Serbet dhe realiteti i ri ne Ballkan

i_own_u

Primus registratum
Re: Serbet dhe realiteti ne Ballkan

e pse te ikin nga Kosova Serbet...?

te jetoni te gjith bashk nuk esht keq sepse ashtu si Serbet kan nevoj per ju ashtu dhe ju do keni shum nevoj per ato...

pastaj ato Serb qe ka Kosova jan Bujqsor dhe jetojn duke punuar arat dhe mirmbajn natyren ne jeten dhe kulturen e vet çte keqe keni nga kto ju...?

kurojn Kishat dhe fen e vet qe as Turku si ka prish...

JU MSOHUNI TE RESPEKTONI NJONI TJETRIN si Shqiptar qe jeni SEPSE SERBET SJU PRISHIN AS EDHE NJE PUN PERKUNDRAZI JU JAPIN ZHVILLIM.

Legjionixx

Forumium maestatis

per ty nolt,
Kosova paska nevoje,
tu tregosh se cka duhet me bo, mbathu mer /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/smash.gif

i_own_u

Primus registratum

heeeeuuuuu Toli /pf/images/graemlins/eek.gif

nejse,

normal qe ka nevoj per njerez si un Kosova e jo si ty qe hudh helmin e zhdukesh rrac e qelbur

pastaj mos ngaterro Serbet me Maqedonasit Bullgar ku je rrit ti sepse nese ti se din po ta them un qe ne Maqedoni 2% e popullsis jan Serb te tjeret jan Bullgar

mos ngaterro K@arin me Dollarin ti se ti akoma zdin me ke kepas te bosh me Serb apo Bullgar kam bindjen mer rac koti

Legjionixx

Forumium maestatis

ti mer je race e qelbur,
populli maqedon nuk egziston, ata vllezrit tu ''serbet'' e cpiken kete race te flliqur qelbanike qe s'e dine as vete cfare jane.
ke simpati shume per ata ''serbet'' te dhembe shume, gjeri me asht, por mos harro se do t'u shkulim nga Kosova,do te themi na ishin nje here nje race e felliqur.

i_own_u

Primus registratum

rrac e qelbur je ti Toli sepse un kam lindur n'mes Shqipris dhe n'mes Shqiptarve jam rritur e per ket gjo na keni shum inat d.m.th na doni te keqen

Populli Maqedonas egziston dhe esht i perzier me Bullgar, Shqiptar, Grek, Serb, Vlleh, Jevgjit, Gabel dhe Legjon

ja kush esht populli ku ti ke lind dhe je rrit e per kte aspak ste kam zili per ket perzirje bastade qe keni

nejse,

kush do i shkuli Serbet nga Kosova...? ti...? INTERESANTE pa he si do e bosh Mister Legjioni...?

ti Legjon se ke Iden se nga bien KOSOVA dhe Kultura e asaj toke mer QYP

Legjionixx

Forumium maestatis

Fakt,qe je minoritar.
Fakt qe, ti jeton ne Shqiperi
''por ti je ai si shume te tjere qe i bene varin Shqiperise.
Te tregoj mer
'' serb ,grek, aromune,apo cfare je''se Maqedonia e sotme mori emrin me 1945 si Republika e shtate Jgosllave, ata me pare ''te dashurit e tu''i thirrnin Serbet e Jugut, '' ne kohen e mbreterise SERBO - KROATO - SLOVNE.
Lali,ku kame lindur une ''Shkup''po dukesh qe don te me shtremboje Historine, e qytetit tim te dashur,
por,
sa di une qyteti ime eshte dhe ka qene gjithe Kosove,
ata te dashurit e tu ''serbet''e ndane nga Kosova dhe e bene qytet ''MAQNEDONAS''.
ti qe jeton ne Shtetin tim,Shqiptare, eshte mekate te jetosh ne ate shtet, ku cdo pllembe toke ka nje shpirte shqipe,ku esht derdhur gjakun per cdo pllembe.
Sa per,
ata'' serbet''po te them edhe nje here,
na ishte nje race e felliqur ne Kosove /pf/images/graemlins/goofy.gif /pf/images/graemlins/goofy.gif /pf/images/graemlins/goofy.gif

i_own_u

Primus registratum

un jam Shqiptar dhe jam Krenar se kam iden se kush e ka shpreh per her t'par ket po un i perulem ksaj fjale mer kaush bosh

ti sje as SHQIPTAR e as KOSOVAR dhe nuk e njef Kosoven sa e njof un pra ti je me origjin Shqiptare por i bastarduar qe ne djep

ju Maqedonasit Shqiptar jeni rraca me e prapambetur e Kombit Shqiptar pse habitesh ti...? lagja juaj ne SHKUP esht me e varfer se nje lagje e varfer ne Kalkuta...? pse me lind pytja...?????

pastaj ti mos e vrit menien per Kosoven po vrite menien per atje ku ke origjinen mer tyt mos u hap shum byth*sh

se jeni msu ju BARKU BOSH E BISHTI PERPJET mer hale njerez

Legjionixx

Forumium maestatis

do te pergjigjem me vone,
se duhet te shkoj,
me kenaqesi,do te debatoj me ty.
si te duash dhe kur te duash. /pf/images/graemlins/wave.gif /pf/images/graemlins/wave.gif

regele

Forumium maestatis

He mo, e prure prape koken ti /pf/images/graemlins/smile.gif

i_own_u

Primus registratum

ndro avatar regele... se na e treme djalin /pf/images/graemlins/tonguee.gif

ciao Toli

i_own_u

Primus registratum

Toli... ta hollosh içik ate Shqipe/Maqedonase them se dhe do kuptohemi /pf/images/graemlins/shrug.gif

Legjionixx

Forumium maestatis

mos me thuaj ''Maqedonas ''mer,
se kam inatin shume. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Admir

Forumium maestatis

Mos ja ver re Legjion! Cfare nuk eshte degjuar nder "Shqiptare"! /pf/images/graemlins/smash.gif