Sex And the City

Cruel_Intentions

Primus registratum
Sex And the City

ep84_4women_swimmingpool.jpg

comment, mua me pelqen shume, jam ber addicted, its too funny.

champaign girl

Primus registratum
Re: Sex And the City

not as funny as Queer as Folk! /pf/images/graemlins/wink.gif !!But it's in the HBO family...so it's cool!!!

HBO IS THE BEST /pf/images/graemlins/laugh.gif !!!!!

Archi

Forumium praecox

Nje nga programet me antipatike, i cili nuk eshte gje tjeter, vecse nje program tjeter ne serine e programeve, qe u serviret mases se gjere konsumo-ripertypese dhe qe nuk sherbejne per gje tjeter vecse per nje shpelarje te trurit te kesaj mase injorante, e cila kerkon qe te gjitha pergjigjet e pyetjeve dhe zgjidhjet e problemeve, ti gjeje te gatshme tek nje seri televizive apo tek ndonje reviste e tipit FHM (nuk me bie ndermend ndonje reviste femrash), pa e lodhur fare ate mase qelizash gri, e cila deri me sot nuk ka pesuar asnje rrudhe.
Pasi i doli boja pacavureve te tipit Beverly Hills 90210, ose Popular, tani serviret nje tjeter pacavure, sa t´i dale boja edhe kesaj.
Pale pastaj kur ka edhe disa qe "filozofite" e kesaj pacavureje i servirin si te verteta boterore.
Kam nje shoqen time, qe vazhdimisht nxjerr qyfyre nga goja, te degjuara tek kjo seri televizive, si p.sh: "po ngele pa bere seks brenda dy muajve, kdhehesh perseri si nje e virgjer(!)" ose "nje lidhje, qe behet gati te hyje ne vitin e trete dhe nuk kurorezohet me martese, duhet t´i jepet fund, pasi nuk eshte per gje"

Kesaj shoqes time i dha duart i dashuri i vet, kur kishin mbushur 2 vjet e 9 muaj qe ishin bashke dhe qe atehere, d.m.th prej 6 muajsh nuk ka asnje kontakt seksual.

Kordelja

Valoris scriptorum

Mossssssssssss Crule kjo eshte padrejtesi /pf/images/graemlins/laugh.gif
Kete temen duhet ta kisha hapur une dhe Eni /pf/images/graemlins/laugh.gif

(bej shaka /pf/images/graemlins/smile.gif )

Une pothuajse e di permendesh, 4 serialet e para patjeter, keta te fundit s'i kane "vjedh" akoma ndonje nga kanalet tona e me kane mbetur pa pare.
Eshte e vertete qe po i vjen fundi :confused: se s'kam lexuar me gje ka kohe as ne web.

Mbreme kemi cituar disa nga skenat e tij /pf/images/graemlins/laugh.gif

Eniiiiiiiiiiiiiiii /pf/images/graemlins/laugh.gif ec e defto /pf/images/graemlins/laugh.gif

Eni_883

Primus registratum

Urime per temem. Vertet cudi si nuk u hap perpara. Une e kam ndjekur per shume kohe dhe me pelqen :thumbsup: Ju qe jen ne usa na informoni pak per sezonin qe ka filluar. ......tani nuk po shkuaj me por ...stay tuned /pf/images/graemlins/wink.gif

olti

Neo

Si shume te tjere dhe per mua, mgth ka raste ku gjen ndonje skene interesante /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Olti, ai nuk eshte film per meshkuj se aty meshkujt zhvishen "lakuriq" dhe vihen ne dispozicion te 4 femrave inteligjente dhe sexy qe i zberthejne brinjet si meshkujve ashtu edhe jetes. /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

gezim lame

Primus registratum

sa kane ndrru kohet ..... :rolleyes:
paska fillu me u mat suksesi i femres me sa me shume "zhveshje"....... /pf/images/graemlins/tongue.gif

lum ata qe kane kohe te shofin ate film, jo per gjo po e kane jeten fushe fare.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

pik e zez,mu mpelqe,si kam lon seri pa i pa..
tashti kan ndrru oraret kto televizionet tona ene spo e kap dot :mad:
kordele,ka fillu sezoni i ri,dmth i fundit per sex and the city :cry: :shrug:

