Primus registratum

EMRI IM FILLON ME A DHE JO ME F KURSE MBIEMRI FILLON ME M
IT'S NICE TO BE BACK :cool: :tipsy:

rovena

Primus registratum

Si jeni mor ju bebusha????
SI po ja kaloni?? eeee11 lene ma dushin se kur me kujtohet si itash..nje e forte e tija...
Na thote ne vajza me BUZE te lyme sdu ne klase ju jeni te bukura vedit skeni nevoje per bakam..Dushi na bate ne moral..ndersa e bija aman aman e kishte bakamin 10 gisht...hihihhihih
Guardian angel si je ti zemra>????

artan

Primus registratum

EDHE MUSTQAFA I KA PATUR INAT ATO SHUME.MIRE PO TI YLLISHKODRAN. :rockband: :tipsy:

artan

Primus registratum

EDHE MUSTQAFA I KA PATUR INAT ATO SHUME.MIRE PO TI YLLISHKODRAN. :rockband: :tipsy:

KAM QENE NE NJE DASEM DJE KETU NE ANGLI DHE OZOT SA MIRE E KALUAM. PATEM EDHE ORKESTER SHQIPETARE.
PATEM ATE TE GRUPIT DJEMTE E VERIUT . GJITHASHTU E MOREM NUSEN ME LIMO :rockband:

edvir

Primus registratum

o ylli po skeni dite me e kap per fijesh ju ....

sirius

Primus registratum

HEY HEY a kemi ndonje te ri fringo te sapo dalur nga ay monument dijeje,flas per maturen 2002 dhe pikerisht ate te anglishtes dhe kush e kujton e din se s'ka nevoje per shum koment ,te dalin trimat.... :smash: :smash: :smash:

sirius

Primus registratum

E kam fjalen per maturen 2002 te anglishtes nese ndodhet ndokush aty