Shadow of self- Një fundamentalist/ shovinist dhe njerii vetmuar

Shadow of self- Një fundamentalist/ shovinist dhe njerii vetmuar

Nuk e kuptoj se si Shadow of self mundet të përhap propagand në këtë forum.

Atë që Shadow of self e thotë është plotësisht e pasaktë dhe përmbanë karakteristika racistike dhe shoviniste.

Unë nuk besoj, dhe jam 100% i sigurt se Shadow of self nuk është hebre/cifut. Nuk ka hebre që dijnë gjuhën shqipe kaq mirë dhe që e njohin historinë e Shqipëris/ Shqipëtarve kaq mirë si Shadow of Self.

Unë vet jam katolik nga Shqipëria, por nuk e kuptoj se ku Shadow of Self e ka lexuar se emri Palestinë nuk ka ekzistuar para viti 1948. Emri Palestinë përmendet edhe në Bibël që është mëse 2000 vjet e vjetër.

Shadow of self është një njeri i vetmuar. Nuk ka shok apo miqë, edhe jeton larg nga realiteti. Gjërat që ai i bën janë të njejta cdo ditë. Zgjohet, shikon televizionin, shkruan disa orë në albforum dhe bie në shtrat. Kështu janë të gjitha ditët.

Ju përshendes të gjithë.

xhaxhi_eli

Primus registratum
Re: Shadow of self- Një fundamentalist/ shovinist dhe njerii vetmuar

:lol: Ne litar atehere /pf/images/graemlins/tongue.gif :lol:

Urim Nerguti

Primus registratum

Çfare eshte kjo teme more ? Po t'ia nisim keshtu do te kemi nja 7 mije e ca tema te veçanta, ky eshte keshtu apo ashtu, dhe nuk e kuptoj ç'lidhje kane qendrimet e Shadow of Self me Arenen Nderkombetare ? Nejse, administratoret mund t'a dine me mire kete pune.

antares

Primus registratum

Z. Kukes! Ka precedente te tjere kjo pune! Pas zgjedhjes se Bushit President Oroshi hapi nje teme ku thelbi i saj ishte se cfare do thote tani Antaresi e Kondrapedali per kete eveniment! A thua se Antaresi e Kondrapedali jane arbitra te plotfuqishem te ngjarjeve boterore. Une u mundova ti them se ne kycet e kashtes kemi po ai nuk me degjoi!
Keshtu qe une vendosa te mbledh Keshillin e Sigurimit dhe te shpall Zgjedhjet e Nentorit 2004 te pavlefshme dhe te kerkoj perseritjen e tyre.
Besoj se meqe nuk me ka ardhur ndonje pergjigje ata e kane lene per Shen Valentin te me komunikojne perulesisht vendimin e tyre! :lol: :lol:

OROSHI

Primus registratum

arditi2005,me duket shume shpejt qe ti te krijosh nje ide se kush eshte filani apo fisteku???Pastaj dyshoj shume ne perkatesine tende fetare te mesiperthene nga ti /pf/images/graemlins/wink.gif ,hajde plako trego emrat,kush te ka futur te denigrosh figura te caktuara nga lista e zeze e arapeve te forumit :tipsy:

personazh

Valoris scriptorum

tema mbyllet duke mos patur lidhje me seksionin!