Eni_883

Primus registratum

Ximi sukseset nuk maten me "zhveshje" por nga pikpamja ime eshte njefare suksesi te vesh ne dukje qe ..when it comes to sex, men can be an object just like women have been for centuries. Realization is a success...but as everything it depends on the point of view.... :wave:

gezim lame

Primus registratum

eh Eni...
s'ndaloj njeri te pelqeje mesazhet e atij filmi, po per mua do ishte e njejte sikur ne te te ishin edhe kater meshkuj ne vend te atyre kater femrave....... po njelloj do e kisha vleresuar..
ato lloj "suksesesh", s'jane asgje tjeter vetem nje nje nga iluzionet e shumta te kesaj bote materialiste...

shpresoj vetem mos ti merrni shume seriozisht ato mesazhe te atij filmi, ato karaktere ne jeten reale jane personat qe ndihen me te pakenaqur e fatkeqe me jeten e tyre.......(prej dikujt nga nje closer viewpoint)

gjithe te mirat
:wave:

Guest

Sex and the city esh na ato lloj filmash kur femrat e filmit merren me peniset e meshkujve tere kohes kaq ska permbajtje ky film vetem me u marr me organet seksuale te meshkujve pfff nejse

Petroninsja

Primus registratum

Telefilm shume famoz dhe i kendshem... Me vjen cudi me cunat qe se vleresokan se nga ana tjeter skenat kur afrojne oburra rrine tuned ne HBO , nejse ja vlen ka goxha replika te lezecme dhe tema interesante...

Cruel_Intentions

Primus registratum

mendoj se masa e gjere filozofike e shqiptarise, duhet ta marri jeten pak me qeshur.
epo kjo!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebivogel

Forumium maestatis

Do me pelqente te shikoja Curb Your Ethusiasm nga HBO se Sex and the City ... e pranoj mund ti kem pare 2 seri /pf/images/graemlins/tongue.gif

Blendi

Primus registratum

Une kam pa ndonje seri tek tuk ket sezonin e fundit.
SEX AND THE CITY eshte telefilm "me femra - per femrat", jo ekskluzivisht por sidoqofte vajzat jane me ne brendi. Eshte nje fantazi, me duket mua, nje trill te cilin morali i tanishem nuk e lejon te jetohet perditshem. Une mendoj se vajzat identifikohen me 4 personazhet e S&C, qofte edhe me Samanthen - nuk ka secila femer nje Samantha brenda vetes?
Jeta e tyre eshte ne pamje te pare e papranueshme por ne te vertete:
Femra pelqen Sexin - Samantha
Eshte romantike - Carrie?
Shpesh, nene pa bashkshort - Miranda
OSe tip qe preferon familjen - Charlotte

Mua m'u desh te shkoja te hbo.com se Miranden dhe Charlotte i njihja si brunia dhe kuqja.
Funny se si Samanthen e mbaja mend qe c'ke me te.

Kordelja

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Blendi:
.....Funny se si Samanthen e mbaja mend qe c'ke me te.
Ketu e tradhetove veten /pf/images/graemlins/wink.gif

...qe do te thote qe regjisori di c'ben dhe ju dini c'kerkoni...por ajo qe eshte e bukur fare eshte qe dhe keto 4 prototipe femrash (realisht jane vetem kater te tilla edhe ne jeten reale) vetem Samantha mbahet mend, te tjerat nuk ju interesojne /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nice observation /pf/images/graemlins/tongue.gif

Jeni te tmerruarr nga 3 llojet e tjera, heh keni sens praktik por mbeteni egoiste dhe te kercenuar ngamazhoranca qe perben 3-ja tjeter. /pf/images/graemlins/wink.gif

Guest

:lol:
ksaj i thon boni se them un mos boni si boj une /pf/images/graemlins/laugh.gif

sex andcity sucks man po hajt mo se ktoj lloj filmash i cojne anej na europa se ktu si shef njeri /pf/images/graemlins/laugh.gif